Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kendal Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Kendal Hostel Located at 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria, Lake District.
Kendal Hostel
England
Lake District Lake District LA9 4HE 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria
89% 172
54.3243327 -2.7512168
Kendal Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Fabulous quirky and very welcoming place in a great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.0

15 minute walk from the train station. Good base to get to Windermere. Cute hostel. Not many people. Had the whole dorm to myself

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.6

The staff are kind and helpful giving the place a great atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
10.0

Very helpful staff and accommodated our needs really well at last minute

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
9.7

This hostel feels like home Maisie and George the dog and the cat are amazing. Everyone who works here is lovely and the building may be old but it has character and warmth. I have slept in three beds here and can tell you they were all adequately comfortable. There was also quite a few young travellers and a few not that were just as down to party. If you are after an electronic connection rather than the natural one the WiFi works great too. Easy walk from the train station and bus station. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
10.0

In six months of travel this was one of my favourite hostels. It is very welcoming, dorms are spacious and communal rooms are well equipped and comfortable. And the logburner in the lounge was delightful. Staff and guests were friendly and it's very central into kendal. What a place! ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
8.6

Pretty average as hostels go, staff were very nice, friendly and welcoming ( as was the pet cat and dog!). Room and facilities were quite clean. Though I do feel the hostel is due a renovation to spruce the whole place up a bit. Next time I would skip the breakfast as I noticed better value elsewhere. But over and above , yes I would recommend this place for your visit to Kendal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

Lovely comfortable stay. Late in arriving as stuck in traffic on the motorway there was someone to greet us and tell us where to park. Would stay there again as very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.4

good place and centrical, clean although a little old bulding, also pintoresque

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.1

Cuartos amplios y limpios, personal muy amable, cocina bien equipada. La ducha tiene poca presión y el ingreso es un poco tarde, pero permiten dejar los bolsos allí e incluso aguardar en las áreas comunes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.