Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kabul Party Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5844 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rs0127908634
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Kwi 2017
9.7

파티 호스텔이라서 밤에 좀 많이 시끄러운거 말고는 나쁜 점이 없었어요. 넓고 쾌적하고 깨끗하고 보안 훌륭하고 가격도 괜찮고 조식도 훌륭하고 시끄러운 곳에서 잠 못 자시는 분들은 예약하지 마세요 정말 시끄럽거든요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Callumwardle89
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Kwi 2017
8.9

Apart for a few rude staff members, the overall stay at this hostel was brilliant would highly recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.4

Absolutely fantastic first night in Barcelona. I arrived at 11pm, just in time for happy hour. The bar was very lively and cheap. The lockers were really secure, and large enough to fit a 65L backpack (very handy). But, I am glad I was only here for one night. I stayed in a 10 bed dorm and it was very hot and uncomfortable at night. I recommend this place if you want to meet people, drink cheap, stay central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Kwi 2017
7.4

Bien ubicado, barrio latino, tiene un gran lugar para cocinar, le faltarían duchas en el 3 y 4 piso, solo tiene el 1 y el 2 piso

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2017
6.3

El hostal esta en una muy buena zona! La limpieza de los cuartos a mi parecer es pésima,el cuarto en el que me estaba quedando tenía un olor que provenía de los lockers espantoso. Algunas personas del staff fueron muy desatentas y groseras. El chico que trabaja en la mañana en l recepción y el de el bar en la azotea fuero muy amables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Palestyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Kwi 2017
6.3

Secure, good location. Otherwise, very normal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2017
6.3

L'ostello rimane in una buona posizione però il personale non è sempre cortese e la pulizia non è delle migliori sicuramente... Decisamente onesto come prezzo ma non in linea con le aspettative.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

Muy bueno el hostel! La verdad que la seguridad es increíble por el precio que pagas, y muy buen ambiente hay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.7

Pour un séjour à Barcelone c'est LA bonne auberge ! Accueil chaleureux, très bonne ambiance et surtout une situation idéale et une vue sur la plaça Reiale ! Super séjour garanti gràce à l'équipe !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
10.0

Muy bueno el hostel, todo muy bien pensado y ubicado, siempre hay fiesta y el lugar donde se encuentra es perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.