Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Johannesburg Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.1

Nice spot, our start of hollysdays is SA. Yes can recommend, Arjan Mooij Holland

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
7.7

Staff is great, the place is spacious and clean. But super far from everything, with no transports around. If you don't have a car, you will need taxi/uber for everything. Also, breakfast is not free as it was in the description.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Cze 2017
8.3

The staff was amazing, so kind and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
6.9

I stayed here in the winter (July) and it was FREEZING in the hostel. Much colder somehow than outside. Despite the hostel being completely full, and despite large heaters in the common areas, we were told there wasn't any money to buy gas for the heaters. Also, 40+ people were sharing an electrical strip in the common area. The staff was really nice and so helpful, but the location was best suited for guests with cars or those who didn't mind using uber for everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Maj 2017
8.9

It's cold! No heating. Otherwise this is by far the nicest hostel I've stayed in, especially for the price. (I stayed in the dorm)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.6

Wir waren zwei Nächte in Johannesburg. Das Hostel liegt ca. 25 min. vom Flughafen entfernt. Es gibt aber einen Flughafentransfer für 400,- Rand pro Weg. Dieser hat bei uns super geklappt. Das Hostel liegt nahe von Restaurants und kleinen Shops. Es ist nicht dreckig, aber wenn man genau hinsieht auch nicht sauber. Das ganze Hostel ist sehr hellhörig. Das Personal ist sehr herzlich. Wir würden dieses Hostel trotzdem empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • henkipott
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Mar 2017
9.1

The Hostel is in a safe and quiet area. The staff was very nice and I felt so welcome. There werent so many other guests and thats why there wasn't a very good atmosphere. But it was perfect for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 85 Recenzje
25 Lut 2017
8.0

It was OK to stay. Bad internet connection. No locker in my dormitory. Leaking rain from ceiling. But kind staffs and huge common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.