Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Katerina And John Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 720 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.2
Katerina And John Hotel Located at Perissa 0, , Santorini.
Katerina And John Hotel
Greece
Santorini Thira 84703 Perissa 0
77% 720
36.3535080 25.4659115
Katerina And John Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
4.9

L'accueil est correct, transport aller retour au port pris en charge par les hôtes. Possibilité de laisser les valises chez eux en attendant le ferry, appréciable. Coin piscine/transat agréable. Cependant les locaux sont très vétustes (porte, fenêtres, trous dans la salle de bain). De plus il n'y avait pas de rideau de douche. Les placards sont sales et malodorants. Nous avions deux draps tachés (grosse auréole jaune et tache de sang sur l'autre). Et pour finir : les cafards dans notre pièce!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
7.1

The place wasn't very clean. The first day we got there we found a cockroach in our washroom which worried us for the rest of our stay since we were there for 4 nights. You get what you pay for, for the price it was good. John was nice enough to drive us to the port free of charge and we made good friends who were staying there as well. The location was okay, very close to the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
9.7

Es un lugar muy agradable y precioso, cerca de la playa, resyaurantes y pubs donde tomar algo. Es ideal para quedarte y moverte por toda la isla desde ahi. Ademas los dueños han estado siempre disponibles para llevarnos de un sitio a otro. El unico inconveniente es que no tenia cocina pero los bajos precios de los restaurantes de la zona lo compensan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
6.0

Wasn't crazy about this hostel, but for the price on an expensive island you can't complain too much. Very poor security, anyone could walk into the hostel and into any room, there are lockers though. Bathroom never really seemed dirty but mostly just outdated. No kitchen area, but there's a fridge. I was there three nights and on my last night I saw three huge roaches and some other girls said they saw them all week. Would not stay again bc ew roaches

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lip 2016
8.6

Las habitaciones privadas son grandes, con una nevera pequeña, aire acondicionado y pequeña area para cocinar. Un poco descuidado el cuarto de baño, quiza por ser una isla hay mucha corrosión y moho pero a veces el olor era desagradable. Un poquito de decoración le daría más vida al lugar. Habían muchos huéspedes que hacían escándalo a la madrugada a pesar de las normas bien claras. El lugar esta bien comunicado, el personal es amable y atento, la hab privadas incluyen transporte al aeropuerto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Lip 2016
8.6

Rapport qualité prix magnifique, personnel très sympathique

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2016
6.0

Por el precio no se puede pedir mucho.. pero ponen en la descrpcion de el hostel que tiene cocina.. no tenes ni para calentar agua... la resepcion fue muuuuuyyy poco calida la señora que nos atendio no hablaba mucho.. pero bueno.. para una noche esta bien ... nos vinimos a un hostel en la misma cuadra al mismo precio con muchas mas comodidades y mejor trato...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Cze 2016
4.3

El hostal está ubicado en la carretera general de Perissa y cuenta con una piscina lo que convierte el hostel en "aceptable" pero la limpieza,las camas,las almohadas,las habitaciones .....es un auténtico asco,los baños estaban súper sucio y habían cucarachas tanto que no fuimos capaces de ducharnos.Para una noche escapa pero dado que tienen tantos clientes deberían esmerarse un poco aunque sea con la limpieza

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Cze 2016
8.9

Me alojé dos noches. La primera en la habitación compartida y la segunda en la privada que era mucho más luminosa y espaciosa. El hostel está ubicado en la zona céntrica de Perissa en frente de la estación de bus. El personal suuuuuuper amable! Sólo necesitaría modernizar los baños y las cocinas. De todas formas la relación precio calidad muy buena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
6.9

You pay for what you get here. Great location in Perissa, outside of the entrance is a place to rent ATVs and the beach Is a five minute walk away. Fira and Oia are far, must use car/ATV to get there. Our only problem was that we saw a cockroach in our room on the last night. Also the shower is basically nonexistent. You have to hold the shower head in one hand while you shower and it's not separated from the rest of the bathroom so oftentimes the whole bathroom was wet after.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.