Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jodanga Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 572 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Cze 2017
8.3

some ones bike got stolen, as the front door stayed open. it is a bit of a walk from the center, but close to a nice park *and shawarma!!... Pool and Atmosphere are great. The staff Very Helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
8.0

Famille française de 5 personnes nous avons apprécié notre séjour: propre, personnel sympa et aidant, souriant, douche à peu près chaude. Bien situé pour se rendre au centre, il est facile d'y aller à pied. Seul bémol: la cuisine n'est pas équipée en assiette en verre, donc pour réchauffer des plats c'est compliqué.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
7.4

Nice bathrooms, mediocre kitchen and over priced everything for sale. I've never seen somewhere charge crazy prices for beers and books exchanges like this one. Showers were awesome though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
8.0

Beautiful hostel in s quiet calm environment.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Cze 2017
8.6

Super clean hostel with everything you could need; a pool, a movie room and great breakfast! Downside is that it's a bit further out of the main city but walkable and some of the staff could have been a but more friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Raphael144
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Maj 2017
8.9

great place with large common area; close to supermarkets and the bus terminal; very clean; good sized kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
8.9

Best place to stay in Santa Cruz! Good breakfast , amazing atmosphere, really clean! Location isn't amazing, nearby the busstation, but not really nearby a supermarket en the center. Loved our stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
9.1

This hostel was lovely, felt homey, has a pool and a kitchen, what more could a traveller ask for? It was incredibly clean and looked like people were constantly mopping or dusting or fluffing or something helpful. My only complaint would be that the front desk staff weren't very attentive or helpful, but that wouldn't stop me from staying here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
7.4

A côté de la station de bus mais un peu long du centre ville. Toutes les informations sont présentes pour les visites et les bus. Après ça reste une usine !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
10.0

Excelente hostel no hay queja alguna, tuve una estancia agradable volvería sin duda alguna, todo es muy organizado y sobretodo aseado... Recomendadisimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.