Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kangaroo-Stop

  • Erna-Berger-Str. 8-10, Dresden-Neustadt 01097, Drezno, Niemcy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • paulholliday5600
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
17 Wrz 2017
9.1

Very nice and quiet place. Close to train station and easy to walk to both old town which is about 40 minutes. The military history museum is also worth a couple of hours visit, but old town was much more lively and interesting to see. Nice staff in the hostel and they did a good job on my laundry which was 5 euros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
16 Wrz 2017
9.7

I was there on Low season .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2017
9.4

Great place and handy to station. Helpful staff. Nice and clean. Great kitchen facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
9.7

Awesome experience there - lovely staff great house with garden in the back , great showers, nice rooms, quite quiet for a Hostel which I liked a lot : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Wrz 2017
9.4

Value for money. Lovely staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
9.1

Wir haben uns sauwohl gefühlt..... Ihr seid ein super Team😊 man fühlt sich fast wie zu Hause. Wer ein Hostel sucht und es spartanisch mag findet hier genau das richtige..👌

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
9.4

Das Hostel liegt nur 10 min Fußweg vom historischen Dresdener Stadtzentrum entfernt. Ein schöner Weg entlang einer Fussgaengerpassage mit Shops, Cafés etc. laedt zum Bummeln ein. Der Service ist spitze....Dankeschoen nocheinmal für s Waeschewaschen!!! Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen. Das Team war klasse!!! Das Auto stand sicher auf dem Hosteleigenen Parkplatz....auch das echt klasse! Wir würden gern wiederkommen. Katja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2017
10.0

Eine zauberhafte Wohlfühloase inmitten der Neustadt, sehr ruhig gelegen, was für die Nacht ideal ist. Läuft man aber 1-2 Blöcke weiter ist man mitten in der Neustadt Lage = Tiptop. Die Angestellten sind auch super nett und hilfsbereit! Z.B. durfte ich mein Auto bis in den Abend hinein auf dem Gelände parken obwohl ich um 11 bereits ausgecheckt hatte. Weiterhin hätte ich auch alle Dienste (Küche, Wlan...) noch für den Tag nutzen dürfen. Also: super flexibles Hostel, Respekt und weiter so!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
8.9

Enjoyed my stay, staff was awesome, but a few things could be improved: 1) Just include all costs in then price. Add ons are annoying and unecessary if you can hide them 2) improve the locks to key cards... using an actual key everytime you want to enter or exit the room is annoying. 3) Provide locks for the lockers 4) breakfast would be nice... i suppose they used to, but they dont now Things thay have been improved upon!! 1) There is privacy in the showers now!! (Separate stalls)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
8.6

Overall nice stay, clean, nice and helpful staff. Showers we alright, nice and big social area but not a great atmosphere! Has potential. Nice place to stay in Dresden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×