Hostelworld.com

Jeju Hiking Inn

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Jeju Hiking Inn Located at 587-15, Seogwi-Dong, Seogwipo City, Seogwipo, Jeju Island.
Jeju Hiking Inn
South Korea
Jeju Island Jeju 697-013 587-15, Seogwi-Dong, Seogwipo City, Seogwipo
90% 831
33.2439997 126.5624570
Jeju Hiking Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Mihaits
  • Mołdawia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Kwi 2016
8.9

They have a good rooftop, from there you could take your meals. For a night or two is good place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Mr. Kim was amazing! So friendly. The hostel is located in a beautiful and peaceful area. I would love to go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you good reviews

14 Kwi 2016
9.7

The owner very nice and helpful. Also the place is very clean. Love it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you good reviews.

3 Kwi 2016
7.7

Our only complaint for this hostel was the lack of English spoken which made it difficult to get advice on how to get places. The manager more than makes up for this though in kindness! Each day he surprised us by driving us to our first destination. The kitchen and our room were really clean and the free breakfast (toast, eggs, drinks) was a perfect start to the day. The location was close to 2 beautiful waterfalls, some good restaurant districts, a market, and several convenient bus stops.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.9

The manager knows basic english and is helpful in giving directions to different attractions. Location is good and the hostel is near some waterfalls. The hostel is a bit old but it is acceptable and it is a good bargain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
10.0

It's really nice Hostel, short story how I experienced it.(Just stayed for one night) We took the bus from Jeju-si, then walked 15min to the hostel The room was really nice (bathroom, fridge, televison) Wanted to rent some bikes. The host gave us his bikes for a really really little price for the whole day. We cycled around all day and enjoyed dinner on the fantasic rooftop terrace. Next day it was raining, so the host decided to drive us to the bus station, which was really kind:) recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you good reviews.

1 Kwi 2016
8.0

This place has a nice little cool lobby place right when you walk in. It's very cozy and nice to look at. The guy who checked us in was very helpful as well. On the downside the 4 girls dorm were a lot smaller and the bathrooms were slippery but besides that point, I think it was a live-able place with a reasonable price. The egg and toast for breakfast definitely made my mornings ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
1 Kwi 2016
8.3

Nice place, lovely staff and atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

good and excellent service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you good reviews.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
10.0

저렴한 가격에 관광지와 위치도 아주 좋습니다. 전기장판도 있어서 아주 따뜻했어요 아침식사 제공도 되구요:) 재방문 의사 있습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you good reviews.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.