Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Jumbo Stay STF/IYHF

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Jumbo Stay STF/IYHF Located at Jumbovägen 4, Stockholm Arlanda Airport, Stockholm.
Jumbo Stay STF/IYHF
Sweden
Stockholm 190 46 Arlanda Jumbovägen 4, Stockholm Arlanda Airport
91% 1240
59.6403349 17.9388713
Jumbo Stay STF/IYHF
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.1

Beskrivningen på hur gäst når JumBo-Stay från någon av Arlandas terminaler kunde vara mycket bättre. Börja inte med gångavstånd 15 minuter eller buss 14 för det finns inga skyltar vart man skall gå eller vart buss 14 avgår. Ex. på bra och enkel beskrivning: Från terminal 5 invänta gul buss Alfa från busshållplats 3 som tar dig till Jumbo-Stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Very neat place to stay, added bonus it was extra cool experience staying in a plane turned hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
9.4

Couldn't have asked for a better experience as I spent a night near the airport in between connecting flights. My single room was spacious, clean, and just really cool looking! Everyone I talked to was friendly and helpful and concerned that I should have a great stay. I would highly recommend this hostel to all of my friends passing through the Arlanda airport!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Simply extraordinary experience! Great facilities, location, staff, etc. Everything was worth it, including amazing breakfast. Would definitelly come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
9.7

fantastic place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.0

Muy original y bien distribuido el espacio. Recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Maj 2016
9.4

Amazing! They managed to turn an airplane into a decent hostel offering all you would expect. Super friendly and helpful staff, clean rooms and good breakfast. Of course it is located way outside of the city, but the proximity to the airport (5 min ride by free shuttle bus) make Jumbo Stay a recommendable alternative to other airport hotels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Kwi 2016
8.9

Amir was a great help when I checked in. The location is really good when you have to be close to the airport.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.1

This hostel was really awesome. The location is perfect if you have a super early flight the next day. It's easy to find buses to and from the airport and the hostel. You should definitely tour the whole facility, including the main suite upstairs where the cockpit is. Linens and a towel are also included. The only downsides are that the rooms are really small and there's only 1 ladder in each room, so if you're on the top bunk it's really tricky to get down if the other person takes the lad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel kitch hop. Clean & fun. Chill relaks i jest to technicznie terenie lotniska 😃. Widziałem Płaszczyzna kilkaset stóp od tworzą schronisko było naprawdę cool, jak wyszedłem na lotnisko w godzinach porannych, które znajduje się zaledwie 5 minut formą tam! Zdecydowanie polecam !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.