Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jailhouse Accommodation Christchurch

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2017
9.7

This was probably the best hostel I've ever stayed in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sie 2017
10.0

definitely be coming back. great place to stay great location lots of history behind the old jail

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.9

A really cool stay, unique and memorable. There's extra blankets, pillows and hairdryer dog you want it. The kitchen is nice, they do a great job of keeping the place clean and they run it very efficiently. The staff and knowledgeable about the area... I love the location because the walk to town (not that short of a walk) takes you past the park and botanical gardens, bars and suburban shops nearby. A little chilly, but it was winter! They give free hot water bottles though which is lovely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
8.9

Super friendly staff and very helpful. Staying in an old jailhouse was unique and a fun experience!! Would love to come back if we're ever in the area :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • joeyzlot2190
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
2 Sie 2017
9.4

This is genuinely one of the best hostels I've stayed in. Not just it was a prison, the staff are so lovely (and their recommendations top notch), the rooms spacious and clean, wifi so strong, nice common area(s) and tv room; but the fact that they've left a couple of cells in their original preserved condition (with prisoner writing and drawings still on the wall and everything), almost acting as a mini museum, paying homage to the previous 'occupants'. Heads up its a slight walk out of town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Lip 2017
10.0

Fantastic spot, loved having free hot water bottles as well. The staff are fantastic and showed us all the best spots to visit!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Lip 2017
9.1

Already just worth a visit because of the jail theme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
9.7

Awesome staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.1

Clean and quirky hostel! Really nice staff and good facilities. Not in the city centre but only a short walk away :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.4

Great hostel, with a cool vibe to it. Great facilities and great kitchen. Cool experience to say you have stayed in a prison

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.