Hostelworld.com

Jorplace

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 695 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 695 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 8.2
Jorplace Located at Keizerstraat 296, , The Hague.
Jorplace
Netherlands
The Hague South Holland 2584 BN Keizerstraat 296
82% 695
52.1043569 4.2758487
Jorplace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2016
9.4

Great hostel only a few meter away from the beach! Our room was cozy and clean, showers and toilets were also in a good condition. Definitely going to come back and recommend this place to my friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • arsturges956135
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Kwi 2016
8.9

Super cool place, great location for relaxing, not sightseeing though. Would totally come back when the weather warms up some more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.7

Brilliant hostel. Staff is really putting a lot of effort in and the facilities are great. There is a good social vibe which reflects on the quality of the place. It was a positive change after experiencing the crowdedness of Amsterdam hostels and the Hague is perfect for a break away. Book the VW van if you're a couple! The only thing to note is that they don't provide towels so bring your own.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Me and one of my friends stayed for the night. This place couldn't be better! Recommended for everyone ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
6.0

Sauberkeit lässt sehr zu wünschen übrig, vor allem in den Duschen und WCs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jest to naprawdę miłe miejsce na pobyt! Cóż, w zimie jest trochę pusty, ale to wszystko jest tak fajne i jestem pewien, zwłaszcza latem można mieć dużo zabawy po prostu wiedząc, że jesteś tam! Zdecydowanie zalecane.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał mi się wystrój całego hostelu. Ogólnie bardzo przytulne i przyjazna atmosfera. Również miło mieć pościel i śniadanie wliczone w cenę, w przeciwieństwie do niektórych innych hostelach zatrzymałem się w tym tygodniu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2016
6.0

They should announce better the difference of the rooms. A van is not suitable for winter time, speacially if it is rainning. Still a bit of work to do there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2015
9.7

Jorplace really had an outstandingly friendly atmosphere, even compared to other hostels that are generally quite communal to begin with. I will be recommending this hostel to others travelling to the Netherlands.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2015
7.7

When I first arrived I thought it had the potential to be a totally awesome hostel! I'm not sure if it was the season I was there, since it is a coastal hostel with the beach 5 minute walk down the road. But there were just no people there. The only people we met lived at the hostel. Although nice staff, nice kitchen and very clean. Would be perfect in summer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.