Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Khaosan World Asakusa RYOKAN & HOSTEL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • khrono25
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

Excellent place, clean, great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lip 2017
10.0

Super recomendado! Buena ubicacion, las estaciones del metro estan a 10 minutos caminando, personal amable y hablan ingles

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.7

Great Place! i stayed twice on my last trip to japan. The Staff is very friendly and the facilities are very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
9.4

Good facilities with a friendly staff in a good area within walking distance to many tourist attractions and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2017
10.0

Excelente lugar! Conoci a muchos amigos y el personal es muy amable y realiza eventos para convivir, el lugar es muy limpio y a un lado esta la Asakusa Station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
7.7

Huge hostel that lacks a bit of atmosphere and a nice common room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.7

My family loved our stay at Khaosan World. The location is great and the staff are friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
7.7

Hostel is all right. Now curtains in dorms. Small bar. Helpful staff. Asakusa is a nice spot for sightseeing. But it is far away from the party hotspots in the west of Tokyo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.1

Wonderful hostel! Loved Asakusa. The staff were super friendly and even helped us find a way to get to a little town in Wakayama called Kushimoto that we didn't know how to get to. Would definitely come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Cze 2017
8.3

Friendly staff, nice hostel, paying much attention to the details. However, cleanliness of the ensuite bathroom compared to the general facilities could be improved a bit. Vicinity to Metro and train stations allows for easy exploration of the city!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.