Hostelworld.com

Jardim de Santos Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 311 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Jardim de Santos Hostel Located at Largo Vitorino Damsio n4 , 2 , Lisboa, , Lisbon.
Jardim de Santos Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1200-872 Largo Vitorino Dam�sio n�4 , 2� , Lisboa
87% 311
38.7075655 -9.1536712
Jardim de Santos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
9.4

Nice clean hostel in beautiful Lisbon with lovely staff. Great if you want an chilled out base in the city and can make your own fun. If you want a party hostel go somewhere else. I loved my stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Maj 2016
7.7

Bathrooms a little bit old , need to be refurbished, sympathical staff, I was in violeta dorm, quite loud with the street close, hard to sleep sometimes but comfortable beds. Located about ten minutes from a big bus/train stop, easy to reach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • wonderland1994
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

交通方便,staff很nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
7.7

Pro: awesome big rooms with wooden floors&decorated ceilings, like a big shared flat, cosy atmosphere. Breakfast was the usual white bread with marmalade and cereals, kitchen well equipped, staff friendly! Con: Insects biting during the nights (no clue which, looks like spider bites), no hand soap, bathroom a bit messy, showers&toilets irrationally small, very loud party street outside (only weekends).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Just like home! Or better :) safe and comfortable. Good people! Many thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
7.4

Good hostel :) large room with comfortable beds. Nice staff and good atmposphere! I would recomend for everyone!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Lauriesanchez
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonałe hostel, bardzo polecam! dobra lokalizacja, bardzo czyste, ciche, bardzo ładny !! ambiendo. powrót

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
8.3

Hostel muito bom em relação a custo-beneficio. Bem localizado, funcionários prestativos, café da manhã incluso simples, mas que engana e é uma boa economia. Só dois pontos a serem comentados: no banheiro não há espaço para se despir dentro do box, ou seja, isso é feito na parte de fora onde outros hóspedes do mesmo sexo que o seu circulam no banheiro. O Hostel é localizado em meio a bares e discotecas, que pelo menos aos fins de semana, dificultam um pouco na hora de dormir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
9.1

The bed is comfortable,warm and clean The breakfast is not bad,bread with jam and butter and milk and coffee and cereals. The kitchen is well-equipped. The common area is a nice place to relaxed after walking all day. The Staffs,which is the best part of this hostel, are all friendly,kind,willing to help and they treat every guest like their friends and family!The only bad thing is that the toilet and shower room are too small and there is no socket for people who sleep on the upper bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Lut 2016
9.1

friendly staff, clean rooms, nice breakfast. not too far from the center. it's a nice small hostel too, not over crowded which i like!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.