Hostelworld.com

Jardim de Santos Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ekwador, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
6.3

The breakfast was not so good because there's just some cornflakes and nothing else and when we arrive they tell us about one extra tax and we need to pay more than we supposed The bathrooms and the showers were damaged

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2017
7.1

Beautiful place. A bit far removed from everything. 15' brisk walk to the busier areas. Staff was helpful but not the warmest. Don't be fooled by the "free breakfast ". Breakfast ends at 10 am and often it's only 3-4 loaves of bread in a basket so it runs out even if you wake up in time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Gru 2016
10.0

Very conveniently located. Super close to the old city. Very friendly staff. And there's free breakfast too! Plus, the staff was really helpful. Never had such a nice experience staying in a hostel in Europe for so cheap. Wish they improve their wifi situation though. The signals are available only in the common area. Keep up the good work, guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
9.7

Very cute and cozy place, de decoration is awesome. Could improve the wifi zone which doesn't extend to our dorm. The very best remains the people working here. They are very nice and caring. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Gru 2016
8.9

Buen hostel en relación calidad precio..es un lugar bien decorado, limpio y con un personal muy agradable. Me gustó bastante aunque había demasiado ruido nocturno en las calles. La gente gritaba y cantaba como locos.. por lo demás, todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
9.1

Une auberge tres sympa bien. On se sent comme a la maison ! Bien que l'auberge ne situe pas au coeur du centre, l'emplacement est ideal permettant de profiter du bord de mer et du food market. Et puis un peu de marche fait du bien :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Gru 2016
8.9

Très bonne auberge. Seul bémol elle est située dans un quartier très animé, il y'a donc énormément de bruit jusqu'à 6h du mat ! Les lits sont aussi très peu confortables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Gru 2016
8.3

This was a really nice place. The wifi was awful and the showers were so small. But the staff were so nice and it isn't a big place so there weren't too many people, and the room was really spacious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.1

Es un pequeño hostel no muy céntrico pero que si no te importa andar 10 minutos es ideal porque limpieza excelente y además incluye un pequeño desayuno; pan, leche, mermelada, cereales y cacao). Lo peor es que para entrar en la habitación no había llave y no se muy bien como funcionaban las taquillas, pero el ambiente es tranquilo y de buen rollo. Las salas de estar super bien decoradas, todo bastante artístico, lo recomiendo bastante porque además no es nada caro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
8.9

We really enjoyed our stay. It was a great introduction to Portuguese culture and very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.