Hostelworld.com

Jazz on the Park Youth Hotel

  • 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, Nowy Jork, USA
Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2,842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2,842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
Jazz on the Park Youth Hotel Located at 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, New York.
Jazz on the Park Youth Hotel
USA
New York NY 10025 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City
74% 2842
40.7984790 -73.9610880
Jazz on the Park Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • naasser
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
7.1

Ambiente bom, equipe boa, mas quando fui fazer meu check-out o atendente tinha saído e deixado um bilhete dizendo que voltava em 30 minutos. Por muito pouco não perdi meu transfer pro aeroporto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
3.7

No security, no privacy. There wasn't a locking door between the street and the dorm. It was basically communal showering as the curtain didn't fit the shower and there was nowhere private to change. The toilet paper broke apart before you could even get it off the roll. No soap and no way to dry your hands. $5 per bag to get them to hold. Wifi was only available at reception. Very poor overall.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Maj 2016
6.0

The hostel has good location in case you want to visit central park, MET, AMNH etc. The biggest problem is that it is extremely noisy during the night. Not because partying people but because none of the door can be close normally, you have to bang with them. So everybody who is going to bathroom, from the floor, on the floor, to the shower, to his/her room will bang with the door. It is really terrible. It is nearly not possible to sleep there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
4.6

Hostel not very clean dark paint no wireless at the Room. One réceptionniste looks Like Asian not friendly Talking. The ôthers working at night-were ok Well situated near downtown.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.3

Lugar próximo ao metro, funcionários simpáticos porém não tem wifi nos quartos e não tem banheiros em todos os andares (masculino tinha no 3º e 5º) e eu estava hospedado no 4º andar! Vale a pena se não ligar muito para glamuor e status.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
8.3

It would be helpful if there was a shelf added in the female restroom on the third floor to place dry items while using the facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2016
8.0

is fine to stay there for a short time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2016
7.4

Good Hostel near Central Park Pros: The best feature of this hostel is it's proximity to Central Park. The A and C lines are also within a 5 minute walk. Cons: I began a 3 week trip to Europe from this hostel and finished at the same hostel. I don't think I'll be back. I stayed a total of 7 days and they never washed my sheets. The first time I was here they let me check my bag for free while I walked around the city. The second time they wanted to charge me $5.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Maj 2016
7.7

Schön gelegen, direkt am central park, u Bahn nicht weit entfernt und die Nachbarschaft (upper west side) ist toll. auch die upper East side mit dem guggenheim Museum ist schnell zu Fuß durch den central park zu erreichen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.1

Esta en ubicaion muy comoda, accesible y de rapida ubicacion, el personal es amable y siempre hubo quien me ayudara. Es mas una atmosfera para jovenes, pero no desagradable. Esta muy comodo, con los servicios basico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.