Hostelworld.com

Jimmy's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
Jimmy's Hostel Located at Parikia Paros, , Paros.
Jimmy's Hostel
Greece
Paros 84400 Parikia Paros
94% 450
37.0907875 25.1568245
Jimmy's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Maj 2016
9.1

Relacion precio/calidad inmejorable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Maj 2016
10.0

Amazing location! Great staff! Quiet but lovely hostel perfectly Greek!!! Will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
6.3

The hostel has a good location. The staff was a bit awkard and strange, but sympathic. The commune kitchen was really disgusting, not clean at all and the oven did not even worked well. Everything is really old and rusty. The shower did not seemed really clean to us and the toilet was not flushing well. I did not recommend you this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.4

Endroit bien situé car à côté du port, seulement 5 minutes de marches des rues sympas. Très propre, les chambres sont netoyer chaque jours. Le balcon pour chaque chambre et une terrasse commune c'est super sympas. La famille qui tient l'auberge est très accueillantes. Rien a redire

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
9.7

Wow such a nice place! First of all, Jimmy picked me up from the port without even knowing it before arriving, very pleasant surprise. Maria who is the girl of the situation is always smiling and ready to answer your questions, she is really sweet. The place is quite big so even though there are a lot of guests you won't feel it. Just go there already and enjoy their terrace where you can see the sea and the sun setting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
9.1

It Was a really nice hostel, Jimmy is super Nice and her daughter too! They are super welcoming and They came to the port to pick us up, a great surprise :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
9.4

GREAT STAFF; Jimmy and his daughter make you feel at home, and upgraded us to be with friends no problem. Wifi didn't work in the rooms, but otherwise this was a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Most enthusiastic staff we've ever experienced, we were greeted off the ferry with 'Welcome to Greece, I love you'. Great hostel and had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
8.9

Nice hostel. Good location - can walk to the old town and very close to the beach. Went at the start of May, so it was quite quiet. The owners were friendly and picked up from the port for free. Overall a nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Kwi 2016
9.7

Very good hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.