Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jardim de Santos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 368 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Jardim de Santos Hostel Located at Largo Vitorino Damsio n4 , 2 , Lisboa, , Lisbon.
Jardim de Santos Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1200-872 Largo Vitorino Dam�sio n�4 , 2� , Lisboa
83% 368
38.7075655 -9.1536712
Jardim de Santos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Gru 2016
8.9

Très bonne auberge. Seul bémol elle est située dans un quartier très animé, il y'a donc énormément de bruit jusqu'à 6h du mat ! Les lits sont aussi très peu confortables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.1

Es un pequeño hostel no muy céntrico pero que si no te importa andar 10 minutos es ideal porque limpieza excelente y además incluye un pequeño desayuno; pan, leche, mermelada, cereales y cacao). Lo peor es que para entrar en la habitación no había llave y no se muy bien como funcionaban las taquillas, pero el ambiente es tranquilo y de buen rollo. Las salas de estar super bien decoradas, todo bastante artístico, lo recomiendo bastante porque además no es nada caro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Lis 2016
5.1

The place was too dark. Bathrooms and toilets were EXTREMELLY tiny. The staff was not helpful at all. And they didnt know anything abut Lisbon itself. They didnt have maps to give away. Everything was quite depressing. The girl attending in the morning was extremmly rude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lis 2016
7.1

Overall a good hostel. Bathroom and street noise let this hostel down. Nice staff. Good breakfast. Handy location. Room for improvement.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • krisstian
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
7.7

Lugar antiguo, personal muy amable, no hay WiFi en las habitaciones, un poco alejado del centro pero un ambiente muy tranquilo para descansar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brianfarrell630
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
25 Paź 2016
10.0

Good value hostel close to center.I arrived early and there was no problem being checked in by a very helpful staff member. There was a relaxed atmosphere and the 10 bed dorm that I stayed in was very spacious.There was also plenty of common area space and a good free breakfast. The only small problem was the miniature size of the showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
10.0

Lovely hostel and very nice People! Also very clean, and great atmosphere. Hipe we get back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
7 Paź 2016
8.3

Big rooms, good kitchen and common room. Wifi didn't really work in bedroom well. Good atmosphere and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.7

I stayed here for two nights in the female dorm. The bed was comfy and the place was lovely and modern. Our room was above some bars so I needed earplugs but slept fine. The place felt spacious, light and friendly. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • adrianoo_0346061
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
10.0

Thanks very much !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.