Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
Kaixo Backpackers Hostel Located at San Juan 9, 2, , San Sebastian.
Kaixo Backpackers Hostel
Spain
San Sebastian Gipuzkoa 20003 San Juan 9, 2�
89% 579
43.3236713 -1.9832789
Kaixo Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

A wonderful place. I never give perfect tens, but Kaixo is an incredible hostel. In the center of town, just around the corner from the best Pintxos.They overbooked, so put me in a single room for no extra charge, even when I stayed a day longer than my original reservation they charged me the dorm rate. Only quibble: take down all the signs threatening to charge excessive fees: $10 for bag storage, $5 for using laundry machine, $40 for unauthorized guests. The actual service was much friendlier

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
9.4

Je recommande cette auberge, petite donc l'ambiance est familiale. On peut se faire à manger dans la cuisine ou descendre dans le bar resto juste en bas pour le petit déjeuner ou autres. (réduction de 10%) Elle est très bien située dans le vieux san Sébastien juste devant le mont urgull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.4

One of the finest hostels I ever had the pleasure of visiting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
10.0

Wooooow Even before I arrived, Jon sent me an email to see if I was doing OK, that was superb. Since I traveled all night from Paris by bus, I arrived devastated to San Sebastian and Jon saw that I could get the room early so I could have a nap even before check in time. The place is absolutely outstanding, clean, the WiFi worked perfectly and the day I left, Jon guarded my suitcase the entire day with no charge. If I could put an 11 on the rating I would. Thank you, Jon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
9.4

sehr hellhörig

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.4

Muy buena atención y comodidades, para un fin de semana totalmente recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
10.0

The Kaixo Backpackers Hostel is so nicely furnished that one could think to be guest in a friend's apartment, and with not more than 4 rooms for a maximum of 10 persons it feels quite like being in a flat-sharing community, it is easy to get in contact with the other guests. With the warm welcome and good recommendations by Idati ("flying" receptionist and tourist guide in one person), and with the charming bar just downstairs, I immediately felt at home in this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
9.4

Really nice hostel. Best location posible and very nice staf!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2016
6.0

Mañana,tarde y noche dos parejas para 3 camas haciendo sus cosas sin el más mínimo respeto.Dos días sin poder dormir. Las parejitas ya las podrían poner en otra habitación. Saludos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Carmen, siento mucho lo ocurrido, ahora es lo único que puedo hacer, pedirte disculpas. para otra ocasión es mejor si lo comunicas al staff, en este caso a Irati o a Belen, y podemos hacer dos cosas: cambiarte de habitación o lo normal es expulsar a las cuatro personas por no cumplir las normas del hostel y colar a una persona extra, y no respetar las normas de convivencia. siento mucho que te aya tocado a ti, el tema de poner las parejas en otro lugar, en este caso es una reserva de tres personas para un dormitorio de cuatro, cada uno es libre de alquilar el tipo de habitación que quiere, sois vosotros los que tenéis que informar de comportamientos fuera de lo normal en una convivencia. bueno, ya me da pena que esto quede en un mal trago, una experiencia que no es la que queremos que os quede después de pasar por nuestra casa y finalmente en un mal comentario en la web a posteriori. Jon.

8 Lut 2016
9.4

Great hostel, but annoying kitchen light that keeps turning off after 5 seconds and makes staying in the kitchen, which is kind of the only common area, quite annoying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.