Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

JUFA Salzburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2017
9.1

It was a good stay! Room was clean, a little small in a full 8-bed dorm when everyone has big suitcases, but it was ok. Toilets were also clean. Only gripe is not enough power outlets for everyone! Breakfast spread was good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2017
6.0

The facilities are overall really good (except for the fact the lockers are outside the dorms (!!) and work by key instead of a card). Has NO ATMOSPHERE. It is actually a mixed Hotel - Hostel: downstairs, it's a hostel, and upstairs, a hotel. This really disappointed me - I felt like I was scourged and that they were trying to hide us from the hotel stayers. Just ONE power outlet in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.6

조식 맛있었어요!!! 조용한 분위기를 원하시는거라면 비추이지만 적당항 가격대고 위치도 좋아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
10.0

We really loved staying in the hostel. It was clean, soap, shower gel was always full in the shower room. The most amazing thing is the breakfast, they served all kinds of bread, jogurts, cereals, cold cuts, cheese, eggs, wurst :), orange juice, coffee. The staff was very kind, they have locker room, so we could leave our luggae there after the check out as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
8.9

Very good experience especially when we checked out early in the morning at 5am. The receptionist helped us to call a taxi and even gave us apple juice and sandwich for free! Everything was cool and I will definitely come back again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Lip 2017
8.0

잘츠부르크가 워낙 작은 도시라 위치는 괜찮구요. 직원들도 친절합니다. 시설은 깔끔한데 도미토리에 콘센트 딱 한 개 있는 건 너무 불편하네요. 그리고 와이파이는 하루에 10분 정도만 되고 나머진 안 돼요. 엘티이 쓰세요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • codms0115
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
6.3

시설은 전반적으로 괜찮습니다. 8인 여성 도미토리 썼는데 숙소도 세면장도 나쁘지 않았던거 같네요. 조식도 무료치고 굉장히 괜찮았습니다.(다른 여행 오래 다니신 한국인 분께서 말씀하시길 엄청 잘나오는 거라고 하시더라구요) 여기서부터는 딴쩜이니까 한꾹싸람만 알아볼 쓔 있께 쓸께욧. 카운터 찍원 따라 따른데 안꼉쓰고 인쭝에 쩜 있눈 찍원 엄청 무례합니따. 동냔인 이라서 무쒸하는거 가타요. 쩌희는 가좌마좌 예약이 쭝복으로 됬는지 침대 하놔가 모좌랐는데 떼스크에 말하니꽈 하루 쑥박 10% 환불+싸탕 줬어효. 더 얼척없는권 처음에 한 침대에써 투명 같이자라꼬 했음;; 끄껀 좀 아니라꼬 하니까 방 아예 빠꿔줌;; 꺙 가지마쎄욧

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lip 2017
6.9

Wifi did not work for whole of 2 days. Not suitable for solo travellers as there are more of young kids and teenagers staying either with the family or are on school trips. Breakfast which is included in the price was the highlight. Its really good. Dinner buffet served for 10 euro is worth the money. No activities organized by hostle as its more of a hotel. Staff was very helpful though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Yulyul
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lip 2017
6.6

도미토리형식 호스텔은 대부분 반지하인듯합니다. 그래서그런지 햇빛 아예 없구요 매우습합니다 빨래가 안말라요 그리고 어두침침합니다. 그점이 매우 단점이구요 대신 조식매우 훌륭하고 샤워시설 화장실은 양호합니다. 수건도 주고 샤워실에 드라이기도 있어요. 콘센트수가 적고 테이블도 적어요. 호스텔 분위기자체는 좋지만 반지하 호스텔방 분위기는 그닥....그냥 어두침침하고 습합니다. 장점이 큰대신 단점도 그정도입니다. 단점도 크고 장점도 큰 호스텔인듯합니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Lip 2017
4.3

직원이 불친절한것같네요 와이파도 안되고 그냥 불편했습니다

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.