Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmy Jumps House/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • klaartjevandenbos8303
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
25 Mar 2017
9.7

It's a superb hostel! Rooms and bathrooms are clean, staff are very friendly and the location couldn't be better. The only thing I didn't really like, were the doors to the shower. They're really hard to open and close (I kinda got stuck in there). And since I'm a tiny girl, everyone could see my bum. It might be a good idea to opt for longer doors.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
9.4

Hostel em otima localização, com funcionários muito querido, e ainda ofereceram waffle pela manhã. A unica coisa que nao gostei foi o banheiro feminino ser compartilhado com o masculino, mas definitivamente me hospedaria lá de novo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
8.9

Ubicación estupenda y gofres recién hechos para desayunar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

Location was great, staff were great, especially Paul, facilities were great. Only down side is wifi did not reach all rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
10.0

I had a wonderful stay here for two nights, I wish I could have stayed longer. My room was clean and spacious. Beds had curtains for added privacy. The waffles in the morning were sweet and delicious. The staff did a great job of getting everyone together in the common room and making sure that the vibe was good. All the staff members had a great sense of humour and were very helpful. They helped me book a bus and even called their neighbours to lend me a hairdryer when theirs was missing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

What a great hostel! An underground atmosphere and a good staff (Justin and Mara are the best receptionist ever) will make you feel home :) Andrea

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
14 Mar 2017
8.9

Nice hostel well located in Old Town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
7.7

Alles in allem war der Aufenthalt in Ordnung, allerdings war ich auch nur eine Nacht dort. Da ich im neuen Teil untergebracht war, waren besonders die sanitären Anlagen noch nicht in dem Zustand, in dem sie sein sollten, was aber okay war.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
10.0

Está genial ubicado , el personal súper amable y súper atento . Te hacen el desayuno un detalle muy a tener en cuenta . Las habitaciones son geniales y las duchas también . Lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
10.0

My friend and I stayed at the Jimmy Jumps Hostel for 2 nights and were overwhelmed by its atmosphere! We stayed in a 6 bed dorm with own bathroom. The hostel is very clean and well located in the old town, just a few minutes walking from the town Hall. So you can do sightseeing and all other activities by walking! Grocery store is also very close. The stuff was welcoming, friendly and always tried to help out. Therefore, we highly recommend the Jimmy Jumps hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.