Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
10.0

Very homy feeling. Great location and great staff! Breakfast was delicious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.6

the wifi didn't work very well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

Ótima localização, quarto super aconchegante e preço justo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

El encargado del lugar es la persona más amable que conocí en todas mis experiencias de viaje.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
8.9

Zeker aan te raden deze BB. Het is een typisch 'huis bed&breakfast', met kamers waarin een varieteit aan meubels staan. De gastheer is ontzettend aardig en helpt je met al je vragen. Het is ook geen enkel probleem om na het uitchecken je bagage te laten staan (je krijgt een sleutel van de voordeur mee) en je mag zelfs in de woonkamer nog koffie drinken als je al hebt uitgecheckt. Minpuntjes: slechts 1 badkamer en een matige selectie aan ontbijt producten. Beide vond ik niet storend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
8.6

Très bien situé, en plein centre, c'est idéal. L'appartement et la chambre ne sont pas de la première jeunesse mais qu'importe ça donne un côté désuet au lieu :-) Gianni, notre hôte, a été absolument charmant : il parle bien français, prépare des gâteaux aux pommes pour le petit déj, est aux petits soins et est très serviable et attentionné. Il est également d'excellent conseil pour les restaurants de Vérone. C'est clairement lui le + de ce B&B !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
7.7

Un hostal batante tranquilo, con habitaciones amplias y un desayuno variado. Lo mejor, es la ubicacion que tiene, ya que se encuentra muy cerca de la casa de julieta y las atracciones turísticas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
6.9

Great location although my bed was very very uncomfortable felt like I was sleeping on springs.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Sty 2017
6.0

No pude asistir!! Cierra muy temprano el check in. Fui a las 19:05 y ya no había nadie!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
5.4

So schön wie auf den Fotos sah mein Zimmer leider nicht aus. Die blau glänzend gestrichenen Wände strahlten eine ziemliche Kälte aus. Das Mobiliar wirkte sehr zusammen gewürfelt, wie ein Abstellraum. die Nachttischlampe summte und flackerte, die Jalousin klemmte und ließ sich nicht vollständig hochziehen. Das Frühstück war extrem schlecht: harte Brötchen, keine Butter, die Wurst und der Käse wirkten sehr alt. Den Cappuchino gab es nur aus dem Automaten.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.