Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kaminu

  • Bajada de Baos 342 - Barranco, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Mar 2017
6.9

Der amerikanische Mitarbeiter war nicht in der Lage in weniger als dreißig Minuten den Restpreis zu berechnen und dann Wechselgeld ohne Diskussion korrekt auszuzahlen. Er schien Streit zu suchen. Sehr positiv war die gut ausgestattete Küche.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Mar 2017
8.6

Los chicos que trabajan lá son los mejores!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
6.0

Fui para día noches y solo me quede una. Esa noche había fiesta en la terraza, había gente bebiendo de fuera del hostel, la música estaba tan fuerte que se hacía imposible dormir y la puerta de la habitación estaba rota, ni siquiera se podía cerrar. Los baños,sucios, están justo a la entrada y te lavas los dientes literalmente en la recepción, nada de intimidad.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lut 2017
8.6

Great location and rooftop terrace, the bathrooms/showers are located right at reception which isn't ideal but overall a good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.9

Amazing !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
4.6

Good: the location- fantastic! Close to beaches, great restaurants, street art, parks & awesome sunset views. Bad: the staff. One person was very helpful & friendly (Kafe? Not sure of spelling) but others were less than friendly. Particularly the morning we left- it was clear they were NOT happy that we were a gay couple staying there. Ugly: zero chance to sleep. No A/C, fan doesn't work, & SO LOUD! The main pedestrian path & clubs are literally outside the window, loud until 4am daily, Mon-Wed

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.9

muy buen hostal, bien ubicado, el personal y especialmente los duenos son muy amables y muy disponibles para monstrarte lo mejor de Lima! Lá limpeza del baño poderia ser mejor lo demais está muy bien. el top flor é muy bonito!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
10.0

Alles super! Sehr hilfreiches und sympathisches Personal !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
8.9

Overall awesome hostel. Pretty tight quarters inside but walk up the stairs onto the rooftop bar and lounge area and it's a great area to socialize and get reasonably priced drinks. They also brew around a dozen of their own Piscos in large jars sitting at their bar for you to choose. Very friendly employees, only problem I had with them was a miscount on my bill which led to an extra 15 soles to be paid at the end of our stay. If you're planning on staying in Barranco Kaminu is your place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.1

Great vibes, great staff so we extended our stay for two days. Beds were comfy and clean and we got hugs for goodbyes. We highly recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.