Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Khaosan Kyoto Guest House

  • 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Khaosan Kyoto Guest House Located at 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kyoto.
Khaosan Kyoto Guest House
Japan
Kyoto Kyoto-fu 600-8032 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward
90% 3428
35.0021970 135.7667469
Khaosan Kyoto Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

We stayed in Kyoto for 2 nights and could not have asked for a better Hostel! The location is perfect, close to (or actually in) the city center and all important bus stops are close by. The atmosphere was really nice as well, we enjoyed having talks with our guests in the living room! Highly recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
16 Lis 2016
7.7

Better than average.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.1

Location is super near the nearest train exit, which was exit 10 of kawaramachi. The directions given by the website was accurate. Many bus services that go to most tourist area. Overall, if I am coming back to Kyoto again, definitely back to staying here again! Staffs are very friendly too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
8.3

A smaller Khaosan situated in the city center. No major complain, it was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Lis 2016
8.3

Stayed in a mixed dorm western style Nice location ! Good bunk beds with curtains and nice kitchen and lounge area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kbelfort
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
10.0

Perfect hostel for backpackers in centrum of Kyoto. I recommend this place a lot. If I come ever back to Kyoto I will defentely stay there again. Probably the best in Kyoto! First hostel in Japan I could meet fellow backpackers and share experiences also with staff members who speak very good english. Stay there! You wont regret haha!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
9.7

After initially checking into a dud hostel the day before in Kyoto, walking into Khaosan was like walking into a dream! Extra points for amazing pillows and beautiful view from the rooftop. We felt very much at home, thank you for having us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
10.0

We stayed for 11 days! It was very clean and the staff could not have been more friendly or helpful. It is an incredible value in Kyoto as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

This guesthouse is located in a 5 min walk from the gion area and the bar/restaurant district. Also easily accessible by train! The staff was superfriendly and very helpfull!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • woalsdl1211
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
10.0

교토역도 걸어서 20~30분내외 주변관광지도 가까워서 좋고요 먹을거리 많습니다. 침실 화장실등등 다 깨끗해요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.