Hostelworld.com

Jade Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 503 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 503 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
9.4

The most friendly staff I have EVER met! Will go out of their way for you! Very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

Staff is super friendly and helpful (regarding organising transfers, tours etc). Clean rooms & nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • TyClay
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Sty 2017
9.7

Really nice place. I absolutely enjoyed my stay here. Nice rooms, nice beds, and nice staff. The restaurant wasn't astounding, but everything else was top notch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

great staff, super friendly and helpful great location great free (included in my room price) and copious breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Sty 2017
8.9

Solid hotel. Really no fault to it. If you need a private. This is the place in hue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sty 2017
7.4

For a hotel it's good value for money, in easy walking distance for everything else in Hue. Clean, safe, and the rooftop garden is a nice touch. Just be aware that there is no lift, so if your room is on the 5th floor you'll better be reasonably fit. :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

We loved it here. The staff make such a huge wonderful impression. They are kind, helpful and lovely. Jasmine was truly spectacular when we arrived. She welcomed us with fresh fruit and juice and helped us to settle in to the room. I couldn't recommend this hotel enough! Clean comfortable rooms and amazing service. Thank you for having us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
7.7

Staff were friendly; however the didn't really give out information about other services that were through the hotel( bus to Hoi an).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Gru 2016
9.1

Hotel staff is great. Location is good, 20 minutes walking to the Citadelle, and close to the drop off point for buses from Hoi An. Breakfast was good. Room huge! Also, they arranged us a car to see the tombs and pagoda out of town. Completely recommend. thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
9.7

The staff could not of been more friendly. They answered all of the questions we had and helped us to book tours and transit. Incredibly kind staff and wonderful place to stay in Hue!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.