Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jollyboys Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Jollyboys Backpackers Located at 34 Kanyanta Road, PO Box 61088, Livingstone.
Jollyboys Backpackers
Zambia
Livingstone 34 Kanyanta Road, PO Box 61088
90% 1306
-17.8478570 25.8543919
Jollyboys Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
10.0

Fantastic atmosphere and accommodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

We had an awesome stay at Jollyboys. The people are very friendly and helpful with regards to all inquiries made. The food provided is tasty and the rooms are neat and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2016
8.3

スタッフの対応は、親切ではないと感じた。 宿泊施設の案内もおざなりで、施設内にあるデスクで申し込んだツアーについても、丁寧な説明をしてくれない。〔しつこく聞けば対応してくれる〕 また、施設内のあらゆる場所で蚊が多くいるため、虫除けスプレーなどで対策が必要。 中央にバーとプールがあり、夜は他の宿泊者と交流でき、雰囲気はよい。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

I absolutely loved my stay at Jollyboys. The staff were so welcoming and helpful - I had tons of questions every day and they answered them all. The atmosphere is fun and friendly and I felt very at home. The facilities (showers, bathrooms, rooms) were great, though the kitchen could use improvement. Overall I had a great stay and would come back anytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Good atmosphere, pricey for tourists. Wifi is non-existent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.9

Great Hostel in a great setting, with a nice bar/restaurant area with a swimmingpool :). They also have an activity/travel desk and the staff is very helpfull to organize your stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2016
8.0

Wifi is absolutely terrible. If you're looking for a place with great, free wifi, try Livingstone Backpackers!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
8.3

We enjoyed our stay at Jolly Boys as a low cost alternative in Livingstone. It's not fancy but food is great, nice gathering places and landscape, bottled water provided, rooms are adequate. My only critique is that the floors have some sort of red wax on them, so don't walk barefooted or with socks on. It would also be ideal if they were better suited to break larger domination American dollars. ATMs in town are limited to $40 per transaction, The cafe can't make change for larger denominations

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • universalsea
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Lip 2016
10.0

One of the best hostel experiences I've enjoyed, in a super chill city to boot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Best place ever!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.