Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.7

A very cute place, feels warm and cosy. The people works there are very friendly and attentive to your needs. Good location, 5 mins walk away from the centre of most attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
8.3

Perfect location, in the hart of Verona city centre. Rooms and staff very nice. Not very happy with the breakfast; coffee in a plastic cup from a vending machine 😕

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.9

Good place to stay, very central and Marcos was very friendly in the reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.7

La ubicación del departamento es lo mejor del B&B, la persona que nos recibió muy simpática y amable nos explicó en detalle qué hacer, qué recorrer, en dónde comer. La habitación y baño muy limpios y cómodos. El desayuno muy completo. Un lugar para recomendar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
8.6

Really enjoyed my stay here the staff were really nice and helpful telling good places to go for food and giving me there number if got stuck at all which was great as my first trip here and i don't speak italian. The location was very handy near everything but not right the middle of the town. Location was bit hard to find originally but when found its easy to get too from everywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
9.4

Located right in the centre of the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

One of the best hostels Ive ever been. Clean. Comfortable. Easy access to the center of the city. Super friendly and helpful staff. Comfortable bed. Great shower. Great breakfast. Made Verona even more special ❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ching_mw
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
7.7

THE HOST IS NICE. BREAKFAST IS GREAT!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Very homy feeling. Great location and great staff! Breakfast was delicious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.6

the wifi didn't work very well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.