Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 586 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 586 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
Jericoacoara Hostel - TIROL Located at Rua Sao Francisco 202 Centro, , Jericoacoara.
Jericoacoara Hostel - TIROL
Brazil
Jericoacoara Ceara 62598000 Rua Sao Francisco 202 Centro
92% 586
-2.7965456 -40.5162544
Jericoacoara Hostel - TIROL
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sty 2017
4.3

Small dorm, dirty bathrooms, bad shower, always the same inconsistent breakfast and last but not least the Portuguese/dutch owner just wants to take your money, he has no passion for traveling, doesn't care about your needs and he has no interest in getting his clients satisfied.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.4

A internet não funcionava direito nos quartos, só na área comum. Mas fora isso os funcionários são todos ótimos. Me senti satisfeita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

Localização top, o Gaúcho gente boníssima, tão bom que estendi minha estadia, super recomendo e volto com certeza *--*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
5.4

Había cucarachas, hormigas y no se limpiaba el baño a diario. El desayuno era muy pobre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.1

Adorei a energia do hostel, meu quarto era simples, mas confortável. Uma staff muito legal, café da manhã bem servido para um hostel. Ótimo lugar para conhecer pessoas ficando perto de tudo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

Melhor hostel que já fiquei até hoje!!! Ótima localização, perto de tudo, melhor hostel de Jeri, todos são super atenciosos, todo dia tem algo a noite para interagir os hóspedes, ficarei lá denovo com certeza!!! Muito obrigada Gaucho pela estadia!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

Muito bom! Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
10.0

MUITO BOM TUDO RECOMENDO PARA TODOS

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2016
10.0

Great hostel - run very well by Gaucho. Lots of hammocks to chill and bedroom were good. Also great location in Jeri - close to the beach..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

This hostel was a great place to stay in Jericoacoara -- the Fretcar office is literally right across the street, so if that's how you get to Jeri, you will have no problem finding Tirol. The hostel has a pool, a fridge full of beers, all-you-can-drink capirihnas on Friday night, good showers, and a very friendly staff. The one thing that kept the experience from being 100% ideal is that they charge 20 reales for storing your luggage after 3pm once you check out. Still, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.