Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • William_Less4
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

Super recomendo o Hostel; muito bem localizado, preços super em conta e sem contar que é bem praiano e aconchegante, vale a pena experimentar, fiquei dois dias, mas poderia passar 2 semanas fácil naquele lugar incrível.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

Minha viagem a Jeri e hospedagem... melhor impossível... tudo ótimo...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jongeriusadrienne6813
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Cze 2017
4.6

There are for sure better options for better value and pricing in town: We stayed at hostel central, which is of the Same family. Because Tirol can use an update. Central is in better state but very expensive for private rooms. But mostly we switched hostels after two days, because we found a hostel with very helpfull staff, which was refreshing.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Cze 2017
9.4

Very clean, very comfy beds. No AC but fans in each room. Good breakfast. Gaucho and his team were very helpful to me e.g. finding a transfer to berreininas. Very close to everything is jeri. I was there during the low season and the hostel was almost empty so I cannot comment about the parties and events that they usually organise. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.7

Ambiente agradavel me senti em casa...tudo muito simples, limpo e aconchegante....fui bem recebida à 1h da madrugada q foi o horário q cheguei e bem atendida todo o tempo em q estive lá.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
8.0

Um bom custo benefício, pois fica bem localizado, perto da praia, da rua Principal é da rua do forró. Da frente do Hostel saem caminhonetes, 4x4, Buggys, para a Lagoa do Paraíso, entre outros passeios, e tbm é perto da Fretcar, viação que faz a linha Jericoacoara X Fortaleza. A hospedagem é bem simples, mas é tudo limpinho. Gostei dos funcionários, todos solícitos e atenciosos, e o café da manhã também é bom. No Hostel, eles vendem coisas com preços iguais do mercado, ex. água 1,5 L por 3,00.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
8.9

Lugar com um bom custo beneficio e de ótima localização!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

Hostel com ótima localização. Funcionários atenciosos e prestativos. Cozinha super limpa e organizada. Área de conveniência limpa e confortável. Quarto com ar condicionado confortável. Ótima estadia na vila!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rafaleite28
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Mar 2017
9.4

My husband and I had a great experience! Nice vibes with other guests. Really nice time chatting with staff (Eriko, Beth, Gaucho, Leo and the others). There this small store conveniently across the street right in front of the hostel. Very relaxed env. If you are planning on going to Jeri during off-season, mind the weather forecast. Jericoacoara is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Mar 2017
10.0

El hostel esta muy bien ubicado, es limpio, muy buena atmosfera para conocer gente. Roberto, Beti y Gaucho siempre fueron muy amables. Recomiendo 100% este hostel. Una observacion para hacer, podrian incorporar cereales al desayuno. Realmente pase 15 exelentes dias alli, me hubiese gustado quedarme mas tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.