Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Karma Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

Such a lovely place very close to everything the Drakensberg has to offer. Vera Ann is so helpful and caring, Karma felt like a home away from home! Would always book it again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
8.9

Wie hatten einen schönen Aufenthalt. Leider ist das private Doppelzimmer nicht abschließbar und da wir mitbekommen haben, dass die Reisenden im Nachbarzimmer beinahe von den Handwerkern beklaut worden sind sollte man das im Hinterkopf behalten - Afrika ist kein reiches Land. Ansonsten war es sehr schön im Hostel und die Stimmung ist familiär. Veras Marmeladen sind hervorragend und der Ausflug zu den Drakensbergen war sehr erlebnisreich

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

Karma Backpackers was the perfect place to stay. The owner Vera was so friendly, and willing to help with anything we needed. I would definitely recommended it, and stay there again! Thank you Vera for providing a great place for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
10.0

We have been there for just 2 nights and it was really beautiful! It's a nice place to stay with a wonderful garden, also it's really quiet and close to the Drakensberg/ Sentinel Peak etc. We will definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

A beautiful spot to stay for a couple of days. We did the day trip to lesotho. It was a great experience!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
8.9

Gemütliche Unterkunft, leckere Marmelade und eine sehr nette Gastgeberin, die wirklich gute Wandertipps geben kann!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.6

The house is nice with an amazing garden. We had a great time even if it could be a bit noisy due to the isolation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

Home away from home. We had a lovely stay, Vera is a lovely host. We had a beautiful barbecue one evening with them! The garden is lovely and relaxing! Zee, our guide to Lesotho, was exceptional! And the hike to amphitheatre is breathtaking!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Gute Lage in der Nähe von zwei Nationalparks. Auskünfte gibt die Host sehr gerne und ausführlich. Mietwagen allerdings zwingend erforderlich. Im Ort selbst Möglichkeit kleinerer Besorgungen. Für mehr Auswahl ist ein Spar in Harrismith.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
25 Gru 2016
9.1

Very friendly house. Nice ethiopian restaurant nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.