Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kangaroo-Stop

  • Erna-Berger-Str. 8-10, Dresden-Neustadt 01097, Drezno, Niemcy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
8.0

It's a little out of the way of anything, but it's between the old town and the area where people go to party, so the location isn't bad. It's a pretty small hostel, but it's comfortable and cool to relax in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Alles gut durchdacht da!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.3

Der Aufenthalt im Kangaroo-Stop in Dresden war im großen und ganzen sehr angenehm, die Einrichtung ist nicht übermäßig groß und dem entsprechend auch nicht zu überlaufen, was mir eine angenehme Atmosphäre bereitet hat. Die Lage ist relativ Zentral zur Neustadt, ca. 15min zum Martin-Luther-Platz. Was mir weniger gefallen hat, war die defekte Duschkopfhalterung in der Männerdusche, und die Toiletten waren nicht sehr sauber gehalten, was allerdings den Gästen geschuldet ist. Sonst war alles sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Maj 2017
9.1

일단 직원들이 너무 좋고 조용하고 침대도 좋았습니다. 다만 저는 밤에 공용거실에서 노래를 크게트는 중동인들이 있었는데 그게 좀 별로였지만 룸메이트들을 잘만나 다행이였습니다. 위치 좋아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

Wonderful, peaceful location. SUPER friendly, patient, and helpful staff. Plenty of kitchen and lounge space. I have no criticism whatsoever! I would have stayed longer if I could.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Maj 2017
9.1

Fantastic hosts! Very friendly and provides lots of great information. The hostel has everything you need and is located right in the Neustadt where you have many scenes for the evening time plus many good options! Very short walk across the river to the altstadt. Great stay ☺️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Maj 2017
9.7

위치도 좋구 시설도 괜찮아요~ 조식도 부실하지않은정도??

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
10.0

Ein Hostel wie ein Hostel sein sollte. :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

Awesome hostel in Dresden!! Its relatively near to everywhere, and there's a supermarket just 3min walk away! Staffs are super helpful and friendly, and they are the reason why I had such a great time in Dresden! Wifi is strong and there's good kitchen facilities as well! Thank you Kangaroo-stop staffs :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mercedes_casas_936097
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

Receptionists were suuuuper nice with us!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.