Hostelworld.com

Kerkyra Rooms

Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 41 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 41 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Kerkyra Rooms Located at Marina Road, Benitses, Corfu.
Kerkyra Rooms
Greece
Corfu Corfu 49084 Marina Road, Benitses
100% 41
39.5390567 19.9168288
Kerkyra Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Sara Jane jest taka wspaniała gospodyni! Przystanek autobusowy znajduje się po drugiej stronie ulicy, jak jest plaża i wiele restauracji. Pokój był doskonały, wygodne i czyste. Nie mogę się doczekać, aby tam ponownie w przyszłości.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Miałem wspaniały pobyt tutaj! Właściciele robili wszystko co w ich mocy, aby mi pomóc. Mój pokój był przestronny, wygodny i czysty. Hotel znajduje się po drugiej stronie ulicy od plaży i przystanku autobusowego do miasta Korfu jest po drugiej stronie ulicy. Bardzo podobał mi się mój pobyt w Kerkyra pokoi! Dzięki Sarah Jane!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for taking the time to write a review and for your kind words!!! Lovely to meet you!! Happy travels always! ;-)

8 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy wspaniały pobyt w Kerkyra Pokoje Hostel. Wszystko było bardzo czyste i Sarah był doskonałym gospodarzem z verry szerokiej wiedzy na temat Islandii i wsi :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to write a review for us! Lovely to meet you - Happy travels always!! ;-)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Miałem wspaniały pobyt w Kerkyra pokoi hostelu. Sarah-Jane rozprzestrzenia ciepłą atmosferę, w której można poruszać się swobodnie i bez. Dziękuję jej za dobre pomysły, które doprowadziły mnie do miejsc, w przeciwnym razie nigdy nie znaleziono. Jak tylko będę mógł, będę wracać do Hostal Kerkyra pokoi i oczywiście Sarah-Jane. Pokoje są atrakcyjnie i indywidualnie urządzone. Od mnie jest to doskonały wynik. Pozdrowienia z Bärbel z Hamburga Do następnego razu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to write us a review - and your kind words! Lovely to meet you - Hope to see you again!! ;-)

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2015
9.7

We had a bit of a flight mix up and everyone at Kerkyra Rooms was very flexible. Sarah Jane was so nice! She sat with us and helped us plan out our whole day, which was amazing and we never could have figure out on our own. Our room was great and everyone we met in Benitses was very welcoming. Thanks again for everything Sarah, enjoy New York!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jamestheseira
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonały hostel, SJ był doskonałym gospodarzem, piękne schronisko, minutę od plaży i stosy wielkich restaraunts kilka minut spacerem. Polecam dla wszystkich turystow

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time for a review - was really lovely to meet you both and Happy travels always!! ;-)

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2015
10.0

A fantastic family run hotel... SJ and her family are extremely kind and helpful to make your stay as comfortable as possible. I had a really late arrival, and SJ was kind enough to arrange a cab from the airport. She also provided bus information, and was a great source for local tips :) The rooms were very clean and tastefully decorated, and we're tidied every morning. I would definitely stay here again - it is truly a little piece of paradise! All the best you guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for taking the time for our review - was a delight to meet you and we are glad you had a good time! The very best and Happy travels always!!!! ;-)

2 Sie 2015
10.0

J'ai passé un très bon séjour à Kerkyra rooms. Ma chambre était agréable, avec beaucoup d'équipements : frigo, bouilloire, bureau, table de chevet, ventilateur. La salle de bain est spacieuse. L'ensemble est un peu daté (carrelage de la sdb), mais en très bon état et très propre. Les propriétaires, Iannis et Sarah, sont très sympathiques et donnent de bons conseils. La plage est à 200 mètres, l'arrêt de bus à 60 m. On peut emprunter des palmes, matelas gonflables,..., gratuitement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy fantastyczny czas w pokojach kekyra. Świetny stosunek jakości do ceny i znajduje się na plaży w Benitses. Pokoje były czyste i wygodne, ale najlepsze jest to personel! Wszystkie z nich starali, aby upewnić się, że świetnie się bawili! Polecam pokoje Kekyra każdemu, kto szuka taniego relaksujące wakacje!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to write us a review and really glad you enjoyed staying with us and appreciated our efforts!! ;-) we do try!! ;-) Happy travels always!!!!!!!!

19 Lip 2015
10.0

I really loved the time i ve spend in your place, especially the beach hut room i enjoyed. I never felt my self so quickly itegratet in some new place. Many thanks for the good advice and times you kidnapped me spontaniously ☺☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.