Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kabul Party Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5945 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2017
9.1

Great staff and location, fun atmosphere makes it easy to meet others. Some rooms were poorly ventilated, could get VERY warm at night. Otherwise, no complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
10.0

It was really very nice. I want go there again.it is very clean and staff is very good person

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Maj 2017
9.4

El mejor hostel de barcelona si te gusta la joda. Ubicacion perfecta y fiestas todo el tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2017
8.3

Muy buen hostel , buena ubicacion , a la noche un poco heavy pero bien , en la reception buena onda pero uno de los recepcionistas muuy mala onda , las camas de las mejores individualizadas y limpian constantemente los baños .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
9.7

everything was good except for the charger points provided in the lockers; they were very loose! had a hard time charging mobile! else everything else was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Ricardopessoa
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2017
8.3

O hostel é bem legal para quem procura se divertir. Eles possibilitam muita interação entre os hóspedes e tem passeios gratuitos. Instalações boas e um bom café da manhã. Eu viajei sozinho e cheguei bem tarde, recomendo que você pegue o Aerobus, desça na praça catalunya e ande uns 5min ate o hostel e deixe pra aprender a andar de trem/metrô no outro dia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
4.9

non esiste nessun tipo di cortesia, si deve pagare solo in contanti, bolgia infernale per tutta la notte

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.1

Got to meet new people from around the world and had a blast every night! The location of the hostel is perfect for day time travels as well!! Would be down to go again if I come back to Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
10.0

Amazing spot! Right next to everything you could need. Had a balcony overlooking a gorgeous plaza. Breakfast and free dinner every night! Pub crawls were hit and miss but it was a cool way to get to know everyone. Definitely not that loud at night if you have earplugs which they also provide. Staff were super friendly and helpful. Would recommend this hostel to anyone looking for a fun place to stay in Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.1

Amazing hostel! If you want to come to see the best of Barcelona and meet amazing people, Kabul is the place to be! My only drawback was a billing issue that they refused to fix, costing me an extra $40. The staff is not very accommodating except to show you a good time. Overall, I definitely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.