Hostelworld.com

K Road City Travellers

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
5.7

I stayed here because it is really close to most of the drop off / pick up places of various bus companies including skybus for the airport. It is at the top of the queen street so one might think it is a trouble to walk up but I found it nicer in terms of quietness compared to same price level hostels in downhill queen street. I vote really low because I didn't feel safe, it is not clean and it has no atmosphere like other hostels have. There are few "long term residents" who are a bit scary.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Sty 2017
8.0

Super wifi, clean and friendly chill place. Mattress could do with a topper eith bedding a little tatty, and reception staff pretty mundane, but they were on the job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Sty 2017
5.1

Viel zu kleine Zimmer. Man konnte sich gerade Mal um die eigene Achse drehen. Komische Menschen. Ungutes Gefuehl. Zwei Toiletten pro Etage. Fruehstueck mittlerweile nicht mehr inklusive. Hatte zum Glueck nur eine Nacht gebucht und bin am naechsten Tag sofort ins Nomads.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Gru 2016
7.1

Not the best hostel, but for one night stay, it's totally ok fot the money. Beds are quite old, so they make terrible noise. On the other hand, the wifi is super fast and works in the rooms as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Gru 2016
7.4

NO FREE BREAKFAST !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Paź 2016
6.0

Emplacement pas mal. Le fait que l'auberge soient petite l'a rend sympathique avec sa terrasse au 2eme étage. Problème de propreté :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Paź 2016
6.6

Das Hostel ist ganz ok, Zimmer sind groß genug und jeder hat im Zimmer ein Schließfach mit Schloss. Ist aufgebaut wie eine Wohnung. Lage ist recht laut. Frühstück ist mit dabei.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Paź 2016
5.4

If you want to party, this is a good hostel, for anything else it's not great. It's pretty dirty, especially the bathrooms but the worst part is the noise. People played loud music well into the morning so getting any sleep was impossible. I wouldn't stay here again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
4.6

Very dirty, staff weren't very helpful, rooms and facilities not in a good way

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Wrz 2016
4.3

This is the dirtiest hostel I've ever stayed in! Seeing cockroaches when opening a kitchen drawer in the morning was not what I expected when I booked there. The kitchen on the first floor is tiny and there's hardly anything to properly cook. No pressure in the showers. It was really cold in the entire hostel. There are a lot of long-term stayers so it's hard to feel welcome. Apart from one guy, the staff was not really helpful or nice. Sorry, but I would not recommend this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.