Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jiyujin

  • 524,Izumi-cho,gojo-sagaru,, higashidouindori,shimogyou-ku, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
9.7

員工非常友善有禮,家庭式的陳設倍感溫馨,最棒的是可以泡澡。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sie 2017
8.0

Nothing bad to say but there are much better choices in Kyoto if you're organized.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
9.7

Great stay, and super amazing staff! Extremely helpful and nice, I have never seen something like it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

I have no idea why you would stay anywhere else! The location is amazing, the facilities are great/clean, and the price is unbelievable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.7

교토역, 식당가, 편의점이 가까움. 내부시설도 청결한 편.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fbernardbouissieres5435
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lip 2017
9.4

Très bien situé pour visiter la ville. Personnel extrêmement serviable. La chambre avec futon est pas mal mais on n'est pas dans un ryokan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
10.0

I loved everything about Kyoto, the city, the weather, the mountains, the people, and of course Jiyujin! The location is great, close to convenient stores, subway station, and JR station. 20-min walk from downtown, but very quiet. I loved the staff! They are truly the sweetest! The room and bathrooms are very clean. Jiyujin is another piece of the puzzle of my perfect Kyoto trip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
9.7

마음 같아선 10점 만점 주고 싶지만 만점보단 오히려 이런 점수가 더 신뢰가더라고요.. :) 위치는 저는 교토역에서 걸어다니고 기온거리까지도 걸어 다녔어요. 걷기에 충분한 거리입니다! 물론 가까운 역이나 버스 정류장도 있고요. 무엇보다 사장님이 정말 친절하시고, 청결이 진짜 최고예요. 화장실마다 디퓨저가 비치되어 있어 냄새 같은 거 정말 1도 안 나고요. 방도 깨끗하게 정리되어 있어서 2박3일간 편하게 잘 지내다가 왔어요. 다만 아쉬운 점은 샤워실이 하나밖에 없어서, 저는 여유롭게 여행하는 편이라 다른 분들과 겹치지 않았지만 일찍 나가는 분들은 좀 기다려야 할 수도 있을 것 같습니다. ㅠㅠ 저는 정말 만족해서 다음에 교토 가면 또 지유진에서 꼭 묵을 거예요! :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
10.0

The staff were absolutely lovely. The hostel was nice and close to the station, good quality bars and historical sites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Eric_Gilroy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Maj 2017
9.4

Extremely clean. Staff very helpful. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.