Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jorplace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Jorplace Located at Keizerstraat 296, , The Hague.
Jorplace
Netherlands
The Hague South Holland 2584 BN Keizerstraat 296
83% 788
52.1043569 4.2758487
Jorplace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

The hostel is quirky and in a great location for the beach. It has all that you need, though some aspects are a bit rundown. The showers aren't the best (and vary a fair bit in usability) and the rooms can get very hot. Information is clearly delivered. The staff are very friendly, including the cat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Wrz 2016
8.0

The place has a good location, but for the same price we tried a much better hostel in the center. Bathrooms and toilets are not quite comfortable and there is an exagerated deposit. Good atmosphere, kitchen and entertainment

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2016
5.7

Douchen waten ontzettend smerig, maandbedrag op de grond en 2 douches defect

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Wrz 2016
6.0

Not a place to sleep. Full of Alcohol animals. Family run, so not ideal for tenants' liberty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
8.9

Personeel was zeer open, vriendelijk en hulpvaardig - ook ver na sluitingstijd. De bedden waren prima, net als het ontbijt dat in positieve zin verraste. Alles bij elkaar genomen kan ik iedereen dit hostel van harte aanraden die in Den Haag en/of Scheveningen wil overnachten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2016
7.4

Das Hostel lohnt sich für einen Kurztrip.Ich fand es schon sehr teuer für ein Zimmer mit 18Betten. Die Bäder sind richtig dreckig und klein also bewegen ist da nicht wirklich drin. An den Wänden klebten Haare und der Boden war extrem schmutzig. Zudem lag auch Glas in der Dusche. Das war nicht so witzig! Das Ambiente ist ansonsten ganz schön, man kann überall sitzen und die meisten Mitarbeiter sind auch sehr nett. Man kann schnell Kontakte knüpfen und sich einfinden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sie 2016
8.0

Five minute walk to the beach! The owner was very generous. It is apparent he puts his heart and soul into making Jorplace what it is. Laid back, funky atmosphere. Lots of nooks and crannies to kick back and lounge in. Only downfall was the lack of working showers on each floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
8.6

Rooms are nice, I stayed in the 6 bed dorm. My only complaint are the showers, where you don't have a place to leave your stuff without them getting wet. Overall, it looked clean enough, staff was very nice and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.9

Un très bel endroit, à deux pas de la mer, avec un personnel très souriant et accueillant. La cuisine à disposition est très pratique et très bien gérée. Je recommande sans réserve.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.4

Wonderful place for a beach holiday! We loved the atmosphere and the staff was amazing! Everybody was friendly and had a smile on their faces, even when the bar got busy! Would definitely go there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.