Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kensal Green Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
4.9
Ocena 3457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 4.6
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
4.9
Ocena 3457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 4.6
  • Lokalizacja 5.6
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Uzbekistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

It very best AAA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
4.0

This Hostel has to be one of the worst places I had ever stayed, but you are getting what you are paying for to be honest. We were in a six bed dorm room that just had a shower in the corner, random weirdos knocking at the door and a lovely view of a graveyard. We had to walk for 2 hours at 1AM to check in as we had no cash, and the lady at the desk did not tell us we would need cash to check in at 2PM when we dropped our bags off and then later the nearest cash point was three tube stops away

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lip 2017
2.0

Poor reception services, waited very long for staff to come to the desk to check me in and out. everything was very unclean , rooms in poor condition, shower was filthy. Many people seem homeless , not many backpackers, didn't feel safe. location far from centre.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
4.3

Caught std from Sheets however on the plus meth was good, really good!. Suggest park across the street

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
3.4

Séjour vraiment limite, nous étions 2 et une fois arrivée dans la chambre les lits avaient deja été utilisés et de la nourritites partout et dans les draps, j'ai demandé à nettoyer et la personne n'a changé que le drap housse même pas l'oreiller ou la couette pleine de nourriture niveau hygiène 0 Coin très bruyant, et service qui laisse à désirer, heureusement que le prix est faible ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Cze 2017
4.3

The place is quite far off from the city centre and the bathroom reeks abhorently. Some of the staff is quite helpful, others sometimes make it feel like you're being cheated (having to pay a fee for storing your luggage, no free breakfast although it says it's included). It's okay but definitely not the best. Try and get a room that goes out to the back. The road in front of the hostel is extremely loud and busy by night as well as during the day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • cammyP
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Cze 2017
2.0

This place sucks haha. Stay here and you'll find out why

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.1

Sitio muy cómodo y realmente tiene una gran calidad-precio. El personal es muy amigable y cada habitación tiene ducha cosa bastante cómoda. La ubicación es muy buena por el precio que tiene y el barrio es bastante acertado. El único fallo puede que sea el wi-fi, que va un poco mal, pero nada que no se pueda arreglar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
2.6

Je suis venu la veille, pour reconnaître les lieux, j'ai discuté avec le personnel et le lendemain je reviens pour prendre place et ma surprise était que la personne me dise ? Vu que j'ai plus de 40 ans, je ne dois pas accéder ai lieu. C'est réserver au 18-40 ans. Ce qui n'était pas notifié au moment de réserver sur internet. Il a fallu checher un chambre à 40 livres. En plus, il n'était pas accueillant di tout.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
8.3

Room was clean. Public transport is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.