Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Khaosan Kyoto Guest House

  • 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Khaosan Kyoto Guest House Located at 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward, Kyoto.
Khaosan Kyoto Guest House
Japan
Kyoto Kyoto-fu 600-8032 568 Nakanocho, Bukkoji-agaru, Teramachi-dori, Shimogyo Ward
90% 3325
35.0021970 135.7667469
Khaosan Kyoto Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mikekenney1154
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
9.1

Good location. Great helpful staff. Nice small single room but walls so thin the man snoring next door rattled the windows.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mirara
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
6.0

I won't recommend this hostel because the room and the corridor stinks. Besides, the room is dark without any sunlight and always humid.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kuwait, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.4

Everything was clean and location was convenient. They had drapes to cover the beds which gave for more privacy. Staff spoke English and we're always ready to help. Would definitely recommend them to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
10.0

위치가 망에 들어요! 바로 옆이 기온거리이고 걸어서 청수사까지 갈 수도 있어요. 지하철 역이랑도 가까워요 시설도 깨끗하고 엘레베이터가 있어서 짐들고 오르락내리락 하는데 안 힘들었어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Lip 2016
9.4

My only issue was that there was only 1 laundry machine so I couldn't clean any of my clothes. It is still a real nice place to stay with very friendly staff - ask for their restaurant recommendations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.1

Great youthful atmosphere. Free events on so check their calender when booking as not everyday. Clean for sure. Big lockers. Doors aren't always locked for individual rooms despite staff recommendation but I felt my bag was safe enough. Curtains make for so much privacy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Lip 2016
9.1

A very nice hostel with friendly staff in a good location. I definitely would recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
10.0

Tout était de très bonne qualité, très bonnes prestations et services. Nous ne parlons pas Japonais mais c'était très facile pour nous à l'auberge. Rein à redire à part allez y!! Ramenez un plan avec vous quand même car la première fois nous avons eu un peu de mal à trouver!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
9.1

Great price in a great location. Clean bathrooms and a spacious comfortable lounge area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
10.0

Great hostel ! Perfect location, very nice staff ! If I go to Kyoto again I would choose to stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.