Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jaeger Acton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • argentina5315
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.4

Me gusto aunque estaba un poquito lejos del centro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lut 2017
8.6

Great for what it is; a room above a bar. Room was large and comfy with lots of storage space. I was concerned about wifi from reading some posts, but aside from sometimes needing to switch which network I was connected to, I typically found it to be good. It isn't difficult to get to public transit, it is close to the facilities listed, but it would probably be wise if they revised that section to avoid disappointing anyone. I would definitely stay again. Food in bar is good, lots else around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
4.3

Dirty rooms with battered coridor. Dump ceiling. Toalete is new and clean. Dust all around rooms. Breakfasr poor(only bread,jam,butter,milk,tea)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Great location in the center of Acton town. Food in the pub below is excellent. All fresh products. Friendly pub family run so you get the personal touch. Big room to myself with t.v. And a very comfortable, clean bed. Near acton overground train , buses and underground.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

This place is a total gem. Great location for anywhere on the west side of town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Excelente estadia! Muy buena relacion precio-calidad (por el precio de un hostel obtienes una habitacion privada). Los que atendienden muy amables (necesitaba planchar y me facilitaron todo). Los banos y duchas muy limpios todo el dia,al igual que la habitacion. Hay estaciones de metro a 10/15 minutos caminando y llegas a al centro de Londres en 1 hora (por lo tanto lo recomendaria para largas estadias). Sugeriria colocar un cartel de ingreso, ya que nosotros ingresamos por el Bar que esta en la planta b

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you , see you again.

19 Lis 2016
7.7

People were really nice and the atmosphere in the bar and breakfast room was pleasant. As other reviews already state: it's a little bit far from London centre (but close to the overground and the centre is not hard to reach!) and the hostel-part is very old. So if you're not too picky about an old bed and worn floorcarpets and not too clean room, then it's a cosy place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
4.6

Quand nous sommes arrivés, l'établissement était fermé. On a du sonner plusieurs fois avant d'avoir une personne, une certaine vieille dame qui avait l'air antipathique et agacé de nous voir. Nous avons réservé un chambre avec un lit "double", nous avons eu à la place deux lits séparés. Les fenêtres sont en simple vitrage donc le froid se fera sentir. Possibilité de poser vos bagages dans un "coin" où tout le monde peut avoir accès et pas sécurisé.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

Nettes Hostel, direkt über einem Pub, sehr freundliches Personal :) Die Bar ist abends sehr gemütlich. Da mein Zimmer schlecht isoliert war, war es ziemlich kalt im Raum. Es gibt ein Bad / Toilette pro Etage. Das Frühstück ist basic, aber gut. In die Stadt fahren dauert länger, aber die Anbindungen sind gut (Bushaltestelle mit Bus zur nächsten U.Bahn-Station direkt daneben). Für den Preis auf jeden Fall gut!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
7.7

Très bon rapport qualité/prix!! Il ne faut pas s'attendre à avoir de la literie de qualité et autre dans la chambre mais vu le prix, ce n'est vraiment pas un problème. Simple vitrage dans les chambres, il faut prévoir un pyjama bien chaud! Le restaurant-pub qui se trouve au rez-de-chaussée de l'auberge: les hamburgers sont délicieux!!! 7 à 9£ pour un hamburger + frites, un délice! Sdb commune: propre, eau bien chaude :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.