Hostelworld.com

Jomtien Hostel

  • jomtien beach road Turn at sarita hotel, 279/347 Moo 12 soi Somprasong plaza, Pattaya, Tajlandia
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Jomtien Hostel Located at jomtien beach road Turn at sarita hotel, 279/347 Moo 12 soi Somprasong plaza, Pattaya.
Jomtien Hostel
Thailand
Pattaya 20150 jomtien beach road Turn at sarita hotel, 279/347 Moo 12 soi Somprasong plaza
82% 405
12.8836212 100.8835887
Jomtien Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
8.0

More hotel like than hostel. May is rainy season so not many tourists in Jomtien. Little far from all the action, but cheap bus rides and taxis to the main areas in north pattaya. Staff is really attentive, got us a cab and even opened doors when we forgot our key at 2am. Rooms were clean and offered fresh towels/sheets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
7.4

The hostel was good, had a more hotel like feel. Not much for interacting with others. It is a little far off from the hustle which we preferred but was a little tedious for transportation. Other than that it had all the necessities we required.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Fantastic host. Gave a guest a ride to the hospital since she needed help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

perfect environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nixon86_44454
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Kwi 2016
8.6

Great hostel - location is perfect if u want to be close to the beach and away from the crazyness that is Pattaya beach. Nearby gym too at Dvaree hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dabatsawinee236430
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
7.7

I have stayed in 6 beds female dorm room and it was perfectly clean. the staffs were friendly and helpful. Great location as it was just a few minutes walking to the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2016
7.4

Location is great. Very close to the beach. Crowd is OKish. Didn't provide blankets. 2 beds were extremely far from the AC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.3

The host is so humorous and kind

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lut 2016
9.1

Freundliche Mitarbeiter, angenehme und große Zimmer. Leider vom Busbahnhof/Hafen schlecht zz erreichen. Taxi vom Busbhf kostet ca 250BHT, vom Hafen (Pier) aus etwa 150-200BHT je nach Geschick. Verhandeln ist schwer da sehr viele Touristen dort sind. Angebot und Nachfrage eben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
8.0

The dorm was very nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.