Hostelworld.com

Jetpak Jumpdesk

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
Jetpak Jumpdesk Located at Pariserstrasse 58, , Berlin.
Jetpak Jumpdesk
Germany
Berlin 10719 Pariserstrasse 58
87% 1792
52.4961334 13.3279609
Jetpak Jumpdesk
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
5.1

El personal es muy amable, una chica llamada Maria nos atendió muy bien. Lamentablemente es un lugar bast sucio, descuidado, el área para comer es demasiado pequeña. Mi dormitorio tuvo mal olor todo el tiempo y tuvimos que dormir con las ventanas abiertas, por suerte no hizo mucho frio. Usan dormitorios muy reducidos para poner muchas camas y no es muy fácil el acceso a los lockers sin molestar a los compañeros de cuarto. Es suficiente para un viaje rápido pero no es un lugar acogedor ni cómodo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Maj 2016
8.0

The staff is just phenomenal and so happy to help you. The rooms were clean and there were multiple showers on the floor. Large lockers and decent internet in the lobby area. Not so good in the rooms. Close to the metro so it's not too hard to get around. The neighborhood felt very safe and to make security better you go through two locked gates.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2016
7.4

The staff are great, the added value to the hostel, but the overall offer needs improvements.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Maj 2016
9.4

I had a great stay at the JetPak Hostel. It quite small and familiar, and the staff (and also the owner) are really, really friendly and helpful. The free breakfast was good. It was basic, but for me totally sufficient - exspecially since they didn't not only have some sweet stuff, but also some healthy muesli (which oatmeal) and yogurt. And I really liked the coffee! They make it fresh for you personally, and use GOOD coffee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Mar 2016
10.0

I don't have much experience with hostels, this is the second hostel I've stayed at, but I absolutely loved it. The staff was great, so cheerful and helpful and the breakfast and their coffees were so good! It really made me feel included and quite relaxed. I would recommend this hostel to everyone, it might be a bit small but it is quite great :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

The staff is super nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
9.1

Excelente experiencia, la gente muy amable y generosa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
9.7

I really enjoyed my stay at this hostel. The staff is the best! They are really helpful and fun to be around. I can recommend everyone who is new to Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
10.0

Every thing was perfect :) Thank you so much all the staff ans especially Maria !! Luv you all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
8.9

Ottima accoglienza e clima amichevole. Perfetta la vicinanza alla metropolitana. Gestori simpatici e disponibili.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.