Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgästehaus Lichterfelde

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 940 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 940 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2017
10.0

They give you fresh sheets and a pillowcase after you check in and the bed is so comfy. I think I slept the best here than I've ever slept in a hostel. An amazing breakfast spread is offered from 8-9:30a; they offer breads, meats, cheeses, yogurt, cereal, coffee, and OJ. Maybe not the best spread if you're vegan... The metro station outside the hostel takes you right to Potsdamer Platz, the Brandenburg Gate, and Nordbahnhof, which is right next to the Berlin Wall Memorial. Very convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
9.1

Great hostel! Clean, comfy beds, and an amazing breakfast. I was worried it would be too far from attractions in Berlin but it was a very easy metro ride away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
9.4

I am considering moving here permanently.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.1

Estancia buena y cómoda, personal muy amable y desayuno básico. Cobran un fee por las sabanas. IMPORTANTE: No ponen toallas así que no olvidar llevar su propia toalla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.1

Staffs are really nice!!! The price is very reasonable and the toilets are even cleaner than that in my house haha. The only bad thing is that it is too far away from town centre :-(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
10.0

Wonderful place, we are defently going to return - miss it already😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
8.0

Enjoyed my stay and would stay here again. Is right next to station which is really handy! However the actual area is really far away from the centre and not much to do in this area. There was a school excursion staying at hostel so wasn't much atmosphere but when they left it was better. Only negatives are bad showers- really tiny and not private- there is a fan right above shower which blows shower curtain into you. No wifi on second floor and it drops out. Other than that, great hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
7.7

A pretty standard hostel, not too good, not too bad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
8.6

Clean and tidy cheap hostel, would come back. a bit far from Mitte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
9.4

Sehr nettes, sauberes kleines Hostel. Unschlagbarer Preis im Vergleich zu anderen Hostels (zB Innenstadt). Tolles Frühstück mit großer Auswahl im Preis inbegriffen! Lage ist sehr gut, direkt neben der S-Bahn-Station, 20 Min zur Innenstadt (und nein, die fahrenden Bahnen haben nicht gestört - bei geschlossenem Fenster hat man sie nicht gehört, bei geöffnetem nur leise). Die Mitarbeiter waren alle fröhlich, nett und hilfsbereit. Die Toiletten/ Duschen waren sehr sauber. Haben uns sehr wohlgefühlt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.