Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgästehaus Lichterfelde

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
Jugendgästehaus Lichterfelde Located at Osdorfer Str. 121, , Berlin.
Jugendgästehaus Lichterfelde
Germany
Berlin 12207 Osdorfer Str. 121
84% 885
52.4177620 13.3145050
Jugendgästehaus Lichterfelde
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Wrz 2016
7.7

The Hostel is located in South Berlin, not very far from city center, 30 mins by train but trains of S25 are not frequent, I had to wait for more than 15 mins for a train. Staff are nice and helpful and breakfast is good. Unfortunately wifi wasn't working at all time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Wrz 2016
8.3

シティからは遠いですが最寄り駅からすぐなので便利でした。 朝食込みでこの値段はとても安いと思います。スタッフはとても親切でした。 トイレとシャワールームが男女別なのは良かったです。 マイナス面としては、Wi-Fiが一階の共有スペースでしか使えないことです。また、共有シャワールームには物をかける場所とかがないので不便でした。枕は平べったくて寝心地は悪かったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2016
8.0

Etwas ausserhalb vom Zentrum, dafür jedoch direkt an der S-Bahn gelegen. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und insbesondere das Frühstück wusste zu überzeugen. Die sanitären Anlagen waren gerade noch okay, könnten aber etwas sauberer sein. Insgesamt waren wir sehr zufrieden mit dem Aufenthalt , insbesondere zu diesem Preis !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Wrz 2016
9.4

Excellent breakfast n bed! I had my own 4 bed room to myself despite empty beds in occupied rooms, very nice!! Very helpful and friendly staff! Kinda quiet and away from the center, but very close to a metro. Less than 40 Europe taxi cab ride from airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.7

OTTIMO!! Personale gentilissimo e disponibile per ogni evenienza. La posizione risulta ottima nonostante sia distante dal centro e personalmente l'ho trovato comodissimo per la fermata della S-Bahn a 300 metri con linea diretta per il Mitte. Colazione buona anche se il caffè è troppo allungato (ma da italiana forse pretendo troppo hahaha). Unica pecca: il deposito bagagli fino alle 3 del pomeriggio, che mi ha fatto girare con zaini e valigie per 12 ore avendo avuto l'aereo la mattina presto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2016
6.9

Amazing breakfast spread although the hostel feels unusually, almost creepily, deserted.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.7

I really liked the location of this hostel. It has good connectivity to the center of the city. The facilities are good. clean beds and bath rooms. Garden is the best place . We liked the swing(get a tea and sit on swing and enjoy the evening.) Break fast is amazing . Its worth the money. I would strongly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.3

El hostel está a 20 minutos en S-bahn del centro pero hay una estación al lado del mismo por lo que está muy bien. La única pega es que el wifi solo funciona en la planta baja y en las escaleras, no hay en la habitaciones. El personal fue muy amable y pasamos unos buenos días allí. Repetiría

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

I like to stay here and would do it again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
8.3

The hostel is pretty good to whom is looking for something cheap and comfortable. Of course, is too far from the city center, however everything in Berlin is far. For me, it wasn't a problem. The breakfast was delicious and the guys in the reception were really nice. The only thing I have to complain is the Wi-Fi, which just works in specific areas, it didn't work in my room. The rest of it, it was a pleasure to stay for 3 days in the hostel. I hope you guys enjoy your time there too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.