Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kangaroo-Stop

  • Erna-Berger-Str. 8-10, Dresden-Neustadt 01097, Drezno, Niemcy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2861 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Lip 2017
9.1

아담하니 분위기좋아요 방이넓음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 52 Recenzje
22 Lip 2017
8.0

ノイシュタット駅そばにあり、移動しやすい位置にあって良かったです。受付の年配女性の機嫌が悪かった点以外はまあまあ良かったです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

Ich habe 5 Nächte im Kangaroo-Stop verbracht und war einfach mit allem super glücklich! Ich werde in jedem Fall wieder kommen und es anderen weiter empfehlen :) Sauber, zentral, super Personal, nicht zu hellhörig und tolles Design des Hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yd1710
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2017
8.6

여행을 자주 다녀서 호스텔도 많이 써봤는데 이유는 모르겠는데 여기서 제일 편하게 잤던 거 같아요 ! 캐리어 끄는 것도 오랜 기간 여행하면 정말 불편한데 역이랑 거의 3-4분 거리에 있어서 편했고 , 역에 있는 마트가 주말에도 열어서 이 점이 좋았어요. 드레스덴 자체가 그렇겠지만 사람이 많은 게 아니라서 시끄럽지도 않았고 호스텔 이용하는 사람들도 각자 휴식 공간에서 편하게 지내는 분위기가 좋았어요 요리 해 먹는 사람들도 꽤나 많았고 , 직원도 굉장히 유쾌하고 잘 설명해주는 편이에요 !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aaa980618673
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

직원분들도 너무 친절하고 시설(침실,화장실,욕실)도 너무 깨끗하고 좋았어요! 한 가지 불편했던 점은 이층침대에는 콘센트가 없어서 휴대폰 충천을 하는게 불편했어요. 그리고 제가 묵었던 곳이 3층이라 캐리어를 들고 올라가기 너무 힘들었어요! 이 두개만 빼면 만족합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • josienjosiendevries5274
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.6

Lovely staff, i felt really welcome. I met a bunch of nice people because of the "common garden" . It was only a 10 minute walk to the old city. Would come here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

A great stay, probably my best night on the entire trip, especially with a great location, around 200-300 meters away from the Dresden-Neustadt train station and in close proximity of the city centre. All in all, the hostel is nice and clean, I really liked the fact that it has a nice backyard to hang in, plus parking area. Common room is big and is a great place to hang out with others! The staff was really top notch, extremely helpful and friendly, so A+ on that aspect! Do visit the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
8.3

We have been really confortable. Nice place for families

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2017
8.6

A really nice, chilled hostel with great kitchens and shared areas. Lots of opportunity to meet people but also quiet enough that you can find your own space if you need it. The staff are all incredibly helpful and really friendly. Location very close to Neustadt station is great, plus the new city and old city are both walking distance. Oh, and there are supermarkets just 2 minutes away!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
9.4

The staff are so nice and helpful. It is clean and comfortable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.