Hostelworld.com

Jailhouse Accommodation Christchurch

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Jailhouse Accommodation Christchurch Located at 338 Lincoln Rd, Addington, Christchurch, Christchurch.
Jailhouse Accommodation Christchurch
New Zealand
Christchurch Canterbury 8024 338 Lincoln Rd, Addington, Christchurch
87% 3157
-43.5430112 172.6134753
Jailhouse Accommodation Christchurch
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
9.1

Staff was very friendly. Wifi is a bit expensive but works. Their movie areas are nice, so is the kitchen. The whole facility is very very clean. Lots of places within walking distance. $15NZD cab ride to the cbd. Cell doors and thick concrete = very quiet rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
9.4

Really cool hostel in an old jail!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Maj 2016
9.1

Although it's slightly out of town (only around a 20-30 minute walk depending on where you're heading), this hostel is so good! Staff always friendly and down for a chat. I was in the 8 bed mixed dorm which had plenty of space. The whole set up and the way they add all those obvious jokes makes it a fun stay. Can get a bit cold but Jailhouse has it covered with a spare cupboard full of blankets and hot water bottles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Maj 2016
7.4

Cool unique place to stay, just a little walk away.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.4

Great experience. Stayed one night in a single room. Clean, friendly, and interesting! What more can you ask for?!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2016
10.0

Great place to stay, good location, very comfortable with the bonus of an interesting history.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
10.0

Clean, central, cool, friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.0

Pretty cool hostel, in a pretty good location to be able to see Christchurch. Super tiny kitchen for the amount of guests it accommodates, but when I was there it was off season so it was very manageable. Also, says free wifi but is only for the first 100MG, you have to pay after that. Overall it was a very clean and enjoyable hostel. Would probably stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
9.4

Stayed only one night and enjoyed the experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dcontrerasster5289
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Maj 2016
7.7

It is ok for one night. The rooms are a bit cold and the toilettes are really unconfortable. The internet is limited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there and thank you for taking the time to rate our hostel. We're sorry you found the rooms to be cold. We do have central heating which is set to come on at intervals and we have recently installed panel heaters in every guest room in preparation for the start of winter. We hope you also found the extra duvets and hot water bottles in the rooms. Thanks again for your valuable feedback. The Jailhouse team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.