Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jembjo’s Knysna Lodge & Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Jembjo’s Knysna Lodge & Backpackers Located at 4 Queen Street, Lower Central, Knysna.
Jembjo’s Knysna Lodge & Backpackers
South Africa
Knysna Knysna, Western Cape 6571 4 Queen Street, Lower Central
93% 124
-34.0394936 23.0503034
Jembjo’s Knysna Lodge & Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.6

great location, super management, great value. Cigarette Smoke was unfortunately an issue, although not allowed in rooms, & house, it seeped in everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.9

Ich fand das Hostel nicht so super sauber, aber war ok. Das Frühstück war nix besonderes, aber besser als nichts. Wer Abendessen gehen will, sollte in den Olive Tree gehen. Die Räder, die wir ausgeliehen hatten waren super unbequem und die angebotenen Aktivitäten fand ich sehr teuer. Das Personal ist super nett und kümmert sich ganz lieb

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Wrz 2016
8.6

Petit Déjeuner à revoir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
9.7

Actually, Jembo's was one of the best hostels in SA, I really enjoyed my 3 days there. The staff is very friendly and helpful, location is Super. If you want to go to Knysna, you have to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

The staff are very good and nice The hostel is in a good position , near Knsyna's touristy bits Does a free breakfast Defs worth a stay of you're in Knsyna

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

Not much atmosphere but nice free breakfast. Great location for all of the town and helpful staff. Stayed in the 14 bed dorm which is actually very spacious and comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tdd_shaggy8471
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Very nice hostel, near Waterfront. Staff is friendly. Good kitchen. Small but cosy common room where we watched The Olympics. It's cool to rent some bikes and go to the Knysna Heads. Room (private) was very good with our own bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
10.0

great location, confortable room, friendly staff. perfect stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

Excellent hostel, staff very helpful and friendly, especially with info on places to go, but fridge space limited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

Staff were very friendly and very helpful. Made me feel at home Facilities is all you could ask for from a backpackers, have no other issues or advice to give to improve service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.