Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

JugendStube

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

I SUPER recomend it , the staff was super super nice they helped me in irganizing my trip , it is very well located near the square and also the big bus stop trat will take you to the bus or train terminal in no time ! The hostel was very clean and confortable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Lut 2017
9.7

Everything very clean, the staff is also very friendly (one of the best I've seen) It's a little bit expensive, but it worth it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

We had a great stay at JugendStube, the staff were really helpful and the facilities were great! The location is perfect for exploring all of the beautiful historical parts of Brasov. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
21 Gru 2016
10.0

Great place! Would come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Moses_Garrett4100
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Lis 2016
8.3

A very enjoyable stay and a nice cozy feel. Great price and no nickle-and-diming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Great hostel! Perfect location, super clean, staff is super friendly and helpful. Definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
9.4

A great hostel in the center of town. The staff were really friendly and helpful, and they gave some great recommendations. The place was immaculately clean. Pretty quiet atmosphere but I think that's to be expected mid-week in the off season.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
10.0

Excelente Hostal, céntrico. Las personas muy amables, te apoyan en todo, muy limpio. Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2016
8.3

Das Hostel ist allem sehr sauber. das liegt darin, dass dort den ganzen tag geputzt wird. auch früh am morgen. Das hört man zum einen auch in manchen Zimmern und zum anderen muss man oft über frisch gewischte böden schweben. Die Dame des Hauses macht einem auch das Bett ohne zu fragen, oder weckt einen morgens um zehn, um zu fragen ob man auschecken möchte oder noch einen tag länger bleiben will. Dass noch andere Leute in dem Raum schlafen, ist dann egal. Penetranz und Akribie nerven.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lis 2016
10.0

Excellent hostel! Spotless and it has a great kitchen for preparing your own food. Brasov is lovely too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.