Hostelworld.com

Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 79 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn Located at Rennbahnstrasse 100, , Hamburg.
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn
Germany
Hamburg 22111 Rennbahnstrasse 100
77% 79
53.5612272 10.0807929
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Co mi się podobało: 24h-Service, przyjazny personel, dobre śniadanie, miejsce parkingowe, drzwi zamknięte Co mi się nie podoba tak bardzo: małe pokoje, drzwi nie można zamknąć w milczeniu, dzienną stawkę płacić W ogóle uważam, DJH-Schroniska dość drogie. Są one oferowanie sprzętu na konferencje i takie - i to normalne podróżnik musi zapłacić za wszystko.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest trochę daleko od centrum miasta. Śniadanie jest dobre. Ale łazienka publiczna jest naprawdę brzydki, które należy poprawić

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2015
7.7

A bit far away from the underground station. But good rooms and a very delicious breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Wrz 2015
6.3

The free breakfast was great, and there are lots of common areas. However, I did not see any other backpackers during my stay. It was mostly families. Everyone in my dorm seemed to be in a group, and turned the light on at 1 AM and kept me up for about an hour, and then did the same at 6 AM. Usually I can drown out noise by putting headphones in, but there was no WIFI in the rooms (and barely worked in the lobby) so I couldn't put anything on. Would only recommend as a last resort.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
7.4

There is no Wi-Fi in the rooms. Even for the Wi-Fi in the lobby, you are given just one set of username/password which works on just one device. You have to pay extra for the next device.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Straszne miejsce. nic wokół, nawet nie fast food. Bardzo daleko od centrum miasta. Brak wifi w pokojach. W przeciwnym razie w porządku: czyste, dobre śniadanie, szafki w pokoju

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2015
7.4

really far from city centre.....! But its stuff is nice ang meals (dinner and breakfast) is amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
24 Lip 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Akademik pokoje są bardzo czyste, pościel są dostępne w recepcji, a składa się łóżko Prysznice żyli trochę, ale woda jest gorąca, śniadanie, serwowane od 7 do 9 rano jest bardzo zróżnicowane i dobre. Zmieniliśmy nasz pokój bez ostrzeżenia, nagle, kiedy wróciliśmy wieczorem, nasz pierwszy pokój został opróżniony naszej działalności, ale to wszystko razem bardzo szybko i znaleźliśmy nowy pokój. To część zagrożeń schroniska ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ekoydakoykoy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lip 2015
7.4

Staff is great, far from city center and atmosphere is not that good for solo traveller. No lift on every room level. Toilet and shower is on different room, it would be nice if they are on the same room. though overall it is a pleasant stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2015
7.1

L'auberge est un peu loin de la gare, mais assez facilement accessible en transports publics. L'auberge est sympa, et il y a pas mal de choses à faire (il y a un bar, un ping-pong, etc). Par contre, deux remarques négatives, j'ai trouvé le personnel plutôt peu agréable, et les douches (selon lesquelles) sont peu coopératives ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.