Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jorplace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 872 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
7.4

Prima locatie, alleen de bedden zijn echt hels. Ze maken zo'n herrie. Geen oog dicht gedaan. Als er iemand beweegt, dan wordt iedereen in de kamer wakker.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • EconGeo
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
8.0

Great location and staff. Beds are on metal scaffolding that creaks very loudly when anyone moves the slightest bit. This makes for pretty bad sleeping conditions. Otherwise, it's very close to the beach and rail line.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Cheesysqueezy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2017
8.0

Entspanntes Hostel quasi direkt am Strand von Scheveningen. Die Crew war super lieb und entspannt. Nur die Duschen könnten mal einen neuen Anstrich bzw Duschköpfe vertragen und ein paar mehr Steckdosen (an den Betten..) wären auch nicht verkehrt. Ansonsten für einen Trip zum Meer/surfen/wasauchimmer aufjedenfall empfehlenswert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2017
8.6

Schönes Hostel in guter Lage, aber kein Parkplatz (laut Info kostenloser Parkplatz vorhanden) für das Auto vorhanden! Nice Hostel in a good Area, but there's no parking spot...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • armstrong_alex5331
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Great hostel, with a fantastic location, a 3 minute walk to the beach and a supermarket next door. The staff are really nice, it has a communal kitchen and it is by far the cheapest accommodation you will find in Scheveningen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Cze 2017
9.4

The rooms were nice. I enjoyed my stay there. Only problem was that a shower was broken and that not all beds have electricity outlets. But it's super close to the beach and nice restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bnsurti
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Maj 2017
8.6

Good place. Good staff. Good lockers. Beds make a lot of noise. Shower rooms lack dry places to hang/store dry stuff while you are showering.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
8.9

Nice facilities and great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
6.0

The atmosphere was good. The facilities are not enough for the people they host.The dormitory of 27 people is really small. I didn't mind about the number of the beds, but the room was small, there are triple beds, something it can be dangerous in an emergency.The worst part is that there are only 2 showers in the floor of the 27-bed room, and during my staying, the one didn't work and the other didn't have a showerheld but just a tap, which was pouring water.Also it was really dirty and awful!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
6.0

We expected a little more... There are many things that are not allowed. Very strict and not very comfy to hang out. Little bit messy the outside place. Also the Drinks at the bar were expensive. We wer not motivated to drink there and join some other people. Also not enough toilets and showers. In the showers there are no possibilities to lay something down. The beds are very loud.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.