Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

KRS Pines Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Cze 2017
4.9

Very cold room and the walls are paper thin

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • gitjeketels800
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2017
6.6

Quite a quiet place up a little hill, which is nice. However the room and beds seemed a bit old and dated; the walls had some stains and the matress was quite thin and clearly used for many years now. The shower on the other hand had hot water which was lovely in the cold weather of CH!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • astork6186
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Maj 2017
6.9

Für das Geld war die Leistung ausreichend. Das Frühstück ist jedoch nicht zu empfehlen, da es relativ teuer ist und nicht schmeckt. Das Schloss an unserer Tür war zudem kaputt. Der erste, dem ich das gemeldet habe, hat sich nicht gekümmert. Am Nachmittag des folgenden Tages habe ich es einer anderen Mitarbeiterin gesagt, diese hat sich sofort gekümmert

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
5.7

Paper thin walls. We literally heard every time our neighbour got a text message. Unable to sleep. Sheets didn't fit the bed and were stained. Bathroom never had toilet paper or soap. Can't wear shoes inside due but the bathroom floors were wet and dirty. Just overall unhappy experience. Staff were friendly enough though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2017
4.3

Nuestra habitación extremadamente húmeda y olía mal. El colchón era malo. Mucho ruido en el hostal escuchamos al tipo de lado roncar toda la noche. No había pape higiénico en el baño, y las instalaciones del baño eran malas. No lo recomiendo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2017
4.6

Terrible place, we had a rooms without windows ( wich wasnt mention in our reservation) no windows so the rooms was very smelly! Walls are like papers you can hear your neighbours snooring, praying, talking even breathing. No doubt there are better options in town for a similar price. Room was clean, bathroom too (but its an all in one shower /WC the bathroom is wet at all time , and so is the paper, which make the use not very pleasant.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
8.3

Great shower!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Kwi 2017
5.4

The room and sheets smelled really bad, no windows. Ran out of toilet roll a lot. No lockers either. Not far from food etc though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Kwi 2017
6.0

Decent location, set back from main town of Tanah Rata, good access to start of walking trails in the area. Poor quality room, box room in centre of building with several others the same plus plastic dividing walls. Room stays cool without AC, but room remains damp and things struggle to dry, not ideal with temperamental weather. Poor shower facilties, all in one room toilet, shower, sink. Decent breakfast, but at additional cost. Some local restaurants offer breakfast service as alternative.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Kwi 2017
4.0

dreckige räume, unfreundliches petsonal

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.