Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.7
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
65% 1076
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
6.3

falta de limpieza , en toda la semana jamas nos cambiaron las sabanas ni las toallas en ese punto un desastre lo demas regular

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Maj 2016
8.6

Gemütliche Atmosphäre, 3 min. vom Strand Zimmer eher klein, aber normal für Miami South Beach, Aircon in den Zimmer ziemlich laut, wird täglich gereinigt, Frühstück für den Preis in Ordnung

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.0

Free breakfast is quite silly and it's only from 9 to 10 but there is, in the kitchen there's only a fridge and a couple of microwaves, at least burner and a couple of pots could have been appreciated, hot water in the shower could have been appreciated too (also if not strictly necessary in Miami). However... Given the price and the location, really two steps from the ocean drive and the beach, I could really reccomend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
6.3

Hay dos puntos en los que tuve problemas: 1) Horario lavanderia, de 17:00 - 23:00 hrs: este horario es pesimo, solo por el hecho que es un horario donde la gran mayoria de los turistas salen a visitar lugares de miami beach, una lavadora y una secadora para todo un hostel es muy poco. 2) Horario de cocina 8:00 - 23:00: imposible cerrar la cocina, ya que es un bien necesario que se ocupa 24 hrs... recordar que hay tours que duran hasta 22 hrs...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Haiti, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Kwi 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Kwi 2016
2.0

I didn't have the booking when I got there

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Kwi 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bahamas, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.