Hostelworld.com

Jiyujin

  • 524,Izumi-cho,gojo-sagaru,, higashidouindori,shimogyou-ku, Kioto, Japonia
Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Jiyujin Located at 524,Izumi-cho,gojo-sagaru, higashidouindori,shimogyou-ku, Kyoto.
Jiyujin
Japan
Kyoto 600-8188 524,Izumi-cho,gojo-sagaru,, higashidouindori,shimogyou-ku
93% 483
34.9949705 135.7611787
Jiyujin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
9.7

The staff were so thoughtful and helpful. Vey near the station. Good amenities nearby. Comfy rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidll0yd5245
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
9.4

I enjoyed my stay here. Close to subway station, very clean and very helpful staff. I would stay here again and would recommend to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

We loved our stay at Jiyujin! Particularly delightful were the staff who were so, so lovely and friendly. They were excited about all our plans and travels, and made us personalised gifts on our departure, even thought we only stayed for 4 nights. Would highly recommend this beautiful, clean and central hostel... Best I have ever stayed in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.4

Great environment, definitely recommend staying here. I will definitely be coming back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

What amazing staff! So friendly and excited to help. They even made a small gift of paper cranes when we left! Hostel was good clean and in a pretty good location. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

I stayed for three nights in a single room. Great location, clean facilities, engaging staff. I expected sound from next door to carry, but either the other guests were really quiet, or the walls were pretty thick. If you expect socializing, if you have trouble carrying you luggage up a flight of stairs, if yoy expect breakfast to be served, Jiyujin may not be for you. But if you want a quiet place to relax after exploring, this is the place. Would live to return when visiting Kyoto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shinta46
  • Indonezja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Love to stay here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Amazing place¡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

What an amazing hostel! Top notch, really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eggerkathi7095
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

I really liked my stay at Jiyujin. The staff is very friendly and helpful. The place was very clean. The location is good, not too far away from the train station. The only minor thing that I can think of was that the bunk beds are quite noisy. You notice every single move of the other person. Be aware that you cannot check in before 4pm since the reception is closed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.