Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Keystone House Kings Cross

  • 272-276 Pentonville Road Kings Cross, London, Londyn, Anglia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 6474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 6474 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
6.9

Une nuit sympa, proche du métro bon emplacement mais en revanche heureusement que la fatigue était la car le bruit est vraiment difficile à supporter

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
9.1

Friendly, but no little lamps in the private room, just one big, very bright light.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
4.9

Staff at the front counter generally rude and less than helpful. Stayed in private bedroom with ensuite. The carpeted floor was wet and stank (took 2 days to dry out and not smell). Skylight in our room can't be closed so awoke each morning at the crack of dawn. Breakfast is restricted to toast with jam. Can confirm that the mattresses contain coils, felt each one. Good location though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Cindywhy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Wrz 2017
8.0

The hostel was in a great location with very helpful staff, however, I found a dead cockroach in my "clean" sheets on arrival.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Wrz 2017
8.6

Male and female toilet wasn't seperate... Maybe they'll change that in the future. ;) Apart from that the hostel was quite good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2017
7.7

Prédio sem elevador. Staff atencioso. Muito próximo da Kings Cross, bem atendido por comércio ao redor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
7.4

The Keystone House hostel was generally nice. about the stuff- some of them were lovley and helpful and some were neither patient nor pleasant. The cleaning rate can be better.. but the location was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
5.7

This hostel really isn't a clean place and at that price, I think that's really a problem. This is not at all a shot at the cleaning personnel, they certainly did the best job possible. However, our so-called "deluxe" double-bedroom couldn't even have been considered modern 40 years ago. It was ridiculously uncomfortable. Again, it had been cleaned, but that didn't help. The hostel is perfectly located, but I can't recommend it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
6.6

Ubicación muy bien. Personal no especialmente interesado, parece aburrido. Estuvimos dos días y la limpieza fue nula. Muy cómodo y de acuerdo al precio pagado. A los administradores: piensen si Deben motivar a su personal; deben hacer recorridos para ver lo que no funciona, por ejemplo piso de baño está dañado. Lo recomendaría? Sí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • MaggieCLee
  • Chiny, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
8.3

窗户漏风

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×