Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jade Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 509 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 509 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2017
9.7

Die Mitarbeiter im Hotel sind sehr freundlich und zuvorkommend. Bei der Ankunft würde ich mit einem eisgekühlten Tuch, einem Getränk und Obst empfangen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
9.7

Enorm gedreven personeel en zeer goed ter taal, zowel Engels als Frans. Kamers up to date en netjes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.1

Good clean basic hotel in a good location. Staff went out of their way to be friendly and helpful. Nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
9.1

Very friendly and helpful staff, they went all out for us! The hotel has charm....a cheaper room might not have a window, we learned, but that is normal....best to ask if that's important to you. We were only there one night, so it wasn't so important. We were able to keep our backpacks in the hotel the next day before leaving on the night train. Great breakfast. Definitely a good choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
9.4

The most friendly staff I have EVER met! Will go out of their way for you! Very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

Staff is super friendly and helpful (regarding organising transfers, tours etc). Clean rooms & nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • TyClay
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
31 Sty 2017
9.7

Really nice place. I absolutely enjoyed my stay here. Nice rooms, nice beds, and nice staff. The restaurant wasn't astounding, but everything else was top notch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

great staff, super friendly and helpful great location great free (included in my room price) and copious breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Sty 2017
8.9

Solid hotel. Really no fault to it. If you need a private. This is the place in hue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sty 2017
7.4

For a hotel it's good value for money, in easy walking distance for everything else in Hue. Clean, safe, and the rooftop garden is a nice touch. Just be aware that there is no lift, so if your room is on the 5th floor you'll better be reasonably fit. :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.