Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kendal Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
Kendal Hostel Located at 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria, Lake District.
Kendal Hostel
England
Lake District Lake District LA9 4HE 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria
88% 160
54.3243327 -2.7512168
Kendal Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Lip 2016
9.4

good place and centrical, clean although a little old bulding, also pintoresque

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Lip 2016
9.1

Cuartos amplios y limpios, personal muy amable, cocina bien equipada. La ducha tiene poca presión y el ingreso es un poco tarde, pero permiten dejar los bolsos allí e incluso aguardar en las áreas comunes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
9.4

Very good atmosphere! Very friendly staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2016
9.1

Lovely staff and lots of character, the beds were a little uncomfortable though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
8.3

Kendal is a quiet town and the hostel is also a quiet place. The facility is old, but not border to use. The staff is nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.7

The staff (her name should be maggie?) is very friendly and give me much advice on itinerary. Really thank for that!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2016
4.9

Two big issues with this property. Number one being in the four days I stayed here not once was the room/toilet/shower cleaned! Waste basket was overflowing! The second big issue concerned the lack of security. I witnessed numerous instances of the door being opened for those who either couldn't remember or didn't know the door code! And on two separate instances strangers entered my room due to lack of secure locks! Property is old and in need of a facelift. Would not recommend staying here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Cze 2016
9.4

立地もよく、いいホステルですが、レセプションの空いてる時間が短くいささか困りました

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • judychanyy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Maj 2016
6.9

The area and staff are lovely there. However, there is a distance to the hostel from train station. In conclusion, it was an unforgettable experience there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Maj 2016
7.7

Staff were friendly and helpful. It's quite an old hostel but mostly clean. Main negative was that it very noisy when I was there - a large group of guests downstairs getting drunk and shouting at each other til 11:30pm, plus I was in the room right next to the street and I could hear everything going on in the street too. The crowd is definitely an older one, I didn't meet many people my age there. There's not much to do in Kendal itself, but it can be a good base for exploring the lakes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.