Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kabul Party Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 6223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 6223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2017
6.0

O hostel é muito bem localizado e por isso é muito pratico! As áreas de convivência são ótimas, o ambiente é descontraído e são oferecidos tours durante o dia e a noite. No entanto, as acomodações são bem ruins, o quarto é MUITO pequeno (fiquei no quarto com 4 camas) e é bem incomodo. E além disso, não houve nenhuma limpeza durante o tempo que fiquei lá.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • bowesannie6179
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Wrz 2017
7.1

The staff was wonderful, very kind and helpful. Location is great, but not the cleanest hostel by far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • leocabral93
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Wrz 2017
9.7

Segurança, limpeza, ambiente, custo beneficio perfeitos.. acho que a única coisa que pode melhorar são as tomadas que temos apenas dentro dos lockers. Poderia ter ao lado das camas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
8.0

Spectacular location and super friendly staff! Cleanliness not too bad but nothing to get impressed by. I would not mind staying here again and again and again...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2017
6.6

Totally commercialized place in the heart of the city with very boring crowd and activities

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • danylaforestlavoie8465
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2017
9.7

Super hostel ! Ambiance incroyable. Je recommande à tous d'y séjourner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
10.0

Kabul Party Hostel is definitely the best hostel I've been to during this year. This is my fourth country in few months and let me say that everything about this place is outstanding. The atmosphere, the staff and the locations are awesome. We've met a lot of friends and built thousands of memories. Highly recommended! #em313

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Wrz 2017
8.3

Rooms were clean, however very tiny and no real natural light. Area is pretty dodgy at night and can be loud. Overall not too bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Wrz 2017
10.0

Loved my stay here. Free breakfast and dinner were great and a perfect way to meet people. The terrace was great for socialising too, perfect for travelling alone. I stayed in the 22 bed dorm but the little curtains made it feel fairly private. The big lockers were great for security and the balconies into the square were a nice touch. As much as its a party hostel, its more a place to meet people who will party with you so it wasn't too noisy when I wanted to sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
9.7

Muito bom o lugar. Só um pouco caro em relação aos outros hostels mas valeu a pena. Pra quem tem o sono leve e não for participar da vida noturna melhor procurar outro hostel. Pois é gente saindo e entrando o tempo todo do quarto e tem muito barulho nos corredores e portas. Para mim foi tranquilo, mas para uma amiga ela ficou muito cansada pois não conseguia dormir. Teve até que trocar de hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×