Hostelworld.com

Khaosan Road Rainbow Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 4.6
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 609 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.2
  • Udogodnienia 4.6
Khaosan Road Rainbow Hostel Located at 43 Chakrapong Road, Banglumphu, Bangkok.
Khaosan Road Rainbow Hostel
Thailand
Bangkok Bangkok 10200 43 Chakrapong Road, Banglumphu
62% 609
13.7596130 100.4953336
Khaosan Road Rainbow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
5.7

A destacar la ubicacion y el precio solamente, el personal correcto, el hostel en si esta venido abajo, sin mantenimiento y con poco limpieza. Los baños dejan mucho q desear. Lugar ideal para estar de paso, como mucho dos noches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
6.0

Nice polite staff. Terrible beds. So hard and in general the place was dirty and smelly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • dcliffordx
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Kwi 2016
4.6

the location was good and the staff really friendly however it is absolutely filthy!! there was mould, holes in our wall, bathroom was so dirty, corridor smelt like sewage which also drifted into our room, the smell was so bad it woke us up, we did tell the staff but the man acted oblivious, we had a couple of cockroaches come into our room. Worst place we have stayed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • rb14489
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Mar 2016
6.6

It's what you can get for the price. I had a single room, there is no window and a fan - so pretty hot. It was quite dirty as well (mould on the wall and ceiling). The location is pretty good though, but quite loud (directly at the Khao San corner). All in all you can get better deals just a few streets away from Khao San.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • csmathon3104
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Mar 2016
8.9

Very nice place and the location was perfect for me. If I have to give one non positive comment it would be that the internet was working only at the reception. They have lots of potential and I can only imagine that this hotel will get better and better (^-^).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2016
5.4

Una cochiquera... Pero si te vá el rollo...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Mar 2016
7.7

Pretty good service just a little bit dirty and my air wasn't working just the fan :/ but nice people and perfect ubication

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lut 2016
10.0

You get what you pay for, the roms aten't the best. It's cheap. But the staff are so friendly and the food is really really good if you're into indian. I've stayed there 3 times now and I wouldn't hesitate do it again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lut 2016
7.7

Had a nice stay here the staff were especially lovely, the rooms needed a definite re-furb, basic and very worn yet a perfect location so no complaints here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2016
5.7

You get what you pay for, pretty dirty and smells bad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.