Hostelworld.com

Jumbo Stay STF/IYHF

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
Jumbo Stay STF/IYHF Located at Jumbovägen 4, Stockholm Arlanda Airport, Stockholm.
Jumbo Stay STF/IYHF
Sweden
Stockholm 190 46 Arlanda Jumbovägen 4, Stockholm Arlanda Airport
91% 1233
59.6403349 17.9388713
Jumbo Stay STF/IYHF
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Simply extraordinary experience! Great facilities, location, staff, etc. Everything was worth it, including amazing breakfast. Would definitelly come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
9.7

fantastic place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.0

Muy original y bien distribuido el espacio. Recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Maj 2016
9.4

Amazing! They managed to turn an airplane into a decent hostel offering all you would expect. Super friendly and helpful staff, clean rooms and good breakfast. Of course it is located way outside of the city, but the proximity to the airport (5 min ride by free shuttle bus) make Jumbo Stay a recommendable alternative to other airport hotels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Kwi 2016
8.9

Amir was a great help when I checked in. The location is really good when you have to be close to the airport.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.1

This hostel was really awesome. The location is perfect if you have a super early flight the next day. It's easy to find buses to and from the airport and the hostel. You should definitely tour the whole facility, including the main suite upstairs where the cockpit is. Linens and a towel are also included. The only downsides are that the rooms are really small and there's only 1 ladder in each room, so if you're on the top bunk it's really tricky to get down if the other person takes the lad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel kitch hop. Clean & fun. Chill relaks i jest to technicznie terenie lotniska 😃. Widziałem Płaszczyzna kilkaset stóp od tworzą schronisko było naprawdę cool, jak wyszedłem na lotnisko w godzinach porannych, które znajduje się zaledwie 5 minut formą tam! Zdecydowanie polecam !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
9.7

Most unique hostel I've stayed in. Great location as it is pretty much on airport property. Easy to catch a free bus to the airport. Staff was great and very helpful. I highly recommend staying here. P.S. Try to book the cock-pit room if you can.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2016
8.9

The hotel really awesome !transfer from Boeing 747!very close to Alanda airport !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.