Hostelworld.com

Jorplace

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
10.0

Very nice staff. Great location. Clean and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
7.4

Seem very slow when I got here was placed in a room with no one else. Rooms are very cramped showers not very good but right next to the beach. Lots of food in the area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sty 2017
8.3

The only thing that I didn't like was that the (closed in) smoker's area was adjoined to the dining area which meant you couldn't get away from the smell even at breakfast time (not a good start to the day). But they do have a cool little bar, the rustic theme in the common area is nice and the staff are really organised and helpful, which I liked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
8.9

Far from the central train station, close to the beach. Nice staff. Clean. Cool common areas. Good kitchen. Showers not great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
9.7

Amazing place! Such a good and laid-back atmosphere! I really enjoyed my stay at Jorplace, especially the chilled-out area with fireplace! I would recommend this place to others!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
7.7

Negativ: Die Betten sind aus Aluminiumrohren zusammengesetzt und knarren ins quietschen bei der kleinsten Bewegung. Zimmer gibt es teilweise ohne Heizung (Arschkalt) oder mit Rohren unter der Decke (oberste Betten faktisch im Saunabetrieb). Positiv: Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit, erklären alles verständlich und kümmern sich zum jegliche Probleme umgehend. Alles in allem würde ich das Jorplace absolut weiterempfehlen und werde gerne in den kommenden Jahren wiederkommen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Gru 2016
8.6

We had a nice stay, the place was very nice and clean. However, the wifi was pretty bad and didn't work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
6.3

Posto carino, lontano dalla città ma vicinissimo al mare. Ho trascorso solo una notte al Jorplace ma Non ne esco entusiasta... una stanza doppia al prezzo di 55€ e neanche una sedia dove appoggiare gli zaini o un attaccapanni per i giubbini.. niente di niente.. 2 lettini e un piccolissimo lavandino.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

The staff is extremely friendly and i felt right at home in the hostel.. Everyone was incredible and i loved the energy of the place.. The hostel is located in an excellent area, close to the beach and away from the center of the city, which is only a short tram ride away... So great location, great people, and great service..! I would highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Lis 2016
7.4

The Hostel room was very loud becuase of the metal beds. You could get a lot of noise during night. It was bothersome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.