Hostelworld.com

Kaza Rio

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
Kaza Rio Located at R. Haddock Lobo, 23 - 3 floor, Estacio, Rio de Janeiro.
Kaza Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20260130 R. Haddock Lobo, 23 - 3 floor, Estacio
86% 192
-22.9153832 -43.2078230
Kaza Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.9

The staff is awesome, the location right in between the airports and the beaches which makes it a perfect base for exploring the city, safety and cleanliness are top-standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Hostel simplesmente perfeito... localização de fácil acesso e próximo a tudo que é preciso... Equipe receptiva e muito atenciosa, o que faz com que os hóspedes fiquem a vontade... Fidelizei e recomendarei a todos os amigos que precisarem de abrigo no RJ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

Ramiro from staff team was really nice. Hostel is clean. It is near metro station Estacio, walking distance. Very easy to go to city center, Ipanema, Maracana, etc. I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Nice location right near the metro stop and close to the rodoviaria. The building is also secure with a code that is easy to use. Rooms are clean with AC and cool places to hang out on the roof. Best part of this hostel though is the staff, they went out of their way to help us many times!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Mar 2016
6.3

We stayed at Kaza Rio as it was really close to the bus station. That's why we gave it a great location mark. We couldn't use the kitchen as we arrived late and left early so it was out of the operating hours. If you need somewhere close to Bus Station (Novo Rio) then it's great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your stay and your time leaving as a review. We didn't understand thou that you didn't have time to use our kitchen since you checked in around 4pm and we closed at 10 pm. But we are checking the possibility to stay open one hour longer. Cheers!

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Lut 2016
7.1

Arrived late left early ok location for bus station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
10.0

Amazing staff! Thanks for this incredible week!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
9.7

Me quede solo un día en Kaza Rio, pero la pasé muy bien. El lugar es muy cálido, el personal está siempre dispuesto para aclarar cualquier duda. Hay un buen lugar para cocinar y se puede tomar una buena caipirinha mientras tanto. El lugar está cerca de una estación de metro que te lleva a todos los lugares importantes de Río. La relación precio-calidad es óptima, la próxima vez en Río voy a quedarme más tiempo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2016
10.0

It was a wonderful time there in Kaza Rio, the staff was so kind. I loved the environment and enjoyed the time with the another guests. The price is good, and is close to the subway station, so you can go to a lot of places in Rio, there are too restaurants and markets close to the hostel. I loved my time there. I hope see you again guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are very glad that you had a wonderful time with us! See you soon! =)

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
10.0

Fue muy corta mi estadía en el hostel pero muy bien aprovechada. El hostel es muy lindo, me sentí como en casa. Los integrantes del staff son muy divertidos y serviciales. Definitivamente volvería a elegir a este hostel en mi próximo viaje a de Janeiro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias! =D

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.