Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz on the Park Youth Hotel

  • 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, Nowy Jork, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 3,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 3,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.1
Jazz on the Park Youth Hotel Located at 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, New York.
Jazz on the Park Youth Hotel
USA
New York NY 10025 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City
71% 3109
40.7984790 -73.9610880
Jazz on the Park Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
2.0

Our time at Jazz on the Park was not a good one. Having to carry luggage up 5 flight of stairs was terrible and then having two young girls put into a room with 4 other men was uncomfortable and we did not feel safe. The room smelt very unpleasant and the bedding was shocking! Would never recommend this place to anyone !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Awesome place! Very clean and super friendly staff. Train is close by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
5.1

Muy muy básico y automatizado. Solo para dormir. No esperen otra cosa. El staff se podría esmerar un poco más en atender a los huéspedes. Parecen robots y para colmo estaban instalando cámaras en los pasillos!!!! Insisto, solo para dormir, si tienen algo más de presupuesto para gastar, vayan a otro lado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sty 2017
9.7

Nice hostel to stay in in New York, good situation near to Central Park and 103st subway station, cute neighborhood around, loved to stay here! Maybe a free breakfast will be appreciated. Recommand lt btw :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Sty 2017
7.7

Seul point moins fort: l'emplacement. L'auberge est assez loin des principaux attraits newyorkais. Cependant, ça permet de se détendre à l'écart du bruit omniprésent à New York. De plus, comme il faisait assez chaud, nous nous sommes loué des citi bikes, ce qui nous a permis de nous promener dans Central Park et de revenir à l'auberge rapidement en profitant de la vue. Le soir, le silence régnait, ce qui aidait d'autant plus à relaxer. Les douche sont exigues mais chaudes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Amazing . I will stay if needed .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Sty 2017
5.7

I was staying on 5th floor and they didnt have elevator. And on 5th floor, no shower for girls.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2017
7.4

Room was cold at night! I should not have to pay $5 to store my luggage on the day that I check-out!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
6.3

The staff couldn't tell me where the female bathroom was, and amother staff member gave me bad directions. everyone is sitting around on their phones bcoz there is no vibe! Location and wifi is good, comfy rooms, bathrooms not great but I've seen worse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
7.7

There was no free breakfast or coffee, would of been nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.