Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

K Road City Travellers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.7
K Road City Travellers Located at 146 Karangahape road, Auckland City, , Auckland.
K Road City Travellers
New Zealand
Auckland 1145 146 Karangahape road, Auckland City
68% 471
-36.8580424 174.7607123
K Road City Travellers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lip 2016
6.9

Not the best of places for a good night sleep. Very noisy with a nightclub across the road and the thinest windows in the world. Kitchens were tiny. The one downstairs was bigger and newer but only one electric hob working out of 2 provided. Tea towels were stinking-no new one for the 5 days we were there-YUK!! Permanent older guests were very smelly and rude. Dorms were small and cramped but were clean.Bathrooms were ok, shower cubicle had no door but a very grotty shower curtain!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Lip 2016
5.4

The building smelt like smoke and the staff were not very friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Maj 2016
8.3

Decent place on k road. Free unlimited wifi in all rooms is useful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.4

El hostel es muy limpio, los huespedes han sido muy amigables y respetuosos. Cuenta con wifi gratis en todas las areas. Desayuno gratis. 2 cocinas, 4 heladeras. Las habitaciones son comodas, espacio suficiente para todo (estuve en habitacion para 3 personas). Las camas y las almohadas tambien son buenas. La ubicacion me encanta. Esta cerca del CBD pero tambien cerca de Ponsonby, Mount Eden, Auckland Domain... Es excelente este hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Kwi 2016
6.3

It was okay minus the lack of atmosphere you get at most city hostels. Good location, security no worries. Rooms were quite small and not much storage space for bags so had to keep it on my bed with me. Neither great nor bad. A bed and doors that locked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Mar 2016
5.1

Das größte Pro für diese Unterkunft sind die günstigen Zimmer. Man bekommt jedoch nicht viel für sein Geld. Kleine Zimmerchen, Duschen die mal renoviert werden müssten und ein spärliches Frühstück. Die Gegend ist auch eher so lala. Viele Obdachlose, dafür einige Vintage Shops. Insgesamt noch OK für eine Nacht aber auf keinen Fall länger.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Lut 2016
6.6

This was an "okay" hostel. If offered the basics and glad that there was toast offered in the mornings. One suggestion is that hand towels and hand soap should be in placed in the bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
5.1

Terrible room - we stayed in a two-bedroom without a window. It was smelly and hot. We felt like being in a prison cell. However, the room and hostel in general was clean and they even served some breakfast in the morning (white toast, peanut butter, table spread and tea). Would not go there for a second time

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.