Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 240 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
Ivy Guesthouse Located at North of Old Market, , Siem Reap.
Ivy Guesthouse
Cambodia
Siem Reap North of Old Market
82% 240
13.3566566 103.8572359
Ivy Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.7

Guest house très agréable, personnel souriant et présent. Très bonne cuisine ,prix un tout petit peu élevé...Seul point négatif: le bruit, tant extérieur, le voisinage, qu'interieur lors de soirées. Mais ça c'est incontrôlable!!!! Je recommande malgré tout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.4

Very good location, close to things in town but quiet enough if you want a good nights sleep after the temples. Breakfast was good pretty good here. I would recommend this as the double rooms were a good price for a nice clean place to stay. The also have a laundry service. very useful as most people will stay in Siem Reap for a couple of days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
8.9

Très bon moment passé a Ivy-guesthouse!! 😀 Recommand !! +++

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.7

Ivy Hostel is with very good location, and the staff are very friendly and helpful. For visiting the temples of Angkor I recommend hiring their tuk-tuk driver, who is very fast, and inexpensive. There is also laundry next door, which is very important for a traveler in Asia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
9.7

整体价位便宜,在十一长假的国内根本找不到这个价位,服务员也非常不错。离繁华的老市场非常近,只是房间有点小,设施还不能跟国内的快捷酒店比。不过,在暹粒这样的旅游城市,我还是非常乐意推荐给大家的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
5.7

Grumpy staff and totally overprized. Dont rent thr bicycles, better use on of the services nearby ( same price, much better quality).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
5.7

Abbiamo prenotato la stanza con i ventilatori (no a/r)è stato impossibile dormirci, inoltre la stanza era fatiscente (il bagno pessimo) oltre che poco pulita. Lo staff non è stato molto di aiuto per avere informazioni di vario genere. Forse noi ci aspettavamo qualcosa di più visti i commenti sul vostro sito e sulla Lonely Planet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
7.1

A backpackers guesthouse, rooms are old, they have fan but not AC, etc. A little overpriced. The restaurant is awesome, the food is 10/10. Service people also 10/10. helpful people. Thanks

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

We booked a room at the Classy Hotel last minute just before setting off from Siem Reap to Battambang by boat which I would highly recommend. The staff are very professional , nice and helpful. They're very happy to organise trips to all Battambang areas of interest at the prices quoted in most travelguides. The rooms were very clean, spacious and well air conditioned. The pool looked great but we were unable to use it sadly. I would highly recommend the classy hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.0

Nice restaurant but expensive for a guest house. The staff was efficient and nice. The room and bathroom were clean but they have only cold water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.