Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Mar 2017
10.0

El hostel esta muy bien ubicado, es limpio, muy buena atmosfera para conocer gente. Roberto, Beti y Gaucho siempre fueron muy amables. Recomiendo 100% este hostel. Una observacion para hacer, podrian incorporar cereales al desayuno. Realmente pase 15 exelentes dias alli, me hubiese gustado quedarme mas tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

Nota 10. Lugar é seguro, possuindo locker individual nos quartos. Durante a noite, apesar de não ter recepção 24hrs, fica um segurança no local. Localização é perfeita! Todos passeios, ônibus(jardineira) da fretcar, tudo fica na frente. Também Padaria 24hrs, mercado, e outros.Td bem limpo, quarto e banheiro. Colchoes eram bons, quarto com ar condicionado(super gelado). Gaucho e seu irmão são mto gente boa, tratam super bem os hospedes e sempre ajudam no que for preciso. Recomendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Mar 2017
10.0

The best hostel. Staff super helpful, always willing to answer questions or help. Great kitchen with a heap of utensils. Definietly will return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
7.7

Good located Hostel, nice to meet different from everywhere. Staff very friendly, cool that almost everynight there is a caipirinha night! Enjoyed my stay a lot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
7.4

Nette Mitarbeiter, super Lage, gutes Frühstück...bisschen unorganisiert, aber sehr bemüht dass alle zufrieden sind. War mit dem Ventilator etwas zu heiß im Zimmer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Mar 2017
8.9

O melhor é o ambiente do lugar, vale a pena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Local mto bom, tudo pertinho bem na frente tem a panificadora sangue bom (24hrs) as D20 todas na frente tbm. Esse ano estou la novamente. Super indico, equipe nota 1.000

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2017
9.7

Super Atmosphäre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Lut 2017
8.9

Zentral gelegenes Hostel (gegenüber der BuHa von Fretcar) und nah zum Beach. Freundliches und hilfsbereites Personal. Küche ist etwas Schmuddelig und der Pool könnte sauberer sein. Zimmer ist klein und zweckmäßig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

Todo excelente!! Muy buena predisposición! Muy buen clima de gente. El lugar muy limpio.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.