Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kaminu

  • Bajada de Baos 342 - Barranco, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Kwi 2017
7.1

The private room is located between the street, the entrance of the hostal and the living room. Usually I sleep well in Hostel despite the noize but between the guy watching tv until 2am and the people coming and go, I couldn't. The guy at the hostel was okay but not as friendly as it usually is. The roof top is beautiful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2017
7.4

super located near the beach and near the plaza in the lovely barrier of Barranco, a bit expensive but nice atmoshere and friendly staff, breakfast cold be better

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
6.9

Der amerikanische Mitarbeiter war nicht in der Lage in weniger als dreißig Minuten den Restpreis zu berechnen und dann Wechselgeld ohne Diskussion korrekt auszuzahlen. Er schien Streit zu suchen. Sehr positiv war die gut ausgestattete Küche.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Mar 2017
8.6

Los chicos que trabajan lá son los mejores!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
6.0

Fui para día noches y solo me quede una. Esa noche había fiesta en la terraza, había gente bebiendo de fuera del hostel, la música estaba tan fuerte que se hacía imposible dormir y la puerta de la habitación estaba rota, ni siquiera se podía cerrar. Los baños,sucios, están justo a la entrada y te lavas los dientes literalmente en la recepción, nada de intimidad.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lut 2017
8.6

Great location and rooftop terrace, the bathrooms/showers are located right at reception which isn't ideal but overall a good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.9

Amazing !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
4.6

Good: the location- fantastic! Close to beaches, great restaurants, street art, parks & awesome sunset views. Bad: the staff. One person was very helpful & friendly (Kafe? Not sure of spelling) but others were less than friendly. Particularly the morning we left- it was clear they were NOT happy that we were a gay couple staying there. Ugly: zero chance to sleep. No A/C, fan doesn't work, & SO LOUD! The main pedestrian path & clubs are literally outside the window, loud until 4am daily, Mon-Wed

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.9

muy buen hostal, bien ubicado, el personal y especialmente los duenos son muy amables y muy disponibles para monstrarte lo mejor de Lima! Lá limpeza del baño poderia ser mejor lo demais está muy bien. el top flor é muy bonito!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
10.0

Alles super! Sehr hilfreiches und sympathisches Personal !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.