Hostelworld.com

Jetpak Eco Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 700 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 700 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
Jetpak Eco Lodge Located at Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem, Berlin.
Jetpak Eco Lodge
Germany
Berlin 14195 Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem
86% 700
52.4669392 13.2707977
Jetpak Eco Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Nasz gospodarz przywitał nas z planem i doprowadziły nas do dużego, prywatnego pokoju, który wyglądał na las. To było tak piękne siedzieć w łóżku i słuchać deszczu! Tłum w schronisku było dobre połączenie podróżujących studentów, młode pary (tak jak my), a rodziny z małymi dziećmi. Byliśmy mile zaskoczeni z śniadanie - kawa, herbata, tosty, kasze, salami, ser, ogórki, Nutella, i różne dżemy. Sytuacja prysznic jest trochę dziwne, ale przynajmniej woda jest ciepła.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2015
7.1

when i was there it was empty. the hostel is very good and the manager she is very nice but its 10 minute walk in the forest (bad idea if it rains) then bus for one stop. then metro for 30 minute to get to the good part of the city like alexanderplatz or so... close to some lakes that is nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Jak tylko dotarliśmy do hostelu musieliśmy zarezerwować kolejną noc. Okolice są niesamowite i całkowicie różni się od hostelu tobie Byliśmy w. Tak, to jest trochę daleko od centrum, ale autobus x10 dostaje się stosunkowo szybko. To nie jest stroną schroniska w ogóle (ze względu na lokalizację), ale jest to idealne miejsce na relaks. Maria była absolutnie niesamowite i tak przyjazny gospodarz. Nic nie było zbyt wielkim problemem. Taki wspaniały hostel i wspaniały pobyt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sie 2015
9.4

I really recommend this hostel. Everything was perfect. It is in the middle of a wood for this the noise of the city was impossible to hear. There are computers and games to pass time. I deem this hostel to be the best ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarahwinkler5442
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja w sielankowej Grunewald. Personel jest super, też!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2015
9.1

I loved my stay at jetpak Eco lodge. The showers were clean, there was a massive common room with lots to do in it. It made such a difference being in a quiet hostel for once. I must point out this is not a party hostel an it is quite a long way from the city centre. But it's not too far that it's difficult to see the tourist atractions. The staff are so nice. All in all this is great hostel aslong as you don't want to go out parting every night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2015
9.4

It is Perfect but eating there is complicated. It is better to eat in the city and just go back to sleep. Breakfast is included and that was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Bardzo ładny, bardzo pomocna. To było bardzo miłe miejsce. Lubię ją w lesie, nie zajęty lub głośno było miło. I śniadanie było doskonałe. Dzięki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite hostel jeśli lubisz na zewnątrz. Wszystkie udogodnienia potrzebne w plenerze. Kocham to!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
6 Lip 2015
9.4

Nice hostel with interesting experience. It is a bit far from city (center), but in very quiet and relaxing location. Walking to and from hostel through forest in the dark can be interesting experience, especially when it is raining and storming. :) There is simple but buffet breakfast. It is possible to pay with cards, but only few types (Visa Electron, not Maestro). Transparent doors at shower cabins. Anyway, I will choose this hostel again for my/our next stay in Berlin. ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.