Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jorplace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2017
8.9

Super Hostel im Surferstil ! :) Die Lage ist top, man ist in wenigen Schritten an der Strandpromenade und am Meer. Die Mitarbeiter/innen sind super freundlich und hilfsbereit. Es besteht außerdem die Möglichkeit morgens das Frühstücksbuffet zu buchen. In der hauseigenen Bar kann man zudem jegliche Getränke bekommen. Das kostenfreie Parken in den auf der Internetseite angegebenen Straßen ist super unkompliziert. Es sollte ein Schloss für die Schließfächer mitgebracht werden. Echt zu empfehlen! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
7.7

Ambiente bueno y servicio amable,pero muy ruidoso también es cierto que estuvimos fin de semana.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • DAISYDOODLEFAIRY
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Sie 2017
9.7

Loved staying here. Was absolutely amazing. The people who run the hostel amd all the travellers who help out are really amazing. So kind and generous amd very talkative which is the best attribute to have. Very calm amd relaxing enviorenment just bring a lock to lock your stuff as most of the doors are open. I met some really cool guys here amd I hope to see them again or come back to Jorplace. Thanks for having me x x x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Sie 2017
6.9

Checkin only after four (!) o'clock. Insecure luggage storage, very small room for six people, no electricity or storage at the bed e.g. for a phone at night, lockers are way too small for a travellers backpack, but the worst are the very noisy beds. They are so loud, that I woke up every 15 min because of my own or anyone else's movements. I could even hear the squeaking of the beds from the next room and I was wearing earplugs!! Everyone in my room slept badly. The location is good though...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
8.6

Die Betten quatschen bei jeder Bewegung unangenehm laut!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
7.7

sehr süßes Hostel mit ein wenig 70er Jahre Charme. Der Strand ist nur 5 Minuten entfernt, der Supermarkt direkt nebenan. die Zimmer sind sauber und zweckmäßig eingerichtet. Abends Konzerte im Innenhof, an der Bar gute Stimmung bei -für die Niederlande- angemessenen Preisen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
7.1

Rooms cannot be any smaller. Plus tiny windows. Nights can be very hot then. For the price one can expect something better

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
6.0

Kan veel verbeteren. Bedden die onwijs kraken, vieze wc's, veel te weinig douches en de enige aanwezige douche had amper waterdruk. Meer vergelijkbaar met een studentenhuis dan een hostel. Tuin en locatie zijn top, maar om enigszins de prijs-kwaliteit verhouding recht te trekken mag er wel wat aan bovenstaande gedaan worden.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
6.0

Mega laut bis morgens um halb 4!!! Besoffene, die vergessen haben, dass sie nicht zuhause sind! Bettgestelle aus Alu, die bei jeder Bewegung ein Quietsch-Kinzert singen und alles im Raum weckt! Deshalb nur besoffen zu ertragen... Lieber im Zelt oder mehr Geld ausgeben.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
8.0

Jorplace was Really good, we stayed in the backpacker dorm and it was fab, you feel like you have a private space because you get a curtain to pull across so you can't be seen sleeping/chilling. We didn't get the full experience of downstairs which is why we have rested it an 8. It looked really good though !!! The toilets are limited but we never had to wait, the shower is a wet room so I would advice defiantly take some shower shoes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×