Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz on South Beach Youth Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,155 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
74% 1155
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
4.3

Compared to European hostels this is far below standards, however; I can´t compare the Jazz to other American hostels. Some of the staff were quite unfriendly, there was little atmosphere or nice places to meet other travelers, and the rooms were quite basic. Other than the location this hostel doesn´t have a whole lot going for it.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Lis 2016
6.9

Las personas que trabajan ahí salvo 1 excepción, son groseras, no te ayudan y muy prepotentes. El hostel esta bueno, da lástima que personas así trabajen en este lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

I really like this hostel. Recommend it 100% .Rey and Carla make you feel like home! Thanks for everything ")

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hanzhaouang
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
2.0

该店应该是个极差小旅馆,早餐及住宿环境都及其差,床上有跳蚤,咬的不可以入睡,自称店老板的家伙一天都是板的死脸,而且唯利是图,退房后,行李放在前台半个小时左右还要额外收费!浴室滑,洗澡摔流血了,员工不错,给个免费的创可贴,向老板要就要收钱。晕晕晕!不向其他旅友推荐该旅馆。

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lis 2016
3.7

Hostelli sijaitsi hyvällä paikalla, mutta huone oli kamala ja asukkaat törkeitä. Huoneet liian suuria, asukkaita noin 12, miehiä ja naisia. Suihkussa oli ötököitä. Respan henkilökunta vaikutti tympeiltä. Aamiainen ok.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
10.0

I could not find any other place o friendly, with such a good will from everybody. The only problem is that it rapidly became my family. I do not want to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Paź 2016
3.1

quiza el hostel mas aburrido de mi vida. Pocas veces habia alguien en el front desk, y cuando habia eran amargos. De noche entrelaba sin que nadie me viera ni saludase. el "desayuno" es ridiculo. Hay menos diversion y clima para conocer gente que la biblioteca nacional. No hay actividades organizadas, no hay propuestas. En el dormitorio privado en la mañana entra todo el sol porque la cortina es mala. año 2016 y no hay wifi en habitaciones? enserio jazz hostel? espero no verlos mas!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Wrz 2016
2.0

The worse place in the world !!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
6.9

Experience for 12 bed mixed dorm: + location next to the bars and beach + low price + toilet and shower separated - wash basin in sleeping area -> impossible to brush teeth when everyone is asleep - ac too weak for 12 people - selfdescription is WRONG. not a party hostel because very strict. they dont organise any activities themselves but book third party tours - i never met this unfriendly staff in any hostel before. except for one staff member no hellos, no smiles, many restrictions, few help

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
7.7

falta mas amabilidad de las personas de la recepción y sobre todo poner a una persona que hable ingles y español ,por que los que me toco en estos días solo ingles y muy poco serviciales, del resto bien a excepci del dueño creo que estuvo un día y fue muy servicial y amable ,sugerencia para el desayuno que sea mas variado y que le den una pequeña guía de lo que se puede hacer en miami . gracias volveré en mis próximas vacaciones para ver los cambios pero en general muy bien felicitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.