Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
Ivy Guesthouse Located at North of Old Market, , Siem Reap.
Ivy Guesthouse
Cambodia
Siem Reap North of Old Market
83% 251
13.3566566 103.8572359
Ivy Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sty 2017
8.3

Nettes hostel, leider hattem wir bettwanzen und sind nach einer nacht in ein anderes hostel gezogen, die mitarbeiter waren bemüht und verrechneten diese nacht nicht

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2017
8.9

This place is reasonably priced and in a great location! Close enough to easily walk to restaurants, shopping and pubs but still in a nice, quiet area. The room was big and clean with a private bathroom and two fans. We ate in the restaurant once and it was priced pretty typically for western food, the food was amazing!! We recommended this guesthouse to someone on our bus when we left Siem Reap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.6

Positivo: Ubicación. Lugar tranquillo. Zona común muy agradable. Buenos zumos y comida. Muy amables con el check out. Te ofrecen toalla. El personal majo cuando ya te conocen de algunos días. Negativo: El agua de la ducha olía a óxido. Las ventanas no abren con lo que o te asas de calor o duermes con el ventilador puesto. Hay una reja de ventilación bastante sucia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
9.4

Staff were not the most welcoming at first but we're very helpful in booking tours and transportation! Overall, I was very with my my stay here. Great food and drinks too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.6

Ivy remains the go-to place to stay in Siem Reap if you don't care to stay in ultra clean, high-end hotels. Within easy walking distance of Psar Chah, the Night Market and Pub Street make it very convenient if you're on-foot. The staff is very good and personable. I will be back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
3.1

Horrible! Dirty. You do not want to sleep here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
9.7

Great staff, great breakfast, and the location was prime. They recommended and called a super Angkor Wat guide for us, and also did our laundry for $2. You can't beat The Ivy!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.7

Guest house très agréable, personnel souriant et présent. Très bonne cuisine ,prix un tout petit peu élevé...Seul point négatif: le bruit, tant extérieur, le voisinage, qu'interieur lors de soirées. Mais ça c'est incontrôlable!!!! Je recommande malgré tout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.4

Very good location, close to things in town but quiet enough if you want a good nights sleep after the temples. Breakfast was good pretty good here. I would recommend this as the double rooms were a good price for a nice clean place to stay. The also have a laundry service. very useful as most people will stay in Siem Reap for a couple of days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
8.9

Très bon moment passé a Ivy-guesthouse!! 😀 Recommand !! +++

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.