Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Jazz on South Beach Youth Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 1,096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 1,096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.2
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
69% 1096
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
10 Lip 2016
6.6

Good for a short stay, go in with low expectations.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
4.9

Si vous recherchez le strict minimum dans ce cas il est ok. L'assignation des lits est juste une grosse blague (sachant que mon lit avait également été donné à 2 autres personnes) et le personnel semble perdu et/ou en vacances également. Le seul point génial de l'hôtel est qu'il se trouve à 2 blocks de la plage. Ah et aussi que les chambres ont la climatisation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hugoslavko3534
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lip 2016
7.7

This hostel is nice in general. Some guys in staff are extremely nice but others are very rude. Location is good, very near to the beach, but you have to walk a while to other places of interest which are from 10th to 15th streets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
7.7

I liked this hostel, sure lots better than International, but what is it with the very average customer service, to be kind, in Miami hostels? At least Jazz was slightly better than previous one. Not even basic niceties like HI, HOW ARE YOU DOING TODAY? No kidding, one evening, while she was really busy on her personal cell phone, I asked the evening gal for a bottle opener. Her reply? The girls outside took it and I don't have another...back to her phone...I simply went out to get it, opened

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2016
8.3

Hostel ist sauber, die Preise sind unschlagbar. Lage in Miami Beach ist super. Im 12er Zimmer gab es eine Toilette und eine Dusche getrennt. Frühstück naja: Rationierte Portion Haferflocken/Oatmeal, eine Orange, zwei Mini Muffins, Kaffee und Tee, Milchpulver für den Kaffee statt richtiger Milch. Aber vollkommen angemessen für den Preis. Parkplätze an der Straße sind sehr teuer - 4$/h, besser in einer Park Garage parken oder noch besser ohne Auto anreisen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
4.9

El desayuno muy escaso y nada de variedad: 2 muffins pequeñas, una naranja, avena con agua, y café/te La nevera es grande, pero la cocina cucarachas por todos lados y bastante sucio todo El hostel es tranquilo, está en una zona apartada de lo que es la marcha y en el propio hostel no hay fiesta ni movimiento de marcha. Tanto a mi como a mi novia en las camas nos picaron chinches o bichos, ni nos cambiaron de cama ni nada, se lavaron las manos Después de la primera noche, deseando marchar

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
7.4

Les femmes de menage sont super gentilles. Mais le gardien de nuit est super méchant. Il nous vire de l'auberge à minuit car selon lui on fait trop de bruit, ce qui nous oblige a finir nos verres sur le trottoir. Sinon c'est propre et proche de la mer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Cze 2016
7.7

It's a great hostel if you are on a budget, it's close to the beach and has very clean dorms. The only thing I felt was uncomfortable was when the manager got in a confrontation with a guest and the police were called.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
10.0

I have in amazing time like always .. Thanks for for the comfort and the attention to me everyone in there foes the best for make me feel comfort .. I will see u again soom .. One's again Thanks so much.. Muchas Gracias x su attencion a todos 😉🇦🇷

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
6.3

falta de limpieza , en toda la semana jamas nos cambiaron las sabanas ni las toallas en ese punto un desastre lo demas regular

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.