Hostelworld.com

JUFA Salzburg City

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,969 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,969 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
JUFA Salzburg City Located at Josef Preis Allee 18, , Salzburg.
JUFA Salzburg City
Austria
Salzburg 5020 Josef Preis Allee 18
79% 2969
47.7943894 13.0563497
JUFA Salzburg City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Kwi 2016
10.0

Ich war mit meinem Aufenthalt in Salzburg absolut zufrieden! Alles sauber, guter Preis, sichere Gepäckaufbewahrung und Schließfächer, praktische elektronische Karte als Zimmerschlüssel, super Lage: man ist in ein paar Minuten beim Residenzplatz, man hat eine wunderschöne Aussicht auf die Festung Hohensalzburg, leckeres inkludiertes Frühstück mit viel Auswahl, leckere Drinks und Essen im Barbereich, gratis W-Lan, gemütliche Sitzmöglichkeiten innen und draußen und freundliche Mitarbeiter. Perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
6.6

It's functional, but 26 Euro for a basement dorm (6 beds, one outlet to charge things), is a bit pricy - especially when the WiFi isn't even working. (I've checked with the staff and other guests: it was broken for the length of our stay).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
7.4

Do not stay here if you are a solo traveller!!! It is a hotel with dorm rooms in the basement. There is no where to hang out except near the reception where there is always huge groups of people (tons of kids), who are staying in the hotel. The facilities were good and the staff were friendly. Wifi didn't work for the 3 nights I stayed there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2015
8.0

Just spent one night, it's not far away from the city centre. Check in at 4pm, Clean, Good breakfast, weak wifi connection in the room, no social atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Gru 2015
10.0

조식도 정말 잘나오고 위치도 그리 나쁘지 않고 시설이 진짜 좋았어요. 정말 깨끗해서 이렇게 깨끗할수 있나 생각도 들고. 개인락커도 있어서 짐보관도 용이하고. 최고였습니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • etravels
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Gru 2015
7.4

Pros - great breakfast included - location is great - staff are very helpful Cons - large hostel suitable for families therefore not really much atmosphere for solo travellers - minimal plug points in awkward places - IMPORTANT: 4 bed dorms are actually 8 bed dorms with partial wall in between, you can access both sides of the room and the noise travels between areas - no lockers in the room, all in hallway which is accessible by anyone - toilets were always messy (get bigger bins)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.7

We had a wonderful stay at JUFA! The rooms and bathrooms were extremely clean, the breakfast featured a tasty assortment of food, and the common areas were very pleasant to hang out in. I would certainly recommend this hostel to other travellers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Zdecydowanie bardziej hotelu klimat. Niesamowite śniadanie i dobra lokalizacja.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gabriellahill
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lis 2015
6.0

This wasn't the best hostel ever. There wasn't a backpacker vibe. Luckily, I ended up in a room with a couple other solo travelers. But if I hadn't, there was no way I would have met anyone. The breakfast is really good! There aren't very many outlets in the room. I snagged the only one where you could lay in bed and charge at the same time. No lockers in the room either. Bathrooms were clean enough but smelled. Overall, I MIGHT stay here again. Location was alright, so that helped.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.