Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jaeger Acton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lip 2017
7.1

The sheets were clean and the room was quiet and secure. The mattress could do with replacing and the springs were kinda pokey. The lady who owned the place was pretty gruff and insisted that I pay in cash, which I was not prepared for. Also, there's no sign on the outside showing it's the Jaeger Acton Hostel. There's a pub called The Windmill and you've gotta go and ask at the bar. I wouldn't go there for a romantic weekend, but it's close to Heathrow and what you would expect given the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
2.0

Het is een armoedige zooi, het tapijt op de trap is versleten, er zitten scheuren op het plafond geen handdoeken daar moet je om vragen. Geen shampoo of doucheschuim dat zou in de badkamer moeten staan maar daar stond alleen een pompje handzeep. er stond een ontstopper in de douche waar een hele berg vieze haren e.d. onder zat. Geen tv op de kamer, geen kledinghangertjes in de kast, 2 gordijnen om 3 ramen te bedekken wat dus niet ging. Ontbijt wat oud brood met 2 soorten beleg geen personeelenz.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Lip 2017
6.0

El hostal se encuentra muy lejos del centro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

Jaegar Acton Hostel is located on top of The Windmill, a lovely pub with a beer garden at the back. The prices are quite reasonably, so it is a good place to get some drinks and food. The rooms feel more like a bed &breakfast than a regular hostel. I managed to get a good nights rest. The shower was fantastic. There is a complimentary breakfast that comes with your stay. The hostel is located far from Central London, but only a few bus stops from a major tube station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.1

Hostal muy bueno y muy bien comunicado. Personal muy amable. Muy limpio. El único pero es la falta de toallas para la ducha, ya que en el anuncio indicaba que estaban incluídas. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Cze 2017
9.7

Jerry was an excellent host, very warm and welcome and is ready to attend to your needs. Thank you for the hospitality and drinks! Hope to see you in Singapore in the near future and feel free to hit me up when you're here! Cheers, Cedric Lim

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
7.1

Got lost trying to find it; it is very far from the city center, so be sure to research the buses before you go. The food in the pub below was excellent and very well priced. The staff is nice and helpful. The wifi barely worked in our room, but overall I would probably still stay here again because it has great charm and shows you a different side of London than you could get in the middle of the city. Things could be improved, but good choice overall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
5.7

siamo arrivati in ritardo di 6 ore (causa ryanair) avevo avvertito il locale prima dal quale mi avevano detto di richiamare quando sarei atterrato; arrivato a destinazione (2 di mattina) nessuno mi ha risposto.. ho preso UBER per arrivare all'ostello (tra l'altro si chiama the windmill) tutto chiuso e nessuno a cui rivolgerci; siamo stati fuori tutta la notte, una delle peggiori esperienze di sempre; nonostante questo il giorno dopo il "capo" ha deciso di farci pagare prezzo pieno...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
4.3

El trato fue poco agradable. En la reserva se decia que en el baño havian toallas, tuvimos que comprarla, el desayuno que se servia entre las 8 y las 10 no nos gusto, ademas el ultimo dia no sabemos porque no hubo desayuno. El segundo dia no pudimos ducharnos porque no funcionaba la ducha. El wifi no funciono ningun dia. Para nosotras no ha sido un sitio agradable, no lo repetiriamos y no lo recomendariamos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.