Hostelworld.com

Jollyboys Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Jollyboys Backpackers Located at 34 Kanyanta Road, PO Box 61088, Livingstone.
Jollyboys Backpackers
Zambia
Livingstone 34 Kanyanta Road, PO Box 61088
90% 1263
-17.8478570 25.8543919
Jollyboys Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

The best staff at a Hostel I have ever encountered. Really close and cheap ride to Vic Falls

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Is a great hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
8.3

This was my second time here, and it was great, lots of good information on tours, great staff, good food. My only complaint was that the internet was almost non existent, it was so slow.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.7

バスターミナルからも近く便利。近くにスーパーもたくさんあり出歩く際には、治安がとても良いとは言い切れない中、セキュリティが万全で安心しました。部屋やみんなが集まるところは清潔感もあり、スタッフもフレンドリーで大変居心地が良かったです。女性用のシャワーの水圧と温度がうまく調整できなかったのと、少し清潔ではなかったのが残念ですが、それ以外はパーフェクトでした☆

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Kwi 2016
10.0

Super cosy stay at Jollyboys. Many young people there and it's easy to get in touch with others. Had a small problem with our car and the manager was very helpful in resolving it. Staff super friendly, food was awesome, even for a veggie ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
8.6

This can best be described as a "Club Med" for the backpacking crowd. Clean well organized but rather sterile. Smart marketing. Only WIFI is in vacinity of bar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belize, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.4

Stayed at Jollyboys Backpackers end of April in a private room with ensuite bathroom. Was a great stay, good and safe place, and I got to meet a ton of fellow travellers. Definitely recommended, will go there again for next visit!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.7

Great location great people. Livinstone can be caotic but Jollyboys is an oasis in the niddle of it all. They have a great travel office that will help you spend your time in the area wisely. And everyone is happy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

Excellent backpacker

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
6.6

와이파이가 똥수준이다 쿼드룸 이용했는데 샤워한번하고 뜨거운물 홍수터졌다 그날 쿼드룸 라인 뜨거운물 모두 단수되었다 다음날 고쳤지만 오히려 뜨거운물만 나왔다 두피화상입을뻔했다 하지만 분위기좋고 눈호강했다

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.