Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kaza Rio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Lip 2017
9.1

Ambiance relax dans cet hostel, la terrasse est super et le staff vraiment très accueillant et arrangeant. J'ai adoré même si nous y avons passé qu'une seule nuit. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
9.7

Tidy rooms, beautiful kitchen and bar on the rooftop, kind and friendly staff and delicious caipirinhas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • blomjord
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Cze 2017
9.4

This is almost too cheap for what it is! Great hostel, great staff! There is a kitchen you can use, free drinking water, the bathrooms are very clean! One small downside is that you have to deposit R$20 for bed linen. But I totally recommended it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.7

Kaza Rio is a very good hostel, all communication went very smoothly and the staff is helpful and makes you feel welcome. The hostel is clean and looks good overall, I would stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rafaelbsavila1577
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.1

Foi muito bacana!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Maj 2017
8.0

I stayed here coming from the bus station and going to the international airport. It seemed in the middle and it is easily accessible by the metro. Only 30 min to the intl airport by car. The staff is friendly, it is a very clean hostel. The neighborhood is not very touristy, which I like.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
8.9

Very good looking hostel. Always clean. Kind and helpful personel. And the roofterrace is just awesome. Also very nicely located if you are coming from the international airport. I would definitly recommend this one.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Mar 2017
8.0

Sin desayuno, buen lugar de ubicación, le falta más iluminación a las habitaciones y entregar un cobertor para cubrirse (solo dan 2 sábanas), tienen aire acondicionado, ¿pretenden que los hospedados se resfrien?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • crafty_stonzi
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
28 Lut 2017
7.4

For rio it wasn't a bad hostel, close to the metro and friendly and helpful staff. Cheap beer always helps as well, thank you everyone for the experience

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lut 2017
9.7

Great location, clean, staff is very helpful and hostal is very safe with codes to enter. Downsides are kitchen is super basic and when dorm is full, not a huge amount of space for bags (during carnival people got messy). But staff always made sure we had a great time, there was always a group going out to celebrate the carnival, they new all the transport methods to do the touristy things. Would defo recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.