Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgaestehaus Linz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
9.1

Comfy beds, friendy staff and a very nice breakfast! It did the job very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
10.0

Ottima sistemazione

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

nice stay, fridge was missing a bit during 2 weeks stay, could not keep any food/fruit next day's sendwich anywhere. Was great fun meeting with a lot of international people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
9.7

I was there on the week-end and there wasn't as many bus as I would have liked to go there. I had to walk there from the city center and then go to the train station on foot, it was a bit annoying. It's probably not an issue during week days though. Other than that it was great, the rooms are very big and comfy, it's probably the most spacious room I've seen in an hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
14 Lip 2017
5.7

Une réception 24/24 serait normale pour une auberge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Lip 2017
8.3

Really nice hostel in terms of facilities and cleanliness but secluded in a quiet residential area. Atmosphere was very quiet here, but staff was helpful, although only there after 4pm on weekends. Also there is no kitchen and apparently you aren't allowed to bring your own meals inside but I did anyways.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
9.4

Hilfsbereites Personal, gute Ausstattung, super Frühstück und sichere Fahrradabstellmöglichkeit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
5.7

Der Service war so weit okay. Leider ist das Gebäude selbst sehr unansehnlich, was ja nicht so schlimm wäre, wenn der Rest ordentlich wäre. Die Handtücher waren alle kunterbund gemixt und so abgenutzt, dass richtige Krümel beim antrocknen herausgefallen sind. Im Badezimmer waren Silberfischchen unterwegs und das Frühstücksbuffet sehr sehr rar. Sollte ich wieder nach Linz kommen werde ich mir eine andere Unterkunft suchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sehr geehrter Gast, wir bedauern dass Sie mit Ihrem Aufenthalt nicht zufrieden waren. Bzgl. der Handtücher und dem Badezimmer werden wir umgehend mit unserem Wäschelieferanten und dem Reinigugnspersonal sprechen.

2 Maj 2017
7.1

Good place to stay for a night or two. It's a bit far from the centre but I walked there in about 15 minutes so it's doable. There are also bus stops really nearby. Bed was comfortable and clean. Good shower but the ensuite toilet smelt bad the whole stay and no soap. Staff were nice but not very helpful compared with other hostels where maps and lots of local advice are provided. Free towels provided when asked. Great free breakfast!!! Check out is 9am. Nice and cheap, ideal for backpackers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
8.6

早餐很多樣式,房間非常大很舒服,只是位置有些偏僻,晚上走回青旅時有點恐怖

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×