Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Khaosan Tokyo Kabuki

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • andrewbrowne8067
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
9.4

Great staff and common area! Bathrooms are regularly cleaned. Would visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

Loved this place! The location is fantastic and everyone was so friendly and helpful. Shin helped us to store our luggage before checking in and gave us help in finding our way around Asakusa. We stayed in a private double room and had our own lovely bathroom with shower. It's better than most hotels that I've stayed in and I would not hesitate to return! Asakusa is a wonderful and beautiful area full of things to look at and explore, and you can't beat the central location near the station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Excellent place to stay if you want to be near the heart of things!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
9.7

Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
9.7

Auberge bien située juste à côté du temple Senso-ji. Personnel sympathique. Chambre confortable mais un peu petite. Pièce commune agréable où on peut même piquer un somme quand on est jetlag

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
9.4

Fantastic staff, as usual in Japan! Great location in Asakusa...close to the subway and some pedestrian streets. There's a nice common area, but there wasn't much social atmosphere when I was there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

I loved my overall experience at the Khaosan Tokyo Kabuki. I was pleasantly surprised that the room I stayed in had its own bathroom which made getting ready in the morning a lot easier. The staff at the hostel were so kind and were available to help with questions about the city and offered excellent recommendations. The lounge area was really chill and I saw many people just relaxing on the computers or watching classic anime. Location is close to Narita airport but not to far from Shibuya.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
9.4

Excellent hostel, one of the best I've seen. Staff is very friendly, the rooms are comfortable and the atmosphere is very relaxed. I definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
10.0

Amazing, just amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.4

Amazing staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.