Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2017
9.1

Bem localizado, melhor custo benefício.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
10.0

Im Elian Gatto. I ve been for 15 days in the Hostel Tirol and i really recomended. Everything its great. The owners are really helptull all the time and the atmosphere its perfect. Totally recomended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eulalaoliveira
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Sie 2017
9.7

Amazing location and atmosphere. It was really awesome!! Thanks to the Staff and Paulista who makes greats Caipirinhas!! Thanks for my new friends all around the worlds too. I definily recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2017
10.0

hostel con muy buena calidad, buena ubicación y personal muy atento. Se arma muy buen clima con la gente que se hospeda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
9.1

Esperienza molto positiva. Il nostro gruppo è arrivato all'ostello alke 2:30 di mattina e siamo stati accolti con grande gentilezza da un ragazzo che ci stava aspettando... i gestori sono molto gentili e disponibili. L'ostello si trova in ottima posizione, vicino al centro e alla spiaggia. Ottimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.7

Un des hostel les plus animées ou je suis aller, le personnel est génial, le prix des consommations est imbattable et il y'a des événements organiser tout les jours Nickel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2017
8.9

Excelente lugar para ficar em Jeri, café da manhã ótimos e os donos muito prestativos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

HIGHLY RECOMMEND. This is my favourite hostel after 4 months in South America. Location is perfect, great owners, social but also relaxing. Good wifi, good facilities, air conditioning, CHEAP self service drink fridge (cheaper than any of the shops!). Full access to the hostel next door with pool and breakfast - kind of just one big place. Couldn't imagine a better way to spend 4 days in Jeri! Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.7

Simplesmente amei o hostel!!!! O ambiente é muito agradável, os funcionários sempre muito prestativos e tinham atividades no hostel de noite como churrasco, caipirinhas.. o gosto organiza passeios e me ajudaram em tudo o que precisei. A localização é muito boa, enfrente a uma padaria, tem dois mercadinhos super perto, na frente do hostel saem várias camionetes e bugs para fazer os passeios. Tinha cozinha a disposição, armário para guardar a mala no quarto, espelho, ventiladores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vojackovamagdalena3186
  • Czechy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

We were supposed to stay here for 1 week but we stayed for 2 because we loved it so much! I really appreciated the breakfast there because I am vegan and they had many healthy options even for me. The stuff there is so friendly, especially Dougy who organises parties there and is truly an amazing person. There is a cuisine with everything you need and the people there always help you with everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×