Hostelworld.com

Khaosan Kyoto Guest House

  • 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kioto, Japonia
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Khaosan Kyoto Guest House Located at 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kyoto.
Khaosan Kyoto Guest House
Japan
Kyoto Kyoto-fu 600-8032 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward
90% 3295
35.0021970 135.7667469
Khaosan Kyoto Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Maj 2016
8.6

Staff are very friendly but the dormitory are very small, it's a really guest house experience. It's a little bit hard to acces, 15-20 minutes on feet (Kyoto Station) a problem in Kyoto, there are no big metros, but lot of bus

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
8.3

Nice place but the staff were horrible and cold! Stay here if you want a nice nights sleep and a comfortable room, not for a friendly atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
4.0

There was terrible smell in the room throughout the stay. Unlike other places we stayed in Japan, we did not feel welcomed and even feel offended at some point of time. Location was pretty good. I personally won't recommend this place as it is not worth the money at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Maj 2016
8.6

A rather nice hostel with a pretty good location. The staff was helpful and spoke good English. The beds and facilities were very good and well taken care of! Would recommend for anyone! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.1

Perfect place for backpacker! Even the room is small, but the kitchen, toilet and shower room always clean and tidy 😁😁😁 Very nice place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.1

Great location! Easy access to many places, shopping centre, restaurant, attractions! I shall stay again next trip. But I wish the lighting in the room can be improved - more lamps or use white lamp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
8.3

kamar terlalu kecil dan lampunya suram, ditambah lagi warna kasurnya gelap jadi makin membuat sumpek dan sempit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Maj 2016
9.1

Un personnel vraiment très agréable dans un auberge confortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Kwi 2016
8.0

버스타고 다니기에 위치는 너무 좋습니다 1인실 크기도 적당하고 대부분 무난합니다 특이점 없이 무난히 위치가 좋은 호스텔입니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
8.9

We stayed for one night here and overall we are really satisfied. Comfortable double room and the staffs are helpful in giving us tips on how we should move around town. Keep up the good work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.