Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz on the Park Youth Hotel

  • 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 3136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 3136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

Jazz on the Park was an excellent experience. Clean, convenient and cost-effective. The staff were very helpful and engaging. I have no complaints whatsoever. Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
6.9

Easy to get there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lut 2017
5.7

La ubicación es lejos, pero es por el precio supongo. No hay ambiente de hostel, el personal no es muy amable, solo te dicen lo justo y necesario. No volvería. Prefiero pagar un poco más y quedarme más hacia el sur en Manhattan, pierdes mucho tiempo en ir y volver a la parte central. La cocina está pésimamente equipada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
2.6

Staff horrible, don't answer your mails if you want to contact them. We had to cancel out stay, no confirmation or assistance, they just ignored my several attemps to contact

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
8.0

+Wifi aufm Zimmer gehabt, da ich in der Nähe des Gruppenraums war - sehr laute Vending Machines die man die ganze Nacht durch die Wände hört (kein Scherz, lautes dröhnendes Geräusch) -komische Atmosphäre im Gruppenraum, kein Partyhostel -renovierungsbedürftige Fenster und Heizungssystem

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
7.1

Apesar de ter uma ótima localização,uma equipe disposta a ajudar, ele deixa a desejar no ambiente. Por exemplo beliches que fazem muito barulho. Tem portas magnéticas e em certo dia a porta não abria tive que dormir em outro quarto sem os meus pertences.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
4.0

Pros: good location with shops, metro and central park nearby Cons: 1. no wifi in rooms 2. no elevator 3. lack of plugs in rooms (I was in a 8 person room and there were only 4 plugs, none near beds) 4. no kitchen 5. no atmosphere 6. severe lack of events 7. anyone can walk in as the front door is always open and you can walk through the lobby into the corridors for rooms 8. I am male but women in my room were complaining that there is no female showers on our floor 9. $10 for bag storage

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lut 2017
8.6

It's not amazing, but it does the trick for a good price. I was on the 5th floor, had to go to the 4th floor for the women's bathroom, and the 2nd floor for the women's showers. The room was very warm (probably because the heat from the rest of the floors rose). The staff was really friendly, though there wasn't much of a community with the guests. Great location, amazing price for NYC.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
5.4

Perfectly average in absolutely every way. The staff I encountered were super short with me and/or rude. The room was a fine value for the cost (I absolutely would not pay any more than I did). Main area need some love and updating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
7.7

面积不大,但是入住人数不多,安静,在中央公园旁边,距离地铁大约7-8分钟路程。性价比较高。入住两人间,最后一晚上铺室友竟然打飞机两个小时,尴尬…

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.