Hostelworld.com

Jumba Hostel

  • Cukurcuma Caddesi , Hacioglu Sokak No:3 34010 Beyo, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Jumba Hostel Located at Cukurcuma Caddesi , Hacioglu Sokak No:3 34010 Beyo, , Istanbul.
Jumba Hostel
Turkey
Istanbul 34010 Cukurcuma Caddesi , Hacioglu Sokak No:3 34010 Beyo
97% 362
41.0322920 28.9809370
Jumba Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
10.0

I enjoyed this nice hostel. All the managers are super kind here. The atmosphere was also nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

The 3 sisters are very nice and will give you lots of advice on what to do in Istanbul. One night 2 sisters took us out to a couple of bars with their friends, so we got to party with the locals. Breakfast is delicious and has different options every morning. They just changed the location of the hostel, so not all rooms very ready yet, so there were few people. But this should get better as soon as all rooms are ready. The bathroom is a little bit small, but everything very neat and comfy beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

The sisters who own and run Jumba make the place very welcoming and special. It's also in a great location - close to great restaurants and bars while being on a quiet street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.1

Jumba hostel me encanto :). Te hace sentir en casa, son súper amables, se respira un ambiente de tranquilidad, de felicidad, la ubicación perfecta. Altamente recomendable, definitivamente cuando regrese a Estambul iré a jumba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • justinryee
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Mar 2016
10.0

I had one of the greatest times staying here. Not only are the facilities clean, in a great location and very well priced, the staff were exceptional in terms of friendliness, being helpful and all around great people to hang out with. I was one of the first tenants moving into the new place and was amazed how dedicated and hard-working Lahika and her sisters were in setting up the new place. They kindly offered me to stay amidst the whole moving process. I'll definitely come back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
10.0

This place was like someone airlifted my house and dropped it in the middle of Istanbul. I've never stayed somewhere so comfortable and with people so warm. Everyone was incredibly caring, the breakfasts were fantastic, and it's extremely close to Taksim Square and the metro station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2016
9.7

Delicious breakfast and the staff was very friendly and helpful. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sy4z
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2016
9.7

Jumba hostel will make your stay feels like home. Great location, just 1 minute walk up the hill to istiklal street and 3 minutes to the nearest Funikuler. The 3 sisters were absolute kind and welcoming their guests :D I book for the dormitory room but got upgraded to a private room without any charges. thanks again Jumba sisters, will be sure coming to this hostel again if i ever coming back to the beautiful city of Istanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2016
9.4

süßes, zentrales Hostel super leckeres Frühstück nette Atmosphäre sehr sauber Der einziger kleiner negativer Punkt ist, dass das 4 Bett-Gemeinschaftszimmer im Keller liegt und sehr klein ist, wenig Tageslicht hat und etwas nach Keller riecht, aber die Doppelzimmer sind sehr schön.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jimmimoore5300
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel, trzy panie są bardziej pomocne, pierwszy raz byłem oferowane śniadanie na ciepło w schronisku było, miejsce jest fantastyczne. Jeśli planujesz pobyt w Stambule to jest tak dobre, jak to robi, waha.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.