Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jalan-Jalan Emas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 727 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Jalan-Jalan Emas Located at 8, Jalan Tukang Emas, , Melaka.
Jalan-Jalan Emas
Malaysia
Melaka melaka 75200 8, Jalan Tukang Emas
83% 727
2.1967486 102.2479908
Jalan-Jalan Emas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.7

A really good place to stay when you are in Malacca. It's right next to the happening Jonker's street. The caretaker is a very helpful guy. Also, you can rent a bicycle for as long as you stay just for RM 5. A definite recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.0

Considering the cost, well worth a stay. Dorms have a standing fan per bed which more than does the job, free tea and coffee, right by jonker street and enough showers to go round. Understandably not the most frills attached kind of hostel, but for a budget traveller you could do a lot worse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lis 2016
8.6

Super situation et bonne équipe, tarif plus qu avantageux. Vraiment une bonne adresse sur Malacca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Paź 2016
6.6

Location was great, the place was really clean thanks to the lovely cleaning lady. The bed in our room was so noisy/creaky that we ended up pulling the mattress onto the floor and sleeping down there. The only real negative point though was the 2 French staff members that were working there, were really uninterested and unengaging. And with that being the front for the business it kind of bought down the whole vibe of the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.7

Excellent location & not far from public transport, Plenty of cheap cafes around and in a quiet street, would recommend 😆

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.9

Super Lage, super günstig. Für 5 RM kann man sich ein Fahrrad leihen und die Stadt erkunden. Sehr viele Mücken. Auch mit Mückenspray konnte man sich nicht ausreichend schützen. Abgesehen von den Mücken, was vermutlich in anderen Locations ähnlich ist, ist dieses Hostel sehr zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
8.9

Great location right in the center of Chinatown and near all the sights!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Paź 2016
8.9

Very Nice place. It is basic, and there for cheap 😊 You have all you need, including free coffee 😊 Reception is very friendly and helpfull.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Wrz 2016
9.1

Great location, good wifi, and a cool vibe! Very good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
9.1

Everything fine. Place was pretty empty whhen I was there so not much atmosphere but very nice owner with good recommendations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.