Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fixcarli9856
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Other than the shower head not working right, it was great! Service was fantastic & so close to the square!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.4

Un divino el chico que nos atendió en el hotel, muy amable y atento en todo. La habitación re cómoda y ubicación perfecta, cerca de todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sie 2017
9.4

Owner was very helpful and welcoming! Great breakfast and comfortable room. Was a little too warm when we stayed but Fred was helpful in getting us air conditioning systems which made it better to sleep at night! Fantastic location, great for a few days stay in he centre in Verona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mdrivera_006482
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

I absolutely enjoyed my stay at the Juliette House BB. I had my own room because this is not like other hostels, it's more of a bed and breakfast with a shared bathroom. The staff is absolutely very welcoming and friendly. The location is perfect! I highly recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Lip 2017
9.4

Very friendly & helpfull host, clean, comfortable bed, good breakfast, perfect location! Defenetly going back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
10.0

I loved staying at the Juliette House! A wonderful location and the host was very kind :) definately reccomend❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
9.7

A very cute place, feels warm and cosy. The people works there are very friendly and attentive to your needs. Good location, 5 mins walk away from the centre of most attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
8.3

Perfect location, in the hart of Verona city centre. Rooms and staff very nice. Not very happy with the breakfast; coffee in a plastic cup from a vending machine 😕

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.9

Good place to stay, very central and Marcos was very friendly in the reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.7

La ubicación del departamento es lo mejor del B&B, la persona que nos recibió muy simpática y amable nos explicó en detalle qué hacer, qué recorrer, en dónde comer. La habitación y baño muy limpios y cómodos. El desayuno muy completo. Un lugar para recomendar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.