Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmi Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
Jimmi Hostel Located at Parikia Paros, , Paros.
Jimmi Hostel
Greece
Paros 84400 Parikia Paros
85% 569
37.0907875 25.1568245
Jimmi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
9.7

very nice hostel, you feel like if you were at home. Jimmy and his family are like friends and you really feel good with them. the location is very good, two minutes by feet to be on the beach and yet you are in the town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
9.4

Good wifi, great friendly staff. Close to the beach and 13 minute walk from ferry port. They're are balconies too :) Note: If youre in a room with multiple sections (I.e bathroom,separate bedroom within the room, balcony), know the doors are super loud when they shut :( The people we stayed with 'slammed' the doors 1,000 times during the night (8pm-4am).drove me crazy!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dingmannd51
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.4

Staff was great, really friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
8.9

Jimmis hostel was definitly a fun AND cheap experience! Jimmi, his daughter Maria and Marias mum always make sure that everybody feels welcome. Very funny characters! Thanks a lot, guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
9.4

Ménage est fait tous les jours. Personnel sympathique. Attention pas de Wifi dans les chambres !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.7

Alles da was man braucht, Preise sind super und die Angestellten sehr hilfreich (familiengeführt)!! Würde auf jeden Fall wieder hier her kommen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
14 Wrz 2016
8.0

Fantastic location and the bed are comfy with new towels everyday which is a bonus. No lockers so I made sure to lock my suitcase. Maria, her mother and jimmy are super welcoming and lovely people. Are quite peculiar however have so much information about the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sirine
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Juste génial ! Aussi ludique que sympathique. Maria et sa maman nous ont extremement bien reçus, nous avons été traités aux petits oignons. La chambre était niquel, le balcon aussi. L'ambiance y est très convivial car tous les lieux communs invitent à l'échange. Bref, tellement cool que nous avons prolongé le séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

Possibly the best hostel I've stayed in out of my two months travelling. Only downside would be the wifi but I found that meant I spent more time meeting people and had an amazing time in Paros as a result, so can't really complain! Maria is lovely and great kitchen and terrace upstairs!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sophieweaver
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

If there's one hostel in the world that I'd go back to in a heartbeat it'd be this one! Jimmi and his family are so lovely and accommodating and the location is just perfect, the beach is practically on the front doorstep! Thanks so much for an amazing stay guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.