Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 559 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
Jericoacoara Hostel - TIROL Located at Rua Sao Francisco 202 Centro, , Jericoacoara.
Jericoacoara Hostel - TIROL
Brazil
Jericoacoara Ceara 62598000 Rua Sao Francisco 202 Centro
94% 559
-2.7965456 -40.5162544
Jericoacoara Hostel - TIROL
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.9

Bueno, agradable para pasar unos días tranquilos donde hay varias hamacas para pasar el rato. Muy buena ubicación, en la parte principal de comercios y restaurantes y cerca de la playa. La limpieza buena y ofrecen cenas en conjunto casi todas las noches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
8.3

Hostel en 2 parties. Un, ancien et l'autre récent. Bien situé en face de l'arrêt de bus principal et à 3 minutes de la plage. Chambres très petites dans l'ancien bâtiment et vieillotte.s Chères pour ce que c'est. Ambiance de l'hostel sympa. Organisation d'une activité chaque soir. Personnel serviable et souriant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • estatistic1116
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lis 2016
9.7

Hostel é muito bom, o ambiente é gostoso. Tem programação quase toda noite e o legal que você acaba enturmando com os outros hospedes fica perto de tudo, a localização é otima. super recomendo! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

Bem localizado, café da manhã ar condicionado e piscina! Muito bom mesmo pra quem quer gastar pouco e ter comodidade! Atenção especial pro churrasco do gaúcho !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arturabiackel6202
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
9.1

Hostel muito bem localizado e otimo para conhecer novas pessoas, pois todos os dias a noite o hostel organiza algum evento: pizza day, churrasco, caipirinha day, hot dog etc a preço muito em conta. Staff muito acolhedor e te passam todas as informações da cidade, te explicam tudo. Recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

Fantástico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.4

Good value for money! Right in the center of Jericoacoara. Easy going staff. You can take your own drinks out of the fridge. Sometimes the Wifi is a bit slow, but that's all! Would really recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Paź 2016
10.0

Melhor hostel disparado em Jeri. O staff fez toda a diferença na minha viagem: Gaúcho, Doug, Alex e Aline. Amei Jeri e quero ficar pra sempre! Nem pense em escolher outro hostel, o Tirol é a melhor opção. Localização perfeita, vibe, custo excelentes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Wrz 2016
8.9

Great atmosphere, cool place to stay in Jeri. The only drawback was that the room for 8 persons was a bit small and without AC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
10.0

Es un hermoso lugar!!! Muy bien ambientado con plantas y hamacas. El personal es EXCELENT!!!! Súper amables, me hicieron sentir como en mi casa. Claramente volvería ahí!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.