Hostelworld.com

Jollyboys Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
Jollyboys Backpackers Located at 34 Kanyanta Road, PO Box 61088, Livingstone.
Jollyboys Backpackers
Zambia
Livingstone 34 Kanyanta Road, PO Box 61088
90% 1278
-17.8478570 25.8543919
Jollyboys Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
8.0

Pros: - Nice location - Nice staff - Seems very secure - Fair beer prices - Besides dollars they accepted euros Cons: - Could be cleaner (bathrooms, couches) - Why should we pay double the price for taxis at the reception or gate? We paid 10$ for two taxis and four persons. Overall I've enjoyed my stay at Jollyboys.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Cze 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
10.0

Great place and nice pool to hang out at! Restaurant and bar, and helpful staff. Also free airport pickup and free shuttle to Vic Falls daily.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Cze 2016
10.0

Best hostel in Africa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

We enjoyed it immensly. I would recommend to anyone. We will be goin back the beginning of next year. It was just a lovely and relaxing place to stay. Thankyou. Jjollyboys for having us. Lovely. People.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
10.0

Extremely nice backpackers with spacious dorms. Conveniently located and activities can be booked at the reception. I had a wonderful stay there and would definitely reccomend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
8.9

Best backpackers I've ever stayed in staff helpful, bar has gd vibe, good nixed friendly crown staying here! Can walk everywhere in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Maj 2016
9.1

Great backpackers. Pool, bar, food, day trips, nice staff and very close to the centre of Livingstone. Please note that Livingstone is ~5km from Victoria Falls do you'll need to get a taxi to the Falls (very easy to do).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • guizaga7628
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Maj 2016
8.9

Os dormitórios são grandes e espaçosos, porém acredito que faltaram telas para proteger os hóspedes dos mosquitos, que são abundantes na região (sem contar que é zona de malária). Apesas de alguns funcionários serem um pouco secos, a maior partes deles é extremamente atenciosa e solícita. Os chuveiros deixam um pouco a desejar no quesito limpeza (teias de aranha já fazem até parte da decoração, aparentemente) e, quando você entra neles, observará uma revoada de mosquitos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.7

I have been there the second time now and it was awesome again. My husband and my parents where with me and although the people where in my age, my parents really enjoyed the stay in Jollyboys. The trips Jollyboys offered in collaboration with several providers were various and worth the money. We did the sundowner cruise and the Abseilen. When I will visit Livingston again, I will definitely stay in Jollyboys again, it doesn't matter, how old I am then.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.