Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Khaosan World Asakusa HOSTEL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Khaosan World Asakusa HOSTEL Located at 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Khaosan World Asakusa HOSTEL
Japan
Tokyo 111-0035 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku
90% 1657
35.7146621 139.7917824
Khaosan World Asakusa HOSTEL
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
8.0

Well located and nice enough facilities but compared to other hostels in Japan, I felt the staff wasn't as nice and welcoming as what I had been used to so far...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
4.3

Es war dreckig in unserem Zimmer und es stank! Des weiteren hatten wir riesige Käfer im Bad gefunden. Auf dem Balkon war es auch sehr dreckig und die dort vorhandene Badewanne war mit Dreck belegt! Zu guter letzt war under Bett viel zu klein! Wir haben für ein Doppelzimmer bezahlt und es war nur ein Bett vorhanden, welches Grundsätzlich als Einzelbett vermietet werden soll! Das Bett war zudem auch sehr unbequem! Sehr unangenehmer Aufenthalt!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Wrz 2016
9.7

Overall, my stay was great. The place is clean, staff are nice and it's located in a good area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
10.0

Awesome experience! The happy hour makes it very easy to meet fellow travelers! Conveniently located, especially if you are flying in or out from Narita airport!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • YUNSHUOCHEN
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Wrz 2016
8.0

Convenient location, amenities perfect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Wrz 2016
8.3

Overall a very good stay for the price + clean + secure + attentive staff - wifi worked only in corridors - beds were very creaky

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Wrz 2016
8.0

It was a quiet secure area, where you hade everything you needed in walking distance! Pure awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.7

The staff tried to help me. He gave me the information about tourist attractions in Tokyo, and he also gave me a guide book in my language. I was very impressed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
10.0

This place was fantastic I wish I had booked longer! The room was spacious Had its own toilet and shower Lockers for use for free! Bar downstairs with happy hour Met so many other travellers as they had a bar Great kitchen lounge area If your going to pick a hostel this is the one to stay at Close to everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
9.4

Great hostel, great staff, location and facilities. Will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.