Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

Location is superB. Just right in the city and close to everywhere. They have all facilities for backpackers & good atmosphere. I would like to stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • FarisaiZurich
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
6.9

Room 310 (girls dorm) right next to the elevator is extremely noisy. And yes there are homeless people. Commonroom is in the basement and very dark, nobody wants to hang out there. Bathrooms very clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
3 Gru 2016
7.7

I have been upgraded from a 6bed dorm to a 2bed dorm. Shower are not hot for too long (maybe 10min). Common areas are not cleaned daily. Elevator is functional but a bit dated/scary. Location is the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Gru 2016
8.6

Great place to stay when comming to Perth. Very central! The only weird thing is that prices vary strongly ($20 - $40) from one day to another. I booked my bed for around $20, but I did not extend my stay, because $40 was too expensive for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
7.4

Lovely Hostel in a Great location on Murray Street, Perth CBD. I stayed 5 nights in a mixed dorm there and all went well. Staff friendly, clean facilities. Recommend this place to anyone staying in Perth.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lis 2016
8.9

I had a single private bedroom. The room had a bad smell (like an old wet towel) that didn't go away even with the window open. Sheets had some spots on them, but hopefully were clean. I could hear everything in the hallway if people walked by/were talking. Otherwise, good location (close to train station to visit Freemantle), easy to walk around, close bus stop to airport, and seemed safe. Staff was nice and had luggage storage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
9.4

For budget accomodation it is unique. The facilities are real great especially the lounge and kitchen area. The dorm rooms are snug but the mattresses are quality for a real nice sleep. Overall it is impress8ve and i highly recommend you go there and meet there friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LEEMINHYEOG
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.4

아직 다른 백팩커스를 가보지는 못했지만 다른 백팩커스 후기를 봤는데 비교하면 엄청 괜찮아요 벌레도 나온다는 곳이 많았는데 제가 있는 동안은 벌레가 없었고 방도 깨끗했습니다 화장실과 샤워 실도 깨끗했어요 무엇보다 영어 못해도 끝까지 도와줄려고 하는 직원이 있어서 좋았습니다 이름은 아직 안물었어요 ㅠ 위치도 시내(시티) 중심이라서 위치도 괜찮네요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.