Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

J-Hoppers Osaka Guesthouse

  • 4-22, Fukushima 7-chome, Fukushima-ku, Osaka-City, Osaka, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
J-Hoppers Osaka Guesthouse Located at 4-22, Fukushima 7-chome, Fukushima-ku, Osaka-City, , Osaka.
J-Hoppers Osaka Guesthouse
Japan
Osaka Kansai 553-0003 4-22, Fukushima 7-chome, Fukushima-ku, Osaka-City
90% 2629
34.6974182 135.4848521
J-Hoppers Osaka Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Sie 2016
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
9.7

大好きなゲストハウスに久しぶりに泊まれて、めっちゃめちゃHappyでした🌠 英会話の練習がしたいので 相変わらずの欧米人の旅人が多いのも嬉しい💕 金曜日の交流会が土曜日もあると良いな🌠 何よりも、スタッフが最高😍😍😍 みなさんにまた会えたのが一番嬉しかったです🌠

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.4

Fantastic location The staff were very friendly especially mr Yano We went for the Sunday drinks organised by the hostel and turned into a fantastic night Place has a good laid back vibe Clean Really enjoyed The atmosphere was good ended up making some great friends

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.1

Amazing staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
8.0

It is minutes away from a JR station. Plenty of stores and restaurants nearby. The staff is friendly and helpful and will suggest activities in Osaka. They organize events for its guests to socialize. The room and showers were clean with shampoo, conditioner, shower gel available. The kitchen is fully equipped that includes a beer vending machine haha!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Nice hostel really close by the JR train station. Nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment! Hope to see you again :)

1 Sie 2016
9.4

Nice and cozy hostal. Perfect located and super friendly staff. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment! Hope to see you again !

  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
10.0

Overall stay at J-Hoppers was enjoyable, the receptionist English was perfect which i feel is hard to come by in Japan. Met up with plenty of different countries backpackers, made new friends and enjoyed the experience of having conversation and understanding the different cultures. Place facilities was perfect & location is near a train station which able to go to plenty of places in Osaka. Definitely will recommend more friends who are visiting Osaka to book J-Hoppers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment! You made our day :D We are glad you enjoyed your stay! Hope to see you again :)

30 Lip 2016
10.0

Excelente Hostal y actitud del personal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you :D

24 Lip 2016
10.0

Accueil et ambiance très sympa! Bien situé, propre et pas trop de bruit! Bref, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.