Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

K Road City Travellers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.0

Good place to stay for the money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Kwi 2017
8.3

K Road City Travellers ia a good hostel. His location is near to clubs, food store, and others storesuseful for travellers: ex phone card. The bus stop of the Sky Bus that is the cheapest connection with the airport is just few minutes walking. From the point of view of security you've got the card to access to romm and locker room. The two kitchen aren't full equiped, but enough to cook your food. Lot of guest were workers: the atmosphere is so little bit different from usual hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
7.7

Hostel mit sehr guter, zentraler Lage. Personal sehr freundlich und hilfsbereit. Die sanitären Anlagen waren sauber, der Küchenbereich (v.a. im oberen Stockwerk war hingegen ziemlich dreckig und chaotisch. Das Wifi war meiner Ansicht nach auch angemessen schnell.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2017
9.1

Clean, nice hostel a short walk from city center and very close to bus stops. Bathrooms were standard, but there was definitely a fair bit of mold and water damage to the floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
5.7

I stayed here because it is really close to most of the drop off / pick up places of various bus companies including skybus for the airport. It is at the top of the queen street so one might think it is a trouble to walk up but I found it nicer in terms of quietness compared to same price level hostels in downhill queen street. I vote really low because I didn't feel safe, it is not clean and it has no atmosphere like other hostels have. There are few "long term residents" who are a bit scary.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Sty 2017
8.0

Super wifi, clean and friendly chill place. Mattress could do with a topper eith bedding a little tatty, and reception staff pretty mundane, but they were on the job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Sty 2017
5.1

Viel zu kleine Zimmer. Man konnte sich gerade Mal um die eigene Achse drehen. Komische Menschen. Ungutes Gefuehl. Zwei Toiletten pro Etage. Fruehstueck mittlerweile nicht mehr inklusive. Hatte zum Glueck nur eine Nacht gebucht und bin am naechsten Tag sofort ins Nomads.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Gru 2016
7.1

Not the best hostel, but for one night stay, it's totally ok fot the money. Beds are quite old, so they make terrible noise. On the other hand, the wifi is super fast and works in the rooms as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Gru 2016
7.4

NO FREE BREAKFAST !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.