Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jaeger Acton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Cze 2017
7.1

Got lost trying to find it; it is very far from the city center, so be sure to research the buses before you go. The food in the pub below was excellent and very well priced. The staff is nice and helpful. The wifi barely worked in our room, but overall I would probably still stay here again because it has great charm and shows you a different side of London than you could get in the middle of the city. Things could be improved, but good choice overall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
5.7

siamo arrivati in ritardo di 6 ore (causa ryanair) avevo avvertito il locale prima dal quale mi avevano detto di richiamare quando sarei atterrato; arrivato a destinazione (2 di mattina) nessuno mi ha risposto.. ho preso UBER per arrivare all'ostello (tra l'altro si chiama the windmill) tutto chiuso e nessuno a cui rivolgerci; siamo stati fuori tutta la notte, una delle peggiori esperienze di sempre; nonostante questo il giorno dopo il "capo" ha deciso di farci pagare prezzo pieno...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
4.3

El trato fue poco agradable. En la reserva se decia que en el baño havian toallas, tuvimos que comprarla, el desayuno que se servia entre las 8 y las 10 no nos gusto, ademas el ultimo dia no sabemos porque no hubo desayuno. El segundo dia no pudimos ducharnos porque no funcionaba la ducha. El wifi no funciono ningun dia. Para nosotras no ha sido un sitio agradable, no lo repetiriamos y no lo recomendariamos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • argentina5315
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.4

Me gusto aunque estaba un poquito lejos del centro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lut 2017
8.6

Great for what it is; a room above a bar. Room was large and comfy with lots of storage space. I was concerned about wifi from reading some posts, but aside from sometimes needing to switch which network I was connected to, I typically found it to be good. It isn't difficult to get to public transit, it is close to the facilities listed, but it would probably be wise if they revised that section to avoid disappointing anyone. I would definitely stay again. Food in bar is good, lots else around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
4.3

Dirty rooms with battered coridor. Dump ceiling. Toalete is new and clean. Dust all around rooms. Breakfasr poor(only bread,jam,butter,milk,tea)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Great location in the center of Acton town. Food in the pub below is excellent. All fresh products. Friendly pub family run so you get the personal touch. Big room to myself with t.v. And a very comfortable, clean bed. Near acton overground train , buses and underground.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

This place is a total gem. Great location for anywhere on the west side of town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Excelente estadia! Muy buena relacion precio-calidad (por el precio de un hostel obtienes una habitacion privada). Los que atendienden muy amables (necesitaba planchar y me facilitaron todo). Los banos y duchas muy limpios todo el dia,al igual que la habitacion. Hay estaciones de metro a 10/15 minutos caminando y llegas a al centro de Londres en 1 hora (por lo tanto lo recomendaria para largas estadias). Sugeriria colocar un cartel de ingreso, ya que nosotros ingresamos por el Bar que esta en la planta b

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you , see you again.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.