Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jorplace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Jorplace Located at Keizerstraat 296, , The Hague.
Jorplace
Netherlands
The Hague South Holland 2584 BN Keizerstraat 296
84% 765
52.1043569 4.2758487
Jorplace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.0

Positives: Very friendly staff, relaxed atmosphere, nice clean bedding, and all at a great price. Plenty of hot water, a nice kitchen where guests can prepare food. Areas for possible improvement: Beds are made from aluminium scaffolding, an ingenious approach, but they creak noisily in the night, keeping everyone awake. You need to tighten up the connections properly, and perhaps add a drop of lubrication. It's a bit mean to charge €2 for coffee at breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sie 2016
6.3

6 Bed rooms - the worst room I have ever been in my life.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Sie 2016
7.4

Very nice hostel, good facilities. However, my friend and I both had top bunks, and we felt like we were in a sauna, never been so hot in my life, reception was usually unmanned as well.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.0

- Great location - No AC, so it gets hot in the rooms on summer days. - Some of the showers didn't work properly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sie 2016
9.7

Great place to stay. Friendly staff, working on her own in the bar and reception but handled it really well. Clean, comfortable. Nice fire outdoors and cool design. Met some cool people and located close to the beach. Only one night but super happy with my stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.1

Dépaysant, accueillant mais le seul point négatif est le stationnement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

mit das beste Hostel in dem ich je war und nach einer langen zeit Hostel-hopping in Australien weis ich von was ich rede :D immer wieder gerne ( auch für Familien)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.1

We had a really nice stay in Scheveningen! This is a very unique hostel due to its nice and relaxed atmosphere. We liked that we had full access to the kitchen and the outside sitting area that was decorated beautifully! The beds were comfortable and clean! We would stay there again for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

Amazing place. We only stayed one night; but it was worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Sie 2016
4.6

Ho prenotato una camera doppia e mi sono ritrovato a dormire in un pulmino......

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.