Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmy Jumps House/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,653 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Jimmy Jumps House/Hostel Located at Savičiaus gatvė 12-1, , Vilnius.
Jimmy Jumps House/Hostel
Lithuania
Vilnius Vilnius Province Savičiaus gatvė 12-1
89% 2653
54.6795193 25.2902001
Jimmy Jumps House/Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
10.0

Loved my stay at this hostel, everything was perfect! From the morning waffles to the amazing pub crawls. The only issue I found is that I fell in love with every girl from the staff :( hope to meet you all someday in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

It was a great time in the hostel. Girls from reception was super friendly and helpful. They also make tasty waffles for the breakfast. If u stay alone u can easily meet another travellers. They also have a bar there! Its one of the best hostels in the world i ever stayed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
8.9

They make a really good breakfast in the morning :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2016
8.6

Good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.9

Great place with great staff. The only downside is no locks on the doors except for the bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lis 2016
10.0

Awesome hostel in a great location, staff were all super friendly and the free waffles are awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thesaint1993
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

Great stay friendly staff and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Really friendly stuff! It was really nice knowing the manager(i forget her name), andrea and Paul! Super helpful! I had some booking problem but they were super nice to help me out! forever greatful to these nice people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Highly recommended, one of the best hostels I've been to!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
7.7

Me hospedé un fin de semana y he de decir que está bastante bien. El hostal se encuentra en el casco antiguo, a un tiro de piedra de todos sitios de interés y además es barato.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.