Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 1,066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 1,066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
65% 1066
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Haiti, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Kwi 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
2.0

i didnt have the reservation when i got there

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bahamas, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

Good value and very close to beach everything you can look for is in the area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.9

Hostel muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Kwi 2016
5.7

Nice stay but it's not really possible to cook in the kitchen, only microwave is available! I regret the lack of plugs in the room and the WiFi in the room is not great, sometimes not even working! Anyway it was pretty good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Excelente lugar, me encantó, grato ambiente, el personas es muy amistoso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.