Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmy Jumps House/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Jimmy Jumps House/Hostel Located at Savičiaus gatvė 12-1, , Vilnius.
Jimmy Jumps House/Hostel
Lithuania
Vilnius Vilnius Province Savičiaus gatvė 12-1
90% 2693
54.6795193 25.2902001
Jimmy Jumps House/Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.7

place to be

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in. Great location, lovely staff and very clean. Will definitely stay here when I'm back in Vilnius.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sty 2017
8.3

Nice hostel, good location and friendly staff .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

I really enjoyed this hotel. It's super easy to meet other travelers. I would highly recommend it to solo travelers. Also, the hotel is a lot nicer in real life than the pic of the front door online. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.6

totally awesome, too lazy to write much. I think you should go here, great location, nice vibe if ur a student

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Sty 2017
8.0

Clean, nice, staff is nice. Breakfast is basically waffles, which are delicious, the only problem for me was the amount of showers. There was two for a bunch of people trying to shower on the same time... It has a cool atmosphere :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
10.0

I had an amazing stay at Jimmy Jumps! The location and the hostel itself are the best. Not to forget the great staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.4

Would very much recommend this hostel, they were very good at replying and easy to contact when we had to make amendments to our bookings. Staff were friendly and helpful for advising trips and places to eat/drink. Hostel was very clean but also a nice chill vibe and atmosphere with good music playing. Also in a good location in Old Town, we had a great time, thank you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Sty 2017
7.7

Nice waffles!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Nice place, friendly stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.