Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz on the Park Youth Hotel

  • 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 3254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 3254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
6.0

New York é molto cara, quindi il rapporto qualitá prezzo é relativo. Hostel carino nel complesso, ma nell'area comune manca qualche divano in piú e magari l'organizazione di qualche attivitá collettiva. La cucina é sprovvista di tutto. Almeno qualche piatto + bicchiere + posata sarebbe necessario.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2017
6.3

The staff was really nice, but I think they need more people because they have a lot of things to do, so they leave the reception very often. They don't have a kitchen, there's only a fridge and a licking faucet. And the bathrooms are not properly. I think the place is overrated for what they offer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Cze 2017
8.0

Right near the subway. Pharmacy and restaurants nearby. Hostel has everything you need it just lacks abit of a social atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

It is actually very clean, despite what other reviews were implying. Good facilities as far as I could tell. Good location. Good price. Nice beds. No wifi in bedroom. That part is true, but I think they are trying to get everyone to hang out in the common room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
4.3

Pésimo! Te cobran por todo y las chicas del staff son muy mala onda. Lo único bueno, los huéspedes. Después un DESASTRE y es carísimo. No lo recomiendo. Los baños sucios. La ubicación es buena, pero tranquila.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
8.0

Ubicado en un lindo barrio cerca del subte, se llega en 20 min al downtown. Relación calidad precio muy buena. Lo único no hay nada de cocina, ni cuchara, ni abre lata... el espacio común podría ser más grande. De todas formas volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
2.3

Hôtel bruyant, sanitaires très sales, pas de changement de serviette, personnes (adultes et enfants) semblant ne pas faire partie des clients dorment sur les canapés, très mauvais accueil ( arrivée fatiguée niveau faible en anglais le personnel n'a pas fait d'effort pour me comprendre), supplément pour laisse mon bagage (porte ouverte!). Très grosse déception ne recommanderai pas ces hotels

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Maj 2017
4.0

An absolute joke 21 st century USA . No WIFI in rooms .3 days rain what do you recommend we do ? With no WI-FI . NO LIFTS 5 th floor or any floor !! Hilarious . NO POWER POINTS UP TOP BED . Nothing just a money making DUMP !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • gabrielfiorini
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
8.0

Fica apenas a 3 quadras do metrô 103 e do lado do Central Park. Tive um problema na primeira noite, que fui colocado em uma cama que já tinha sido reservada para outro hóspede, e me acordaram para mudar de quarto a meia noite. Os funcionários resolveram rapidamente e educadamente a situação minha e do outro hóspede. Um ponto negativo, é que não tem elevador, e meu quarto ficava no quinto andar, e depois de um dia cansativo andando, é puxado subir as escadas, mas dá para acostumar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
7.1

The only thing that make me really disapointed is that I was expecting a really impressive atmosphere because in NY. But the chair are distributed in a way that is not easy at all to make friends because everyone is far from you

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.