Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jodanga Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
9.1

J'ai adoré Jodanga Backpackers! Un des meilleurs auberges de tout mon voyage! Personnel accueillant et réponds à tous vos questions, belle piscine, déjeuner délicieux, espaces communs agréables et ultra propres. La cuisine est grande et c'est agréable de cuisiner. Un magnifique parc en face. Bref, je recommande cet auberge vous be regretterez pas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Teresia
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Kwi 2017
7.4

Great pool and breakfast! Otherwise average

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

Dortoirs spacieux et lits confortables. Tout est impeccablement propre ! Parfait !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Thomas--1
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
9.1

Great showers, friendly staff and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Mar 2017
9.1

We only stayed in Jodanga for a day/night stop over, but it's probably one of the best hostels we've stayed in on our 3 months. By far the cleanest hostel! Staff are relentlessly cleaning everywhere all day! Social areas are all really spacious, and a good mix of indoor and outdoor areas. Kitchen was also very large. Only downside is that it is quite out of the way, within walking distance of a supermarket but the main town is quite a way, there isn't much in town so it didn't bother us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cwmillermk7543
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Lut 2017
10.0

Very well designed and run hostel with a POOL!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrejeem
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

Otima localização. e pessoal muito receptivo. Ambiente divertido e descontraido, majoritariamente para jovens com desejo de curtir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2017
7.4

Didn't seem to be much around the hostel area but the hostel itself was very nice, TV room and good kitchen. Nice pool but not really any space to relax out of it. Very clean, seemed like staff were always cleaning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Lut 2017
5.4

Property isn't horrible; located far from center & some of the staff are less than friendly. Owner of the hostel has little interest in pleasing his guests. They offer a BBQ service that comes with conditions, however even when you meet their conditions to make a BBQ, it doesn't matter, they just change the conditions despite their guests' desires. There's literally nothing to do in SC but BBQ & pool. The owner told me his guest "coming tomorrow" were more important than us. Hospitality??

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Lut 2017
8.9

Really well organised and well run cool place with helpful staff. Nice tv chill room, good kitchen, good breakfast and good amount of sitting areas. Stayed in private room which is in own private area which is nice. Only minor negatives - not much space to chill by pool and wifi is terrible (but that's Bolivia generally).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.