Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

KRS Pines Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2017
8.6

Nice experience in this hostel, the staff was very helpfull and Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2017
4.0

KRS Pines was niet wat we ervan verwacht hadden: we sliepen in een dorm met 4 bedden. De kamer was erg vies, muren en plafond beschimmeld. Daarnaast liep er een waterbuis net buiten de kamer waardoor je de hele dag/ nacht stromend water hoort. Muren zijn heel dun, je hoort alles van de buren en de machines die buiten staan (die overigens vroeg in de morgen herrie begonnen te maken). Geen gordijnen. Locatie is prima. Normaal doen wij niet zo moeilijk, maar dit was echt niet goed en schoon.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2017
8.3

Good place overall, it's just that the beds are extremely hard and the walls are very thin. Didn't bother me so much though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jacobmaxschaefer8518
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Lip 2017
8.0

Had a good stay. The room is very very small but ok. We only stayed there sleep and to shower (hot shower!) You can have some good food not far away as everything is very good reachable there. Also the hiking trips. Would go there again although there wasn't a hostel atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
4.9

Very cold room and the walls are paper thin

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • gitjeketels800
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Cze 2017
6.6

Quite a quiet place up a little hill, which is nice. However the room and beds seemed a bit old and dated; the walls had some stains and the matress was quite thin and clearly used for many years now. The shower on the other hand had hot water which was lovely in the cold weather of CH!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • astork6186
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Maj 2017
6.9

Für das Geld war die Leistung ausreichend. Das Frühstück ist jedoch nicht zu empfehlen, da es relativ teuer ist und nicht schmeckt. Das Schloss an unserer Tür war zudem kaputt. Der erste, dem ich das gemeldet habe, hat sich nicht gekümmert. Am Nachmittag des folgenden Tages habe ich es einer anderen Mitarbeiterin gesagt, diese hat sich sofort gekümmert

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
5.7

Paper thin walls. We literally heard every time our neighbour got a text message. Unable to sleep. Sheets didn't fit the bed and were stained. Bathroom never had toilet paper or soap. Can't wear shoes inside due but the bathroom floors were wet and dirty. Just overall unhappy experience. Staff were friendly enough though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2017
4.3

Nuestra habitación extremadamente húmeda y olía mal. El colchón era malo. Mucho ruido en el hostal escuchamos al tipo de lado roncar toda la noche. No había pape higiénico en el baño, y las instalaciones del baño eran malas. No lo recomiendo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2017
4.6

Terrible place, we had a rooms without windows ( wich wasnt mention in our reservation) no windows so the rooms was very smelly! Walls are like papers you can hear your neighbours snooring, praying, talking even breathing. No doubt there are better options in town for a similar price. Room was clean, bathroom too (but its an all in one shower /WC the bathroom is wet at all time , and so is the paper, which make the use not very pleasant.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.