Hostelworld.com

Kendal Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 134 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Kendal Hostel Located at 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria, Lake District.
Kendal Hostel
England
Lake District Lake District LA9 4HE 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria
92% 134
54.3243327 -2.7512168
Kendal Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Friendly and helpful staff great atmosphere in a great location well recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for taking the time to write us a review and we are so glad you enjoyed your stay with us at the hostel Kristina & Jan

  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.3

We are very happy for our stay, simple, good location, friendly staff and good value for money for one night stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind comments and we hope to see you again in the future. Kristina & Jan

19 Mar 2016
10.0

Great place to stay- staff were really helpful, ideally located in the town centre and has all the facilities needed. Had a fantastic stay and would definitely return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking the time to provide feedback on your stay at the hostel, we are very pleased that you had a nice time Kristina & Jan

11 Mar 2016
10.0

Know the hostel, and the staff for almost 2 years, special and welcoming place. Will keep coming there when I come to Kendal again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy to have you come and stay with us and so is George! Kristina, Jan, George and Maisie

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Mar 2016
8.0

Stayed at this hostel for one night whilst attending a gig at the nearby Brewery Arts centre. I found the location excellent, the staff very helpful on the whole. The room was tidy and clean. Would definitely stop here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are very lucky to be situated next to the Brewery Arts Centre and it is great for guests who are attending events there Kristina & Jan

  • petrchadima457
  • Czechy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Mar 2016
10.0

We had a very nice stay here. Hostel was well organized, room, bathroom, kitchen clean. Owners were brilliant, welcommed and very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind comments. We do try our best to keep the hostel clean and tidy for our guests to use. We hope to see you again in the future. Kristina & Jan

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sty 2016
9.4

Cool place - was really happy with the room we booked here, last minute. The host were really friendly and beds very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Some of the most spontaneous nights away are the best ones! We are glad you had such a nice time. We hope to see you again. Kristina & Jan

  • Anonimowy
  • Gwinea Równikowa, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
8.6

Helpful and accommodating staff. We enjoyed our stay very much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.