Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Karma Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 87 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
8.9

Gemütliche Unterkunft, leckere Marmelade und eine sehr nette Gastgeberin, die wirklich gute Wandertipps geben kann!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.6

The house is nice with an amazing garden. We had a great time even if it could be a bit noisy due to the isolation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

Home away from home. We had a lovely stay, Vera is a lovely host. We had a beautiful barbecue one evening with them! The garden is lovely and relaxing! Zee, our guide to Lesotho, was exceptional! And the hike to amphitheatre is breathtaking!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Gute Lage in der Nähe von zwei Nationalparks. Auskünfte gibt die Host sehr gerne und ausführlich. Mietwagen allerdings zwingend erforderlich. Im Ort selbst Möglichkeit kleinerer Besorgungen. Für mehr Auswahl ist ein Spar in Harrismith.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
25 Gru 2016
9.1

Very friendly house. Nice ethiopian restaurant nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
7.7

Charismatisches hostel mit farbenfrohen Räumen zum Wohlfühlen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
10.0

Had a great time at Karma Backpackers! Very friendly, quiet and relaxing place. Ideal base for hiking and exploring in the area (Golden Gate and Royal Natal National Parks & Lesotho).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Phil1234
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

The owner is awesome and the ultimate jam-queen!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • natalo4ka
  • Izrael, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
8.3

Good and budget place for stay for track to Sentinel and visit Golden Gate area Nice hosts. Rooms are basic and old, but house has it magic :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
8.9

Located in a small town, 1 HR drive to hikes at Royal Natal or Golden Gate. Lady who runs the place is very nice and informative. 4 bed dorm had individual beds, not bunks. Very comfortable. Be aware: no proper supermarket in town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.