Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgästehaus Lichterfelde

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
9.1

I was a little scared because it was very cheap, but I went there and it was very good, I could go again in the future. 100% recommended :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
8.6

sehr gutes Preis-Leistungs-Verhälnis! Reichhaltiges Frühstück mit frischen Brötchen, direkt an der S-Bahn gelegen und dennoch war es im Zimmer von dem Verkehr nichts zu höhren. Optimal für einen kurzen Aufenthalt in Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
9.7

Great place to stay. Clean and free breakfast is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
9.7

Local muito limpo e funcionários muitíssimos atenciosos. O café da manhã era bom. O hostel fica muito próximo a uma estação de metrô, o que facilita no deslocamento. Local simples mas muito acolhedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
6.0

OK hostel for someone who just wants to sleep there. The free breakfast was nice. There weren't many possibilities to meet and chat with other travellers except for the ones in your own room, at least for me as I wasn't told there is (apparently) a common room somewhere (which really pisses me off because I was looking forward to meeting new people) to hang out at. Also the wifi doesn't work in the rooms, only downstairs. Staff: nice but a bit absent. Showers: terrible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.7

Freundliche, zuvorkommende Mitarbeiter, prima Frühstück, S-Bahn nicht weit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mailleheneghan2137
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
8.3

The train station's right outside the door which is nice, but it's not in central Berlin so it will be necessary to buy a ticket (Berlin is quite large so this is usually necessary anyway). The staff is very nice, the wifi's ok, the breakfast is quite good. I recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
7.4

Far away from down town but you have 1 minute walking the m station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • karla_cristin5523
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Wow what can i say?? Everytjing was perfect at this hostel! Breakfast, staff, everything was really clean! The Sbahn take you everywhere so this is the best option!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

Really good hostel! Confortable, very clean and spacious rooms. Staff is very helpful and friendly (they let us keep our luggage til late night and take a shower). Delicious buffet breakfast! It would be perfect to have a kitchen to cook some light dinner, as it only have a microwave. The only bad thing is that it is located far from the centre (aprox 24 minutes by train and it comes every 10+ minutes), but on the other side the hostel is a few meters far from the station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.