Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jiyujin

  • 524,Izumi-cho,gojo-sagaru,, higashidouindori,shimogyou-ku, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • the8thplague2037
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Kwi 2017
8.9

I don't think you will find a happier staff that is more willing to help you out than the one at Jiyujin. Location is close to the station, but far from most sites. The rest of the hostel is really good though. The whole place is clean, the showers are nice, and the kitchen is also the common room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

This was the cleanest hostel I have ever been in,even better than some hotels. Helpful staffs. The location is little bit away from the main attractions but easy access to train station and bus stops to all the major attractions. The common kitchen area was a good place to socialize with other travelers. Will stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Hostel was very nice, I love that all the beds have really thick curtains to block out the room light. Hostel is a 15-20 min walk from Kyoto station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

lovely hostel with friendly staff! they're very helpful and are actually happy to help you with anything. it made the kyoto stay very pleasant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Personnel sympathique et amical. Un nombre correct de facilités (douche, wc...). Assez loin des centres d'interets, mais ca c'est kyoto tout est situé a chaque extrémités de la ville. Auberge cependant recommandé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2017
9.7

정말 좋았어요❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Kwi 2017
9.4

We had some trouble when going to the guest house, but the owner was kind and considerate. And the staffs there are very friendly. Its environment is clean and quiet, and the location is quite convenient to get to popular spots.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
9.7

Friendliest staff ever!! Lovely guesthouse, perfect for a few nights in Kyoto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2017
10.0

This hostel was so nice! The staff was super friendly, and it even included a Japanese bath tub. It was quiet and right next to beautiful shrines. I will definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
9.1

A hostel that feels like home and run by lovely women, who are helpful, accommodating and caring.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.